semimle belisim gelmiş
İyiyim ben de canlarım.Hastalıktan ölüyorum 1 haftadır.Onun dışında sıkıntı yok desem yalan olur...Sevdicekler aramız atandığımdan beri bozuk.Kıskançlık had safhada...Sıkıntımız çok,sonumuz ne olur bilemem.
doğrudur canım, hava değişikliğindendirHava değişikliğinden olmuştur diyor herkes.Çok şükür canım,sıkıntı yok lojmanımda da okulda da.Ortamımız güzel.Bilmiyorum artık cancağzım,hayırlısı...
bunu bana en son çoook sevgili görümce adayım demişti, sevdicekle de kavga etmeme sebep olmuştu. o geldi aklımaAtarlı zümrem benim. Biz mağduriyetimizi
anlatsak yıkılır buralar holofiram.
Geçmiş olsun canım.Hayırlısı olur inşallah sıkma canını.
bunu bana en son çoook sevgili görümce adayım demişti, sevdicekle de kavga etmeme sebep olmuştu. o geldi aklımaaynen semim yaa, dağlar taşlar dile gelir
yok kuzum o zaman gıcık olmuştum ama şimdi gülüp geçiyorum çok da tınnKötü anılarını depreştirdim desene kuzum.
kızlar alandan çalışmamı yaptım, türkçeden de kısa tekrar ve soru çözümü yaptım. alan candır gerisi heyecandır yaamatematiği seviyorum ne güzel çalıştım oooh ama artık uyumak istiyorum. hadi bakalım raporları yazmayı unutmayalım bayanlar tatlı rüyalar
ben de ölçmeden bir konu bitirdim tam programa geçecektim ki minik kuzum masamın başına geçip sabote etti çalışmamı.uyuttum ve şimdi programdan bir konu ilerlemeye çalışacağım.Hadi bismillahazimle.... yapan duvarı delermiş misali
Belissa .!.:*
Kuzum valla sorma ders çalışmaya çalışıyorum. Şu nişan işleriyle ilgileniyorum bir yandan, karışık bir haldeyim yani. Badem de iyi, kkya girmiyor pek. Tuğbim de ders çalışmaya başlayacaktı, kkdaki yemek topiklerine takılıyor bu sıra, öyle işte.
Sende ne var ne yok kuzucum?
İyiyiz canım çok şükür.Sen nasılsın?Neler yapıyorsun?
Çok yakında buradayım zümrem : )
Citirim korkuyo sevdicek..seni kaparlar mazallah..krkeyfini cikarİyiyim ben de canlarım.Hastalıktan ölüyorum 1 haftadır.Onun dışında sıkıntı yok desem yalan olur...Sevdicekler aramız atandığımdan beri bozuk.Kıskançlık had safhada...Sıkıntımız çok,sonumuz ne olur bilemem.
ben büyük selçukluya çalıştım sadece, yazarak çalıştığım için çok ilerleyemedim eğitimden deneme çözcektim ama unutmuşum iyi geceler...
ben de ölçmeden bir konu bitirdim tam programa geçecektim ki minik kuzum masamın başına geçip sabote etti çalışmamı.uyuttum ve şimdi programdan bir konu ilerlemeye çalışacağım.Hadi bismillahazimle.... yapan duvarı delermiş misali
ben büyük selçukluya çalıştım sadece, yazarak çalıştığım için çok ilerleyemedim eğitimden deneme çözcektim ama unutmuşum iyi geceler...
Iyiuim cnm..bildigin gibi.ozledim sizleti..
zUmrem bende konu tekrari yspip soru cozdum 98 tane..
simdi gece calismasi..nescafe yaptim direnebildigim kadar
tam alıntılayamadığınız için yorum yaptığınızı görmedim. cevap da veremedim doğal olarak. hem soru sorup hem cevap vermeyin demişsiniz ama soru sorduğunuzda cevap hakkı da doğuyor. ben tamamen sayısal veriler üzerinden konuştum. siz taa 2013teki sınavdan bahsetmişsiniz ben 2014ten bahsettim. ayrıca ona bakarsanız 2010da sorular çalındı, sınava tekrar girdik, puanlarımız düştü, atanamadık. buraya gelip mağdurum diye ayrıca belirtmenizin hiçbir anlam ve önemi yok çünkü ataması yapılmayan herkes mağdur. sınıftan da az alındığı yıl oldu ama genel olarak çok alınıyor. ben sınıfçıları almasınlar bizi alsınlar demedim. hepimizden alsınlar 7.500 kişi. hiçbir branşa garezim kinim öfkem yok. siz nasıl algılarsanız artık...
hem tartışır hem de dersime çalışırım belisimSelam kızlarım sımdi gecıcem derse ben. Hadi lutfen tartışmayı sonlandırıp sadece derslere odaklanalımkolay gelsn hepinize
canım son zamanlarda iki dk önce naptığımı unutuyorum, çok çalışmaktan mı ihtiyarlıktan mı bilemedimaman kuzum dikkat et bu yoğun çalışma olayı adamı unutkan bile yapıyo heeeekaç gündür eğitim kitabım kayıp bulamıyorum deli oldum yaaa sinirim bozuldu
bir adet eğitim bilimleri kitabım kaybolmuştur bulanların sınavdan önce acilen getirmesi rica olunur diye bi anons mu yaptırsam acep???