evet canım o kadarını lütfedip yayınlıyolar12 soru yayınlanıyordu kızlar o bile yok daha ortada. İnşallah olurda biter şu çilemiz artık
Bir de başka sorunlar var ( evle alakalı değil )şu sıra atanıp gitmem çok büyük bir çözüm olacak
Çok ihtiyacım var çünkü buna
Sedefim hoşgeldin.Seni çok merak etmiştim,iyi olmana sevindim.Hayat,geçim çok zor malesef ama güzel bir karar almışsın,hayırlı olsun kuzum yeni işin hayatın..selam canlar, çok ara verdim buralara biliyorum. bu ara için nolur kusuruma bakmayın. çok yoğun ve stresli zamanlar geçirdim. 1 gecelik kararla sabahın ilk saatlerinde istanbula geldim ve burda bi işe başladım. iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. ama evden uzaklaşmaya öyle ihtiyacım vardı ki. bu 22 ağustosta oldu. o günden bu güne, ev bul yerleş, iş temposu, internet bağlantısı derken 10 günlük bi bayram tatilinde tekrar edirne yaptım ve az önce istanbula geldim. şu an istanbuldayım. işimi sorarsanız, sürekli toplantılar oluyo. 30 saatlik anlaştık. 50 saat derse girdim. 8-6 anlaştık. 7-9 çalıştım. sözde bundan sonra daha güzel şartlar olcakmış ama bilmiyorum. kpss den tabii ki atanamadım. =( bunalımda bir sedef geldi döndü yine aranıza işte. işten vaktim olsa da kpss çalışsam diyorum. ama bi yandan da çalışmaya cesaretim yok. kpss her aklıma geldiğinde kendimi çok kötü hissediyorum. yeni topik açılmış. belki bu gazla bende başlarım. zaten bu yıl alana yüklenirim. onsuz olmuyo. ama alan için iyi kaynaklar almam lazım sanırım. ya da ygs fen kitaplarını almam lazım. ya da uzaktan eğitim bilmiyorum.. burda dershaneye gitsem istanbulu hiç bilmiyorum. bu şehir beni biraz da korkutuyo. ev- iş arası mekik dokuyorum sadece. sırf seneye atanamazsam edirnedeki işim garanti olsun diye girdim buraya ve evden biraz da olsa kaçmak için. sevdiceğim kasımda askere gidiyo. 20 sinden sonra belli olcak, ksıa mı uzun mu neresi vs. umarım hayırlısı olur. bi yandan çeyiz hazırlığı yapayım diyorum ama ist da kiralar çok pahalı, aldığım maaş kira ve faturaya gidiyo zaten. biraz karamsar bi şekilde aranıza döndüm, sizin umudunuzu asla kırmak istemem. ne güzel yine dimdik ayaktasınız. sizi çok özlemişim canlarım benim ya
İnşallah canim.canım belki atanacaksın dur bakalım bir açıkansın da.
kuzum anlatmak istersen biliyorsun buradayım ben
evet canım o kadarını lütfedip yayınlıyolarbelisin dediği gibi anlatırsan dinleriz canım ama inşallah atanır da atlatırsın sorunlarını...
Amin kuzum insallahsağolun kızlar güzel bir sonuç göreyim başkada bir şey istemiyorum artık.
Çok haklisin
Ben kendi programimi oturtamadigim için hep erteledigim için dersane iyi olmustu bana.
Ama olmazsa bu sene seneye uzaktan eğitimle hazirlanirim sanirim
Bebisle nasil hazirlanacaksam artik
ayy ben artık hiç çekemiyorum misafir falan, çoğunun yanına çıkmıyom bileama işte ev sahibesi sen olunca... Allah yardım etsin. inşallah çok kalmazlar
geçmiş olsun canımcnm sen hangisinden verim aldacağını düşünüyorsan onu tercih et.bebişi sallarken pc den ders dinlersin bebişte onun sesiyle uyur belkim
bekarken evet kuzum bende çekiliyordum bazen odama..ama evlenince malesef yapamıyorsun.çok şükür atlattım bitti..
Mutlaka baskisi olur canim. geç olur daha Ama üzerinde çok değişiklik olmaz bencegeçmiş olsun canımkızlar ben kitap alcam ama... benim almak istediğim bu kitap
2015i de martta basarlarsa çok geç olur benim içinMutlaka baskisi olur canim. geç olur daha Ama üzerinde çok değişiklik olmaz bence
kuzum çıkarırlar tabi. Hatta bence bu sene daha erken çıkarırlar. Yine de bekle sen 2014ü almageçmiş olsun canımkızlar ben kitap alcam ama... benim almak istediğim bu kitap mart 2014te basılmış 2015 için tekrar basarlar mı
Bizim simav 9. Ayin sonunda diye belki geç cikartiyorlardi. Sizin sinav daha erken onun için daha erken cikarabilirler2015i de martta basarlarsa çok geç olur benim içinset halinde almak istemiyorum canım ya sadece bu konuların olduğu kitap lazım bana tek tek satan da sadece pegem...
maaşallh canım cok sevindim atanma haberini de alırız inşallah :)87 puan almisim kizlar :)
Yerimde duramiyorum :)
87 puan almisim kizlar :)
Darısı atanma haberine inşallah canım çok sevindim87 puan almisim kizlar :)
gözün aydın canım, hayırlı uğurlu olsun87 puan almisim kizlar :)
2014ü martta çıkardılarsa 2015i de öyle çıkarırlar diye korkumBizim simav 9. Ayin sonunda diye belki geç cikartiyorlardi. Sizin sinav daha erken onun için daha erken cikarabilirler
Ben söyle yapmistim alacagim kitapların listesini yavaş yavaş aklima geldikçe cikarmistim. Elimdeki kitapları bitirip öyle yeni kitap almistim
Hatta elimdekileri bitirmeden almama cezasi vermiştim kendime.
Seninde elinde kitapların varsa aklina geldikçe tavsiyeleri ikudukca listenin hazirla canim istersen.
çoook sevindim cnm artıkın burda birilerinin atandığını duymak istiyorum87 puan almisim kizlar :)
2014ü martta çıkardılarsa 2015i de öyle çıkarırlar diye korkumelimde hiç kitap yok çok şükür o yüzden şu an her şeyi alabilecek potansiyelim var ama biraz daha bekleme kararı aldım, önce tarih ve coğrafyayı bitireyim diyorum...
Darısı atanma haberine inşallah canım çok sevindim
Çok sagolun kozlar allah razi olsunçoook sevindim cnm artıkın burda birilerinin atandığını duymak istiyorum
tam inceleyemedim zümrem..bu sadece diğer alanlar mı..birde face sayfamızda kazananlar pegemin alanını çok övmüşlerdi bende bu sene pegemin alanını alayım diyorun..şimdi yargıyı bi bitireyim o zamana kadar pegem basılır herhalde...