2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

amaaa napiiiiimmm, sinirleniyorum elimde değil:oops: kaçcek gitcek hepsi:confused: kimi mağdur kimi mağdur üstü mağdur:KK12:
:KK48:
Evet kuzum ben de sorup kaçanlara sinir oluyorum :KK53:
Sınıf 73e mi düşmüştü :KK64: O zaman bu arkadaş neden atanamamış tercihleri mi yanlış yaptı acep:KK51:

:KK48:
Evet kuzum ben de sorup kaçanlara sinir oluyorum :KK53:
Sınıf 73e mi düşmüştü :KK64: O zaman bu arkadaş neden atanamamış tercihleri mi yanlış yaptı acep:KK51:
aynen öyle oluyo işte bana da:KK48: bilemiyorum ki yavru, olabilitesi yüksek:KK59: sen naptın, bi gelişme var mı özel durumla ilgili?

aynen öyle oluyo işte bana da:KK48: bilemiyorum ki yavru, olabilitesi yüksek:KK59: sen naptın, bi gelişme var mı özel durumla ilgili?
Şuan bir gelişme yok kuzum. Ama bu durumlarla uğraştıkça benim derslerim aksıyor. O yüzden bende akışına bıraktım. Nasıl olursa olsun artık diye.:KK14:

Şuan bir gelişme yok kuzum. Ama bu durumlarla uğraştıkça benim derslerim aksıyor. O yüzden bende akışına bıraktım. Nasıl olursa olsun artık diye.:KK14:
en iyisini yapıyorsun canım, eninde sonunda kavuşcan nasılsa sevdiğine Allahın izniyle... ben de baktım olcak gibi değil boş vermiştim, bi de onun stresini hiiiç çekemezdim. olacağı zaman geldiğinde olur hayırlısıyla:KK16:

valla sınıfçılar da mağdursa biz inyihar edelim. topu topu bizden 3 kişi alıyorlar ben ona rağmen mağdurum demedim arkadaşların kontenjanı 4 binlerde ağlıyor çıldıracağım
Allah yardımcımız olsun hepimizin valla... ilk üç kişi arasına girmek... yorum bile yapamıyorum... sınıfçılardan da az alındığı zaman oldu ama bu yıl telafi ettiler resmen. keşke hepimizden o kadar alınsa da biz de mağdur olsak. mağdur bile olamıyoruz daha:-)

İyiyim ben de canlarım.Hastalıktan ölüyorum 1 haftadır.Onun dışında sıkıntı yok desem yalan olur...Sevdicekler aramız atandığımdan beri bozuk.Kıskançlık had safhada...Sıkıntımız çok,sonumuz ne olur bilemem.
geçmiş olsun canım, soğuğu ağır mı geldi? şartların nasıl iyi mi? yeni bi ortama girdin e paranı da kazanıyorsun artık sevdiceğinin huysuzlanması normal. seni biliyo nasılsa düzelir yakın bi zamanda, inşallah...

neyse arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor?benim inşallah bu hafta Allah nasip ederse eğitim bitecek.sonunda sorulara gömülebileceğim:KK71:sizler neler yapıyorsunuz?

merhaba :) benim de eğitim yeni bitti alan ve kültüre başladım. bitince çok rahatlıyor insan. Allah yardımcın olsun. inş bi an önce bitiverir de soru çözersinHoppa

bu
aynen öyle oluyo işte bana da:KK48: bilemiyorum ki yavru, olabilitesi yüksek:KK59: sen naptın, bi gelişme var mı özel durumla ilgili?[/QUOTEişiste
amaaa napiiiiimmm, sinirleniyorum elimde değil:oops: kaçcek gitcek hepsi:confused: kimi mağdur kimi mağdur üstü mağdur:KK12:
işte bunu bir öğretmen adayına yakıstramıyrm ne bu sinir öfke? evet son üç ayda alan sınavı getrldi p10 78di alan sınvyla ortlma puanm 63 e dustu madur değil miyim ben şimdi? onca emek hiç kitabımz olmadgı için alandan bosa gtti! ve km atandı biliyo msnz sallayan herkes! cok gördm ktap yuzu acmyp bzm bölmden atanananı şimdi ben madur olmuyrm öyle mi? insnları tanmadan yargılamayn ben zihin eng. sertifikası alp pasa pasa atanmayı da bilrdm şükr elhamdlllah hak hukuk bilrm. olsa da herkes atansa ama hr yerde sınfcılara su kini gütmeyn ki ben size tek kelme bile etmedm yazık gnah. ltfen cevpta vermeyn. yazdğma pişman ettnz. Allah razı olsn

geçmiş olsun canım, soğuğu ağır mı geldi? şartların nasıl iyi mi? yeni bi ortama girdin e paranı da kazanıyorsun artık sevdiceğinin huysuzlanması normal. seni biliyo nasılsa düzelir yakın bi zamanda, inşallah...

Hava değişikliğinden olmuştur diyor herkes.Çok şükür canım,sıkıntı yok lojmanımda da okulda da.Ortamımız güzel.Bilmiyorum artık cancağzım,hayırlısı...

X