2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

semimle belisim gelmiş:KK36:

:KK68::KK68: Atarlı zümrem benim.:KK60:Biz mağduriyetimizi
anlatsak yıkılır buralar holofiram.:KK53:

İyiyim ben de canlarım.Hastalıktan ölüyorum 1 haftadır.Onun dışında sıkıntı yok desem yalan olur...Sevdicekler aramız atandığımdan beri bozuk.Kıskançlık had safhada...Sıkıntımız çok,sonumuz ne olur bilemem.

Geçmiş olsun canım.Hayırlısı olur inşallah sıkma canını.:KK19:

Hava değişikliğinden olmuştur diyor herkes.Çok şükür canım,sıkıntı yok lojmanımda da okulda da.Ortamımız güzel.Bilmiyorum artık cancağzım,hayırlısı...
doğrudur canım, hava değişikliğindendirHoppa lojman olmasına sevindim:KK8: inşalllah iyileşirsin bi an evvel...

:KK68::KK68: Atarlı zümrem benim.:KK60:Biz mağduriyetimizi
anlatsak yıkılır buralar holofiram.:KK53:

Geçmiş olsun canım.Hayırlısı olur inşallah sıkma canını.:KK19:
bunu bana en son çoook sevgili görümce adayım demişti, sevdicekle de kavga etmeme sebep olmuştu. o geldi aklıma:KK48: aynen semim yaa, dağlar taşlar dile gelir:KK53:

kızlar alandan çalışmamı yaptım, türkçeden de kısa tekrar ve soru çözümü yaptım. alan candır gerisi heyecandır yaa :KK48: matematiği seviyorum ne güzel çalıştım oooh:21:ama artık uyumak istiyorum. hadi bakalım raporları yazmayı unutmayalım bayanlar :KK39: tatlı rüyalar:KK68:

kızlar alandan çalışmamı yaptım, türkçeden de kısa tekrar ve soru çözümü yaptım. alan candır gerisi heyecandır yaa :KK48: matematiği seviyorum ne güzel çalıştım oooh:21:ama artık uyumak istiyorum. hadi bakalım raporları yazmayı unutmayalım bayanlar :KK39: tatlı rüyalar:KK68:
:nazar::KK9:ben büyük selçukluya çalıştım sadece, yazarak çalıştığım için çok ilerleyemedimHoppa eğitimden deneme çözcektim ama unutmuşum:KK57: iyi geceler...

ben de ölçmeden bir konu bitirdim tam programa geçecektim ki minik kuzum masamın başına geçip sabote etti çalışmamı.uyuttum ve şimdi programdan bir konu ilerlemeye çalışacağım.Hadi bismillah:KK45:azimle.... yapan duvarı delermiş misali:KK48::KK48:

ben de ölçmeden bir konu bitirdim tam programa geçecektim ki minik kuzum masamın başına geçip sabote etti çalışmamı.uyuttum ve şimdi programdan bir konu ilerlemeye çalışacağım.Hadi bismillah:KK45:azimle.... yapan duvarı delermiş misali:KK48::KK48:
:KK48: ha gayret o zaman...

Belissa .!.:
*
Kuzum valla sorma ders çalışmaya çalışıyorum. Şu nişan işleriyle ilgileniyorum bir yandan, karışık bir haldeyim yani. Badem de iyi, kkya girmiyor pek. Tuğbim de ders çalışmaya başlayacaktı, kkdaki yemek topiklerine takılıyor bu sıra, öyle işte.

Sende ne var ne yok kuzucum?

Iyiuim cnm..bildigin gibi.ozledim sizleti..:KK15:
İyiyiz canım çok şükür.Sen nasılsın?Neler yapıyorsun?

Çok yakında buradayım zümrem : )

Bekliyorum zumrem costuralim buralari..:KK49:

İyiyim ben de canlarım.Hastalıktan ölüyorum 1 haftadır.Onun dışında sıkıntı yok desem yalan olur...Sevdicekler aramız atandığımdan beri bozuk.Kıskançlık had safhada...Sıkıntımız çok,sonumuz ne olur bilemem.
Citirim korkuyo sevdicek..seni kaparlar mazallah..krkeyfini cikar:63:

:nazar::KK9:ben büyük selçukluya çalıştım sadece, yazarak çalıştığım için çok ilerleyemedimHoppa eğitimden deneme çözcektim ama unutmuşum:KK57: iyi geceler...

zUmrem bende konu tekrari yspip soru cozdum 98 tane..

simdi gece calismasi..nescafe yaptim direnebildigim kadar:110:

biz 4 kişi beraber çalışıcaz nerdeyse :KK45: bazen "acaba" diyorum başlasam mı şimdiden onları çalıştırmaya :KK51:
ilerde bizim gibi zorluk çekmezler hiç olmazsa :KK53: :KK70::KK70::KK70:

aman kuzum dikkat et bu yoğun çalışma olayı adamı unutkan bile yapıyo heeee :KK51:kaç gündür eğitim kitabım kayıp bulamıyorum deli oldum yaaa sinirim bozuldu :KK62::KK62:
bir adet eğitim bilimleri kitabım kaybolmuştur bulanların sınavdan önce acilen getirmesi rica olunur diye bi anons mu yaptırsam acep???

Iyiuim cnm..bildigin gibi.ozledim sizleti..:KK15:

zUmrem bende konu tekrari yspip soru cozdum 98 tane..

simdi gece calismasi..nescafe yaptim direnebildigim kadar:110:

ne nescafeler... :KK50::KK50:ne çaylar... :KK50: bu gece çalışmasına daha doğrusu uyku kaçırma çözümlerine yenilerini eklemek lazım. aslında bi yönden düşünüyorum iyide oluyo,
ben yatınca sabaha kadar tarih soruları çözüyorum rüyamda:KK49::KK49:
konu tekrarı yapmış sayılır mıyım acaba kızlar:KK53: :KK53: :KK53: :KK70:

neyse ben kaçtım
sabah sabah vatandaşlık çalışıyodum uyku bastı bi size bakiiiim dediydim
gidip kaldığım yerden devam edeyim :KK8: :KK8: :KK8:

tam alıntılayamadığınız için yorum yaptığınızı görmedim. cevap da veremedim doğal olarak. hem soru sorup hem cevap vermeyin demişsiniz ama soru sorduğunuzda cevap hakkı da doğuyor. ben tamamen sayısal veriler üzerinden konuştum. siz taa 2013teki sınavdan bahsetmişsiniz ben 2014ten bahsettim. ayrıca ona bakarsanız 2010da sorular çalındı, sınava tekrar girdik, puanlarımız düştü, atanamadık. buraya gelip mağdurum diye ayrıca belirtmenizin hiçbir anlam ve önemi yok çünkü ataması yapılmayan herkes mağdur. sınıftan da az alındığı yıl oldu ama genel olarak çok alınıyor. ben sınıfçıları almasınlar bizi alsınlar demedim. hepimizden alsınlar 7.500 kişi. hiçbir branşa garezim kinim öfkem yok. siz nasıl algılarsanız artık...

Selam kızlarım sımdi gecıcem derse ben. Hadi lutfen tartışmayı sonlandırıp sadece derslere odaklanalım:KK54: kolay gelsn hepinizeEn Büyük TÜRKİYE

aman kuzum dikkat et bu yoğun çalışma olayı adamı unutkan bile yapıyo heeee :KK51:kaç gündür eğitim kitabım kayıp bulamıyorum deli oldum yaaa sinirim bozuldu :KK62::KK62:
bir adet eğitim bilimleri kitabım kaybolmuştur bulanların sınavdan önce acilen getirmesi rica olunur diye bi anons mu yaptırsam acep???
canım son zamanlarda iki dk önce naptığımı unutuyorum, çok çalışmaktan mı ihtiyarlıktan mı bilemedim:KK48: çocuklar çalışmayasın, onlarla ilgilenesin diye saklamış olabilirler mi:KK56:

Kızlar merhaba siteyi okuyorum ama yazamıyorum bi türlü telden giriyorum bi haller oldu telefona:110:

Eğitim bitmişti zaten tekrar soruları çözüyorum iki yada üç günde bir 60 70 soru
Türkçe yazim kuralları çalışıyorum basimin belasi :confused:cografya ve mat bitti ama hala eksigim malesef matematikten hergün soru cozuyorum halledebilirim inş. böyle gidiyorum şimdilik. tarih ve vatandaşlik da bikaç güne basliyacagim inş :KK31:
Rehberlik cografya mat 140 soru çözdüm şimdi de türkçe calismaya devam:KK49:

X