- 22 Ağustos 2013
- 664
- 274
onlar bitmemiş miydi seninben de birkaç kaynaktan çözüyorum canım ama sorular kısa kısa basit basit çerez gibi zaten konuları okuyup geçiyoruz, bol soru iyi oluyor bi soru bankasına hiç dokunmadım, onu tüm dersler bitince çözcem inşallah...
tüh yaa hiçbirimizin aklına da gelmedi kan tahlili isteyebilecekleriGittim doktora kızlar ama aç gitmem gerekiyormuş
kan değerlerini ölçtürmek için.Senelerdir doktora gitmeyince
böyle oluyor işte.Pazartesiye kaldı artık.Hiçbir şey için
kendinizi üzmeyin canlar sağlık yerinde olmayınca her şey
boş.Biraz önce oturdum ağladım bu baş ağrısı yüzünden.Gündelik
işlerimi dahi yapamayacak seviyeye geldim.Leyla gibi dolanıyorum
evde.Çalışmalarınız da çok güzel gidiyor maşallah.İnşallah düzelip
aranıza katılırım.
anladım canım. iyi oluyo ya soru, iyi yapmışsın yenilerini alarak... benim de and selçuklu, haçlı seferleri bi de ilk Türk beyliklerini tekrar etmem gerek. sorularda yanlışlar bunlardan çıktıYok cnm yeni aldim uc tane soru bsnkasi..hangi konudaysam ucundende o kismi cozmeye cslisiyorum..zatrn okuyup altini cizip kucuk notlarda tutuyorum ama soruyl pekismezse oturmuyo kafamda sanki..
tüh yaa hiçbirimizin aklına da gelmedi kan tahlili isteyebilecekleriahh canım benim Rabbim acil şifalar versin
Gittim doktora kızlar ama aç gitmem gerekiyormuş
aranıza katılırım.
cnm ins.onemli bisey degildir..uzulme saglik disinda herseyin telafisi var...elmanin basagrisina iyi geldigini duymustum kuzum.bide alnini tulbentle sikarak baglamak..hani adile nasit sariyordu ya..onun gibi..belki bi nebze iyi gelir..
Oyy benim güzel kuzum Allah şifanı versin amin.Gittim doktora kızlar ama aç gitmem gerekiyormuş
aranıza katılırım.
sadece bunu diyorum:Kızlar kusura bakmayın ya sağlık sorunlarımla
meşgul ettim sayfayı günlerdir.
Oyy benim güzel kuzum Allah şifanı versin amin.
Aç gitmen lazımdı evet kuzu kan değerleri farklı çıkıyor yoksa. Neyse geç olsun güç olmasın. Sonunda bir şeyin çıkmasın da önemli olan o.
Şimdi iyi misin peki?
sadece bunu diyorum:
Kızlar merhabaa ben de KPSS hazıranıyorum .Aynı zamanda YGS' ye de gircem inş.ama matematikten çözemefiğim sorularım var .evde hazırlanıyorum.sorularım kalıyo öyle,var mı bana yardımcı olabilecek.karşılıklı yardmlaşırız soru çözümleri falan.whatsaptan da bağlanti kurabiliriz.Eğitim mezunuyum bu arada....2014 mezunu..
iyi akşamlar kızlar bugün gelişim psikolojisini tamamen bitirdim iki yüzde soru çözdüm bol sorulu ve doğru cevaplı akşamlar diliyorum hepimize kolay gelsiinnn