2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

evet canım o kadarını lütfedip yayınlıyolar belisin dediği gibi anlatırsan dinleriz canım ama inşallah atanır da atlatırsın sorunlarını...

Sedefim hoşgeldin.Seni çok merak etmiştim,iyi olmana sevindim.Hayat,geçim çok zor malesef ama güzel bir karar almışsın,hayırlı olsun kuzum yeni işin hayatın..

Çok haklisin
Ben kendi programimi oturtamadigim için hep erteledigim için dersane iyi olmustu bana.
Ama olmazsa bu sene seneye uzaktan eğitimle hazirlanirim sanirim
Bebisle nasil hazirlanacaksam artik

cnm sen hangisinden verim aldacağını düşünüyorsan onu tercih et.bebişi sallarken pc den ders dinlersin bebişte onun sesiyle uyur belkim

ayy ben artık hiç çekemiyorum misafir falan, çoğunun yanına çıkmıyom bile ama işte ev sahibesi sen olunca... Allah yardım etsin. inşallah çok kalmazlar

bekarken evet kuzum bende çekiliyordum bazen odama..ama evlenince malesef yapamıyorsun.çok şükür atlattım bitti..

geçmiş olsun canım kızlar ben kitap alcam ama... benim almak istediğim bu kitap mart 2014te basılmış 2015 için tekrar basarlar mı

Eklentiler

• 34082_B.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 88
Mutlaka baskisi olur canim. geç olur daha Ama üzerinde çok değişiklik olmaz bence
2015i de martta basarlarsa çok geç olur benim için set halinde almak istemiyorum canım ya sadece bu konuların olduğu kitap lazım bana tek tek satan da sadece pegem...

geçmiş olsun canım kızlar ben kitap alcam ama... benim almak istediğim bu kitap mart 2014te basılmış 2015 için tekrar basarlar mı
kuzum çıkarırlar tabi. Hatta bence bu sene daha erken çıkarırlar. Yine de bekle sen 2014ü alma

2015i de martta basarlarsa çok geç olur benim için set halinde almak istemiyorum canım ya sadece bu konuların olduğu kitap lazım bana tek tek satan da sadece pegem...
Bizim simav 9. Ayin sonunda diye belki geç cikartiyorlardi. Sizin sinav daha erken onun için daha erken cikarabilirler
Ben söyle yapmistim alacagim kitapların listesini yavaş yavaş aklima geldikçe cikarmistim. Elimdeki kitapları bitirip öyle yeni kitap almistim
Hatta elimdekileri bitirmeden almama cezasi vermiştim kendime.
Seninde elinde kitapların varsa aklina geldikçe tavsiyeleri ikudukca listenin hazirla canim istersen.

2014ü martta çıkardılarsa 2015i de öyle çıkarırlar diye korkum elimde hiç kitap yok çok şükür o yüzden şu an her şeyi alabilecek potansiyelim var ama biraz daha bekleme kararı aldım, önce tarih ve coğrafyayı bitireyim diyorum...

87 puan almisim kizlar :)
Yerimde duramiyorum :)
çoook sevindim cnm artıkın burda birilerinin atandığını duymak istiyorum

tam inceleyemedim zümrem..bu sadece diğer alanlar mı..birde face sayfamızda kazananlar pegemin alanını çok övmüşlerdi bende bu sene pegemin alanını alayım diyorun..şimdi yargıyı bi bitireyim o zamana kadar pegem basılır herhalde...

Darısı atanma haberine inşallah canım çok sevindim

Çok sagolun kozlar allah razi olsun
Ben 3001 den tercih edeceğim alanimin atamasi pek yok
Ondan 1. Olmasa bile 2. De kesin olur inşallah
Badeyi çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…