2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

bu arada ben soruları bitiremedim, 250sini ancak çözdüm. gerisini de yarın artık... akşam üzeri de en yakın arkadaşımla çok büyük tartıştık. o atandı, evlendi, anne oldu ortak hiçbir noktamız kalmadı. ortak bir noktamız kalmadığı gibi büyüdük, çok değiştik, farklılaştık, artık anlayamıyoruz birbirimizi çok sık görüşmüyoruz, görüştüğümüzde de bi sürtüşme, anlaşmazlık oluyor, kırıyoruz birbirimizi

Aynen ya hep sosyalci dayanışması zalımlar kıskanrsam görürsünüz

Oy oy benim kuzum kıskanırmış bizi. Bölümlerimiz farklı
olsa da kaderlerimiz aynı gardaş.

Sıkma canını diyeceğim ama zor bir durum
canım. Kırmayın yine de birbirinizi.İnşallah buzları
eritir ortak noktada buluşursunuz.

yok tatlım niye kızalım dayanışıyoz işte hep birlikte, kıskanmaaa sen niye sıkıldın?

biliyorum biliyorum alan derya deniz ben de yüzemiyom :) eğitim gibi hızlı gitmiyo, işin içine türev-integral girince sorular uzuyo soru sayısı da az oluyo. bi de üzerine eğitim testi çözeyim dedim yanlışım fazla çıktı koptum bi an

biraz biraz toparladık gibi kuzum. alıngan bi anımıza denk geldi sanırım. üzüldüm ama olan da oldu maalesef sen başlayabildin mi bugün yavrum

oyy oyy alan öyle merim yaa, boğuluyor insan, iç içe iç içe uzayıp gidiyor konular... ama olsun ağır ağır ama emin adımlarla ilerleyelim biz. yani ben pek yapamıyorum aslında yalap şalap okuyup geçiyorum, sen yapma bunu

puff öyle yaa. sizde nasıl bilmiyorum da matematikte tamamen sıralı herşey biyeri kaçırdın mı ilerdekilerde problem çıkıyo. ayrıntılı çalışmak gerekiyo falan filan. haklısın yavaş ve sağlam gitmek lazım. ah benim şu tez canlılığımdan oluyo hep bunlar

sıkma canını. dediğin gibi alıngan anınıza denk gelmiştir. inş. halledersiniz tamamen. iyi soru çözmüşsün maşallah

ooo o zaman baya dikkatli ilerlemen gerek. bizde de çok fazla devlet kurulup yıkılıyo ve onlarca hükümdar. bütün konuların osmanlı gibi olduğunu düşün öyle ben de sıkılıyorum ya çok, bitse de gitsek modundayım

Canım düzelir aranız inşallah. Ne biz atananları anlayabiliyoruz, ne atananlar bizi..
He gardaş onu doğru didin valla.

Canım düzelir aranız inşallah. Ne biz atananları anlayabiliyoruz, ne atananlar bizi..
He gardaş onu doğru didin valla.

öyle valla kuzum yaa gece konuştuk, tatlıya bağladık 10 yıllık tek dostum, kolay kolay kopmayız da arada oluyor işte...

mrb kizlar bende buraya yazmayali baya oldu tabi ders de calismadim dogru duzgun. sosyalciler takipteyim sizi zumrelerim yetiscem size ins Iki gündür çalışıyorum yarim biraktiklarimi bitirmeye karar verdim vatandaslik bitti gibi soru bankasini bitircem bikac günde. sonra yarim kalan tarihe geccem falan filan bakalim yine aksilikler çıkmazsa. Herkese başarılar canlar Rabbim zihin acikligi versin

biraz biraz toparladık gibi kuzum. alıngan bi anımıza denk geldi sanırım. üzüldüm ama olan da oldu maalesef sen başlayabildin mi bugün yavrum

Gelişimden başladım holofim.Şiddetli baş ağrım ve baş dönmesi
var son bir aydır.Adapte olamadım çalışırken.Yarın kan değerlerimi
ölçtürmeye gideceğim canım.Hiç böyle olmazdı. Arkadaşınla toparlamanıza
sevindim kuzum.Kaç yıllık arkadaşlığınız varmış yazık olmasın.

Slm kizlar Buraya ugramayali cok oldu umarim beni unutmamissinizdir
Sinava calismaya bu hafta basladim yetistirebilir miyim bilmiyorum ama oldugu kadar diyerek ilerliyorum
Allah yardimcimiz olsun

Amin.Unutur muyuz canım hiç.Hiç uğramadın
ama buralara.Ben de yeni başladım
ayşem.Dediğin gibi olduğu kadar.

Slm kizlar..keyifler yefinde insallah..bugun 80 soru cozdum..ilerleyen saatlerde konu calisCagim ...konu turkiyee tarihi...zumreler nneler yapıyorsunuz bakalim...
Masallah calisanlara da..ama yazinca daha surukleyici oluyor..rapor yazin hatunlar..

lokummm.hosgeldin cnm..nasil oldu bebisin iyilestimi..senin actigin topici bulamadim kapattinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…