2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

oyy canım ya benim babam gibi tamamen karşı çıkmamışlardır umarım:KK51:Allah yardımcınız olsun...
Yok canım.Babam önce olmaz falan demiş ama sonra kabul etti. Bu kadar kolay kabul edeceğini sanmıyordum, çok şaşırdım ama bu kez de sevdicekin ailesinden farklı bir sorun oluştu. Şans işte.
canım ya Allah yardımcınız olsun..
Sağ ol bitanem hepimizin inşallah.

Ama yine de calısıyorum ders kızlar tamamen boşlamadım şükür.

Yok canım.Babam önce olmaz falan demiş ama sonra kabul etti. Bu kadar kolay kabul edeceğini sanmıyordum, çok şaşırdım ama bu kez de sevdicekin ailesinden farklı bir sorun oluştu. Şans işte.

Sağ ol bitanem hepimizin inşallah.

Ama yine de calısıyorum ders kızlar tamamen boşlamadım şükür.
inşallah bundan sonrası gönlünüzce olur kuzum:KK51: benim babam da olmaz dediğinde sonra kabul eder diye umduko_O genelde kız babaları kabul edemiyormuş durumu önceleri, zamanla yumuşuyorlarmış ama benim için öyle olmadı:KK42: neyse vardır bunda da bi hayır dedik, sustuk, bekliyoruz. atanırsam o zaman değişir belki, bu yüzden bu kadar çok çalışıyorum...

ya pegem bi tuhaf geldi bana:KK64:ayrıntılı falan güzel ama karışık gibi...

Kazananlar hep pegem deyince almak vacip oldu:KK51:Beyaz kalemi begendim yani tarih kismi guzel de tek basina yetersiz.

oyy canım ya benim babam gibi tamamen karşı çıkmamışlardır umarım:KK51:Allah yardımcınız olsun...

ayy bizim ise donmus kizlar sizin durum..benim bsbamda sorun cikardi.vermeyecegim seni dedi.aramizda bsyagi sikinti yasandi o donem.sonra bakti vazgecmiyoruz razi oldu..simdi cok seviyor..cektigimiz sikinti yanimiza kaldi..sabredin cnm..ins olacak sizinde..

dun gece 2, 5 saat slan konu cslistim.simdide devam edecegim herkese kolay gelsin..

holofim baska sosyalci varmi yeni katilsnlardan..bide bi sorum olacak.alan soru bankasi alicam ne onerirsin.yediiklm data var.onlarin disinda

Kazananlar hep pegem deyince almak vacip oldu:KK51:Beyaz kalemi begendim yani tarih kismi guzel de tek basina yetersiz.

ayy bizim ise donmus kizlar sizin durum..benim bsbamda sorun cikardi.vermeyecegim seni dedi.aramizda bsyagi sikinti yasandi o donem.sonra bakti vazgecmiyoruz razi oldu..simdi cok seviyor..cektigimiz sikinti yanimiza kaldi..sabredin cnm..ins olacak sizinde..

dun gece 2, 5 saat slan konu cslistim.simdide devam edecegim herkese kolay gelsin..

holofim baska sosyalci varmi yeni katilsnlardan..bide bi sorum olacak.alan soru bankasi alicam ne onerirsin.yediiklm data var.onlarin disinda
aynen canım, ben de elimde bi sürü kitap olmasına rağmen almak zorunda kaldım:KK51: ne güzel canım değmiş çektiğiniz sıkıntılara, hiç olmasa daha iyi ama zorluk çekmeyince de kıymeti olmuyo. darısı bize inşallah, geç olsun da güç olmasın. ailemi karşıma almak istemedim... lokum diye bi arkadaş var yeni gelen. birkaç kişi daha gelmişti ama girmedikleri için unuttum gitti valla:KK43: ben alandan soru bankası almadım canım. ilk çalışmaya başladığımda daha soru bankaları çıkmamıştı. ben de karışık gk soru bankaları, yaprak testler almıştım. ama alırsam yargı alcamo_O

Kızlar coğrafyadan bölgeler kaldı onu da yavaş yavaş çalışmayı düşünüyorum. Bu ay Tarih coğrafya vatandaşlığı bitirebilirsem benden iyisi yok.
inşallah bundan sonrası gönlünüzce olur kuzum:KK51: benim babam da olmaz dediğinde sonra kabul eder diye umduko_O genelde kız babaları kabul edemiyormuş durumu önceleri, zamanla yumuşuyorlarmış ama benim için öyle olmadı:KK42: neyse vardır bunda da bi hayır dedik, sustuk, bekliyoruz. atanırsam o zaman değişir belki, bu yüzden bu kadar çok çalışıyorum...
Sağ ol Holofim inşallah sen de atanırsın ailen de hemen razı olur, resmiyete dökersiniz umarım.

Kızlar coğrafyadan bölgeler kaldı onu da yavaş yavaş çalışmayı düşünüyorum. Bu ay Tarih coğrafya vatandaşlığı bitirebilirsem benden iyisi yok.
Sağ ol Holofim inşallah sen de atanırsın ailen de hemen razı olur, resmiyete dökersiniz umarım.
inşallah kuzum:KK36: atanalım, sevdiceklerimize de kavuşalım:KK23:maşallah canım gayet güzel ilerlemişsin geç başladın ama hızlısın:KK8:

kızlar ben bugün dil bilgisinden 105 soru çözdüm sadece. kızsal bazı nedenlerden dolayı pek çalışamadım:KK16:

kızlar bugün iki program geliştirme konusu çalıştım. soru çözdüm. eğitimden genel tekrar soruları çözdüm. toplamda 178 soru oldu. bitmiyo bu program geliştirme yaa.:KK42: bi türlü ilerlemiyo off daha 4 ünite var iki güne bitirmek istiyorum artık:KK34:

program geliştirmeden iki ünite daha çalıştım. iki ünite kaldı. yarın eğitimi gecikmeli de olsa bitiriyorum inşallah. 128 soru çözmüşüm. siz neler yapıyorsunuz bakalım buraya yazanlar azaldı birden. inşallah çalışmalar iyi gidiyordur:KK39:

İslam tarihini bitirip 75 soru çözdüm. ilk Türk devletlerini tekrar edip soru çözdüm. dil bilgisinden de 60 soru çözdüm:KK51:
Ooo zumrem syni ilerliyoruz.bdnde islam tarihini bitirdim cnm.birazdan turk islam tarihine gecicem.once bi yemek molasi...

Izmirli meri mmasallah cok iyi gidiyosun cnm.Brans nedir

Belisim yilmak yok cnm.elimizden geleni yapicZ
i

kızlar eğitimi bitirdim çoook şükür. çok mutlu oldum ya. Allah alanı da genel kültürü de böyke bitirip rahatlamayı nasip etsin. bundan sonra alan ve genel kültür çalışıp, eğitimden ve genel yetenekten de kısa konu tekrarı ve soru çözümü şeklinde gideceğim inşallah. :nazar::KK71:

Ooo zumrem syni ilerliyoruz.bdnde islam tarihini bitirdim cnm.birazdan turk islam tarihine gecicem.once bi yemek molasi...

Izmirli meri mmasallah cok iyi gidiyosun cnm.Brans nedir

Belisim yilmak yok cnm.elimizden geleni yapicZ
i
canım bugün tarih çalışamadım, dil bilgisinden de sadece 45 soru çözdüm:KK51: sen bitirdin mi Türk İslamı?

X