2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

bişi olmadı kuzum, sürekli ders çalışmaktan sanırım:KK51: monotonluk, yıllardır hiçbir şeyin değişmemesi, ne bilim öyle geldiler bi:KK12:

anladım geliyorlar arada öyle işte, bana da geçen hafta uğradılar :KK48: ama olsun, sağlık olsun geçer gider sıkma canını. neler neler geçiyor dimi ama:KK19:

çok geçmiş olsun. bir an önce sıkıntılarınız geçer inşallah. birşeyler yapmaya çalışıyoruz ama bir yandan da engeller çıkıyor işte imtihan dünyası. ama bu herkes için aynı o yüzden çok üzülmemek sabretmek lazım
Malesef bi problem engel var her zaman, her durumda. Ustesinden geliriz insallah, ilk defa girecegim sinava zaten bi sene gec bitirdim okulu bu sene de formasyon almistim, herkes gibi coook istiyorum atanmayi, kendim icin, esimin karsisinda guclu olmak icin cok istiyorum. Bi kadinin calismasi cok onemli ya, yoksa gidecek yerinizin olmadigini bildigi icin bana denilen gibi basit bi sorun icin kapi orada denir, halbuki calissam isimde bloflerle goz dagi veremez gideceksem baglanamayacagimi bilir. Tesekkurler iyi dilekler icin.

sosyal bilgiler... iyi çok şükür. senin dersler, konular baya baya bitmiş tükenmiş:nazar:arada sıkıntılar çıkıyor, çalışmalar aksayabiliyor ama iyi olduğumuzda toparlamamız lazım... çocuk yok sanırım:KK64:
Cok sukur kgec de baslasam konulara guzel gidiyordu ama migrendi es problemler derken uc haftadr aksadi, daha 6 aylik evliyiz, cocuk dusunmuyoruz 3 sene falan durumumuzu toplayana kadar, bi de esimle problemlerim cikinca iyiki de yok diyorum.
Sizin ilk yiliniz mi kpssdeki, benim ilk olacak

Cok sukur kgec de baslasam konulara guzel gidiyordu ama migrendi es problemler derken uc haftadr aksadi, daha 6 aylik evliyiz, cocuk dusunmuyoruz 3 sene falan durumumuzu toplayana kadar, bi de esimle problemlerim cikinca iyiki de yok diyorum.
Sizin ilk yiliniz mi kpssdeki, benim ilk olacak
düzelir inşallah bir an evvel sağlığın da eşinle aran da... o da pişman olmuştur söylediği şey için ama dil yarası işte... her şeyin hayırlısı... ilk mi yok diil 6. girişim olacak...

günaydın :) bugün erken kalkamadım biraz hasta gibiyim. ama şimdi çalışmaya başlıyorum. materyal geliştirmeyi bitirip sonra program geliştirmeye başlıycam. hayırlı cumalar, birbirimize dua etmeyi unutmayalım:KK19:

günaydın :) bugün erken kalkamadım biraz hasta gibiyim. ama şimdi çalışmaya başlıyorum. materyal geliştirmeyi bitirip sonra program geliştirmeye başlıycam. hayırlı cumalar, birbirimize dua etmeyi unutmayalım:KK19:
günaydın:KK3: geçmiş olsun, dikkat et... kolay gelsin...

Merhaba kızlar nasılsınız?
Bir hız geldim buraya bir daha da dönemedim kaç gündür:KK48:
Derslere hız verdim diye evi ihmal etmiştim evimi toparladım temizledim ama tembellik etmedim.
Alandan bitirdiğim iki bölümü baştan sona güzelce tekrar ettim.
Bugün yine alandan video izleyeceğim üstelik alanımın en sevimsiz bulduğum kısmı aruz vezinleri:mad:
Pazartesiden beri de eğitime başlayacağım sözde nedendir bilmem kısmet olmadı bir türlü.
Hızlanmalıyım galiba...
Herkese güzel çalışmalar:KK55:

kızlar size birkaç sorum olacak. işte ilk soru
1.jpg

kızlar bugün materyal ve program geliştirmenin ilk ünitesini çalıştım. :nazar:öyt den sonra program ilaç gibi geldi ya:KK45: öyt den genel tekrar testi çözdüm ve materyalin sorularını çözdüm. 104 soru ve iki ünite ile güne elveda dedim. aslında programdan bi ünite daha çalışacaktım ama hastalık kendini hissettiriyo çalışamadım. yatıyorum artık, dua edin de hemencik geçsin. hayırlı geceler :110:

X