yok tatlım niye kızalımkoalisyon kurmuşsunuz sosyalcileerkıskandım yaa şaka bi yana ne güzel paslaşıyosunuz maşallah sıkıldım biraz sizinle uğraşayım dedim kızmayın emi
kıskanmayın kıskanmayııııınnn kuzum biz herkesi kucaklarızAynen ya hep sosyalci dayanışmasızalımlar kıskanrsam görürsünüz
Aynen ya hep sosyalci dayanışmasızalımlar kıskanrsam görürsünüz
bu arada ben soruları bitiremedim, 250sini ancak çözdüm. gerisini de yarın artık... akşam üzeri de en yakın arkadaşımla çok büyük tartıştık. o atandı, evlendi, anne oldu ortak hiçbir noktamız kalmadı. ortak bir noktamız kalmadığı gibi büyüdük, çok değiştik, farklılaştık, artık anlayamıyoruz birbirimiziçok sık görüşmüyoruz, görüştüğümüzde de bi sürtüşme, anlaşmazlık oluyor, kırıyoruz birbirimizi
Yok mericim ne kızması.Senin bölüm okul öncesiydi değil mi .
yok tatlım niye kızalımdayanışıyoz işte hep birlikte, kıskanmaaa sen niye sıkıldın?
biraz biraz toparladık gibi kuzum. alıngan bi anımıza denk geldi sanırım. üzüldüm ama olan da oldu maalesefOy oy benim kuzum kıskanırmış bizi.Bölümlerimiz farklı
olsa da kaderlerimiz aynı gardaş.
Sıkma canını diyeceğim ama zor bir durum
canım.Kırmayın yine de birbirinizi.İnşallah buzları
eritir ortak noktada buluşursunuz.
oyy oyy alan öyle merim yaa, boğuluyor insan, iç içe iç içe uzayıp gidiyor konular... ama olsun ağır ağır ama emin adımlarla ilerleyelim biz. yani ben pek yapamıyorum aslında yalap şalap okuyup geçiyorum, sen yapma bunubiliyorum biliyorumalan derya deniz ben de yüzemiyom :) eğitim gibi hızlı gitmiyo, işin içine türev-integral girince sorular uzuyo soru sayısı da az oluyo. bi de üzerine eğitim testi çözeyim dedim yanlışım fazla çıktı koptum bi an
oyy oyy alan öyle merim yaa, boğuluyor insan, iç içe iç içe uzayıp gidiyor konular... ama olsun ağır ağır ama emin adımlarla ilerleyelim biz. yani ben pek yapamıyorum aslında yalap şalap okuyup geçiyorum, sen yapma bunu
bu arada ben soruları bitiremedim, 250sini ancak çözdüm. gerisini de yarın artık... akşam üzeri de en yakın arkadaşımla çok büyük tartıştık. o atandı, evlendi, anne oldu ortak hiçbir noktamız kalmadı. ortak bir noktamız kalmadığı gibi büyüdük, çok değiştik, farklılaştık, artık anlayamıyoruz birbirimiziçok sık görüşmüyoruz, görüştüğümüzde de bi sürtüşme, anlaşmazlık oluyor, kırıyoruz birbirimizi
ooo o zaman baya dikkatli ilerlemen gerek. bizde de çok fazla devlet kurulup yıkılıyo ve onlarca hükümdar. bütün konuların osmanlı gibi olduğunu düşün öylepuff öyle yaa. sizde nasıl bilmiyorum da matematikte tamamen sıralı herşey biyeri kaçırdın mı ilerdekilerde problem çıkıyo. ayrıntılı çalışmak gerekiyo falan filan. haklısın yavaş ve sağlam gitmek lazım. ah benim şu tez canlılığımdan oluyo hep bunlar
Canım düzelir aranız inşallah. Ne biz atananları anlayabiliyoruz, ne atananlar bizi..bu arada ben soruları bitiremedim, 250sini ancak çözdüm. gerisini de yarın artık... akşam üzeri de en yakın arkadaşımla çok büyük tartıştık. o atandı, evlendi, anne oldu ortak hiçbir noktamız kalmadı. ortak bir noktamız kalmadığı gibi büyüdük, çok değiştik, farklılaştık, artık anlayamıyoruz birbirimiziçok sık görüşmüyoruz, görüştüğümüzde de bi sürtüşme, anlaşmazlık oluyor, kırıyoruz birbirimizi
He gardaş onu doğru didin valla.Oy oy benim kuzum kıskanırmış bizi.Bölümlerimiz farklı
olsa da kaderlerimiz aynı gardaş.
Sıkma canını diyeceğim ama zor bir durum
canım.Kırmayın yine de birbirinizi.İnşallah buzları
eritir ortak noktada buluşursunuz.
Canım düzelir aranız inşallah. Ne biz atananları anlayabiliyoruz, ne atananlar bizi..
He gardaş onu doğru didin valla.
biraz biraz toparladık gibi kuzum. alıngan bi anımıza denk geldi sanırım. üzüldüm ama olan da oldu maalesefsen başlayabildin mi bugün yavrum
Slm kizlarBuraya ugramayali cok oldu umarim beni unutmamissinizdir
Sinava calismaya bu hafta basladim yetistirebilir miyim bilmiyorum ama oldugu kadar diyerek ilerliyorum
Allah yardimcimiz olsun
mrb kizlar bende buraya yazmayali baya oldu tabi ders de calismadim dogru duzgun. sosyalciler takipteyim sizi zumrelerim yetiscem size insIki gündür çalışıyorum yarim biraktiklarimi bitirmeye karar verdim vatandaslik bitti gibi soru bankasini bitircem bikac günde. sonra yarim kalan tarihe geccem falan filan bakalim yine aksilikler çıkmazsa. Herkese başarılar canlar Rabbim zihin acikligi versin