Ask olsun holofım bana da mı atar yanihem tartışır hem de dersime çalışırım belisimsana da kolay gelsin
atara atar yapar angaranın bebesiAsk olsun holofım bana da mı atar yani
Türk İslam bitti ama ben de bittim, ne kadar derin bi konu450 soru var, yarın bitirebilir miyim ki acep
sadece soru çözcem canım, konu çalışasım yok hiçBitirirsin kuzum çok rahat.Ama zamanını sadece sorulara ayırırsan.
iyi yapmışsın semimUzaktan eğitim almıştım alan için.Deneme sınavı
vardı gy-gk ve eğitim bilimleri.Sınav için son gündü..Girdim sınava
ben deYarın konu çalışmaya
başlayacağım kızlar.
iyi yapmışsın semimnasıl geçti? hadi hayırlı olsun, tozunu attır buraların alanla mı başlıcan?
ayy 7 ay mı olmuş, zaman nasıl geçiyorUnutmuşum çoğu şeyi kalakaldım.7 ay aradan sonra
olacağı bu.Alan eğitim ikisini bir götüreyim diyorum holofiram.
ayy 7 ay mı olmuş, zaman nasıl geçiyortekrardan sonra hatırlarsın, denemeyle başlaman iyi oldu, insanı kendine getiriyor
Türk İslam bitti ama ben de bittim, ne kadar derin bi konu450 soru var, yarın bitirebilir miyim ki acep
Uzaktan eğitim almıştım alan için.Deneme sınavı
vardı gy-gk ve eğitim bilimleri.Sınav için son gündü..Girdim sınava
ben deYarın konu çalışmaya
başlayacağım kızlar.
Selam kızlarım sımdi gecıcem derse ben. Hadi lutfen tartışmayı sonlandırıp sadece derslere odaklanalımkolay gelsn hepinize
Kuzum inan bende de motive yok pek ama mecburiyet iste. kitabin basina gecince gerisi gelir insallah.caliskan kuzuma bakin hele...
ayyy bdnide azcik motive edin nolurr
Holofim hic ddme o konu uzun ..bende bitirdim sorusunu cozdum yeni konuyada anca gecicem ins..
hosgeldin tekrar aramiza cnm..sosyal zumresi yiksin buralari..
oyy yazık sanaAynen canım tokat gibi geldi deneme.Bilgisayardan deneme
çözmesi de hiç güzel olmuyormuş ya gözlerim sulandı ekrana baka baka.
uzun vee sıkıcı canımHolofim hic ddme o konu uzun ..bende bitirdim sorusunu cozdum yeni konuyada anca gecicem ins..
hosgeldin tekrar aramiza cnm..sosyal zumresi yiksin buralari..
koalisyon kurmuşsunuz sosyalcileerkıskandım yaa şaka bi yana ne güzel paslaşıyosunuz maşallah sıkıldım biraz sizinle uğraşayım dedim kızmayın emi
offf kızlar merhaba diyerek başlıyorum öncelikle.
Dersaneye başlayalı iki ay oldu.
Anayasa dersini full bitirdik şu an konuların hepsini tekrar ettim testlerin de çoğunu bitirdim diyebilirim ama eksiklerimi soru çözdükçe fark ediyorum.
Matematikten sıkıntılıyım temel kavramlardan yapabiliyorum mutlak değer köklü sayı ama temel düzeyde iyi değilim.
Tarihi osmanlıya kadar çalışıp tüm soruları çözdüm.
Coğrafya iklime kadar çalştm soru çözücem. Eğitim bilimlerine pek yoğunlaşamadım.ölçme ile aram pek iyi değil.
Ve dünde bi akrabam acayip moralimi bozdu çalışsanda atanamazsın diyerek. Sınava daha önce giren bu konuda bilgisi olan arkadaşlar objektif olarak siz ne düşünüyorsunuz.
Bu çalışmalara devam ederek geçireceğim dört ayın bana ciddi anlamda faydası olur mu. Siz neler tavsiye edersiniz çalışma konusunda.???