- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
Holofim de burdaymışsemimle belisim gelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Holofim de burdaymışsemimle belisim gelmiş
pardon ama mağdur mu??? 7.500e yakın kişi alındı!!! biz gidip ölelim o zamanMerhaba kızlar ben de sınıf ogretmeniym ama madurlardan ikinci senem bu nasıl calisysnz bi plan programnz var mi bu konuyu görünce çok mutlu oldm
sınıf 73e düşmedi mi 78 aldıysanız atanmış olmanız gerekirdiBende 78 aldm hocam ama alan sinavisagolsn...
Bazen sinirli sinirli yazıyorsun üyelere, görmüyorum sanmaburdayım kuzum sizi görünce çok sevinmiştim ama şimdi biraz sinirliyim
amaaa napiiiiimmm, sinirleniyorum elimde değil kaçcek gitcek hepsi kimi mağdur kimi mağdur üstü mağdurBazen sinirli sinirli yazıyorsun üyelere, görmüyorum sanma
Kuzum atanamayan herkes mağdur hissediyor kendini işte.
Agresif seni
amaaa napiiiiimmm, sinirleniyorum elimde değil kaçcek gitcek hepsi kimi mağdur kimi mağdur üstü mağdur
aynen öyle oluyo işte bana da bilemiyorum ki yavru, olabilitesi yüksek sen naptın, bi gelişme var mı özel durumla ilgili?
Evet kuzum ben de sorup kaçanlara sinir oluyorum
Sınıf 73e mi düşmüştü O zaman bu arkadaş neden atanamamış tercihleri mi yanlış yaptı acep
Şuan bir gelişme yok kuzum. Ama bu durumlarla uğraştıkça benim derslerim aksıyor. O yüzden bende akışına bıraktım. Nasıl olursa olsun artık diye.aynen öyle oluyo işte bana da bilemiyorum ki yavru, olabilitesi yüksek sen naptın, bi gelişme var mı özel durumla ilgili?
valla sınıfçılar da mağdursa biz inyihar edelim. topu topu bizden 3 kişi alıyorlar ben ona rağmen mağdurum demedim arkadaşların kontenjanı 4 binlerde ağlıyor çıldıracağımamaaa napiiiiimmm, sinirleniyorum elimde değil kaçcek gitcek hepsi kimi mağdur kimi mağdur üstü mağdur
en iyisini yapıyorsun canım, eninde sonunda kavuşcan nasılsa sevdiğine Allahın izniyle... ben de baktım olcak gibi değil boş vermiştim, bi de onun stresini hiiiç çekemezdim. olacağı zaman geldiğinde olur hayırlısıylaŞuan bir gelişme yok kuzum. Ama bu durumlarla uğraştıkça benim derslerim aksıyor. O yüzden bende akışına bıraktım. Nasıl olursa olsun artık diye.
Allah yardımcımız olsun hepimizin valla... ilk üç kişi arasına girmek... yorum bile yapamıyorum... sınıfçılardan da az alındığı zaman oldu ama bu yıl telafi ettiler resmen. keşke hepimizden o kadar alınsa da biz de mağdur olsak. mağdur bile olamıyoruz dahavalla sınıfçılar da mağdursa biz inyihar edelim. topu topu bizden 3 kişi alıyorlar ben ona rağmen mağdurum demedim arkadaşların kontenjanı 4 binlerde ağlıyor çıldıracağım
geçmiş olsun canım, soğuğu ağır mı geldi? şartların nasıl iyi mi? yeni bi ortama girdin e paranı da kazanıyorsun artık sevdiceğinin huysuzlanması normal. seni biliyo nasılsa düzelir yakın bi zamanda, inşallah...İyiyim ben de canlarım.Hastalıktan ölüyorum 1 haftadır.Onun dışında sıkıntı yok desem yalan olur...Sevdicekler aramız atandığımdan beri bozuk.Kıskançlık had safhada...Sıkıntımız çok,sonumuz ne olur bilemem.
neyse arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor?benim inşallah bu hafta Allah nasip ederse eğitim bitecek.sonunda sorulara gömülebileceğimsizler neler yapıyorsunuz?
aynen öyle oluyo işte bana da bilemiyorum ki yavru, olabilitesi yüksek sen naptın, bi gelişme var mı özel durumla ilgili?[/QUOTEişiste
işte bunu bir öğretmen adayına yakıstramıyrm ne bu sinir öfke? evet son üç ayda alan sınavı getrldi p10 78di alan sınvyla ortlma puanm 63 e dustu madur değil miyim ben şimdi? onca emek hiç kitabımz olmadgı için alandan bosa gtti! ve km atandı biliyo msnz sallayan herkes! cok gördm ktap yuzu acmyp bzm bölmden atanananı şimdi ben madur olmuyrm öyle mi? insnları tanmadan yargılamayn ben zihin eng. sertifikası alp pasa pasa atanmayı da bilrdm şükr elhamdlllah hak hukuk bilrm. olsa da herkes atansa ama hr yerde sınfcılara su kini gütmeyn ki ben size tek kelme bile etmedm yazık gnah. ltfen cevpta vermeyn. yazdğma pişman ettnz. Allah razı olsnamaaa napiiiiimmm, sinirleniyorum elimde değil kaçcek gitcek hepsi kimi mağdur kimi mağdur üstü mağdur
geçmiş olsun canım, soğuğu ağır mı geldi? şartların nasıl iyi mi? yeni bi ortama girdin e paranı da kazanıyorsun artık sevdiceğinin huysuzlanması normal. seni biliyo nasılsa düzelir yakın bi zamanda, inşallah...