2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Uzaktan eğitim almıştım alan için.Deneme sınavı
vardı gy-gk ve eğitim bilimleri.Sınav için son gündü..Girdim sınava
ben de:KK6:Yarın konu çalışmaya
başlayacağım kızlar.Hoppa

iyi yapmışsın semimHoppa nasıl geçti? hadi hayırlı olsun, tozunu attır buraların:KK8: alanla mı başlıcan?

offf kızlar merhaba diyerek başlıyorum öncelikle.
Dersaneye başlayalı iki ay oldu.
Anayasa dersini full bitirdik şu an konuların hepsini tekrar ettim testlerin de çoğunu bitirdim diyebilirim ama eksiklerimi soru çözdükçe fark ediyorum.
Matematikten sıkıntılıyım temel kavramlardan yapabiliyorum mutlak değer köklü sayı ama temel düzeyde iyi değilim.
Tarihi osmanlıya kadar çalışıp tüm soruları çözdüm.
Coğrafya iklime kadar çalştm soru çözücem. Eğitim bilimlerine pek yoğunlaşamadım. o_Oölçme ile aram pek iyi değil.
Ve dünde bi akrabam acayip moralimi bozdu çalışsanda atanamazsın diyerek. Sınava daha önce giren bu konuda bilgisi olan arkadaşlar objektif olarak siz ne düşünüyorsunuz.
Bu çalışmalara devam ederek geçireceğim dört ayın bana ciddi anlamda faydası olur mu. Siz neler tavsiye edersiniz çalışma konusunda.???:KK17:

ayy 7 ay mı olmuş, zaman nasıl geçiyor:110: tekrardan sonra hatırlarsın, denemeyle başlaman iyi oldu, insanı kendine getiriyorHoppa

Aynen canım tokat gibi geldi deneme.:-) Bilgisayardan deneme
çözmesi de hiç güzel olmuyormuş ya gözlerim sulandı ekrana baka baka.:confused:

Türk İslam bitti ama ben de bittim, ne kadar derin bi konu:KK51: 450 soru var, yarın bitirebilir miyim ki acepo_O

Holofim hic ddme o konu uzun ..bende bitirdim sorusunu cozdum yeni konuyada anca gecicem ins..

hosgeldin tekrar aramiza cnm..sosyal zumresi yiksin buralari..:KK76:

Aynen canım tokat gibi geldi deneme.:-) Bilgisayardan deneme
çözmesi de hiç güzel olmuyormuş ya gözlerim sulandı ekrana baka baka.:confused:
oyy yazık sana:KK19:
Holofim hic ddme o konu uzun ..bende bitirdim sorusunu cozdum yeni konuyada anca gecicem ins..

hosgeldin tekrar aramiza cnm..sosyal zumresi yiksin buralari..:KK76:
uzun vee sıkıcı canım:KK51: hepsi girdi birbirine, soru çözerek oturtmaya çalışcam artık. yeni konu da osmanlı:KK17: en çok sosyalci var sevinsem mi ağlasam mı bilemedim:KK53:

offf kızlar merhaba diyerek başlıyorum öncelikle.
Dersaneye başlayalı iki ay oldu.
Anayasa dersini full bitirdik şu an konuların hepsini tekrar ettim testlerin de çoğunu bitirdim diyebilirim ama eksiklerimi soru çözdükçe fark ediyorum.
Matematikten sıkıntılıyım temel kavramlardan yapabiliyorum mutlak değer köklü sayı ama temel düzeyde iyi değilim.
Tarihi osmanlıya kadar çalışıp tüm soruları çözdüm.
Coğrafya iklime kadar çalştm soru çözücem. Eğitim bilimlerine pek yoğunlaşamadım. o_Oölçme ile aram pek iyi değil.
Ve dünde bi akrabam acayip moralimi bozdu çalışsanda atanamazsın diyerek. Sınava daha önce giren bu konuda bilgisi olan arkadaşlar objektif olarak siz ne düşünüyorsunuz.
Bu çalışmalara devam ederek geçireceğim dört ayın bana ciddi anlamda faydası olur mu. Siz neler tavsiye edersiniz çalışma konusunda.???:KK17:

Papatya sen elinden geleni yap.Biz ne desek boş olur.Hangi
çalışma yönteminin faydası olur inan bilemiyorum kişiden kişiye
değişir.Hangi çalışma yöntemiyle
bu sınav kazanılır bilemiyorum yorum bile yapamıyorum artık bu sınav için.

X