oyy canım ya benim babam gibi tamamen karşı çıkmamışlardır umarımAllah yardımcınız olsun...Sorma kuzucum ya zaten ailelerden biraz sorun çıktı. Dua et bana olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy canım ya benim babam gibi tamamen karşı çıkmamışlardır umarımAllah yardımcınız olsun...Sorma kuzucum ya zaten ailelerden biraz sorun çıktı. Dua et bana olur mu
Sorma kuzucum ya zaten ailelerden biraz sorun çıktı. Dua et bana olur mu
Yok canım.Babam önce olmaz falan demiş ama sonra kabul etti. Bu kadar kolay kabul edeceğini sanmıyordum, çok şaşırdım ama bu kez de sevdicekin ailesinden farklı bir sorun oluştu. Şans işte.oyy canım ya benim babam gibi tamamen karşı çıkmamışlardır umarımAllah yardımcınız olsun...
Sağ ol bitanem hepimizin inşallah.canım ya Allah yardımcınız olsun..
inşallah bundan sonrası gönlünüzce olur kuzum benim babam da olmaz dediğinde sonra kabul eder diye umduk genelde kız babaları kabul edemiyormuş durumu önceleri, zamanla yumuşuyorlarmış ama benim için öyle olmadı neyse vardır bunda da bi hayır dedik, sustuk, bekliyoruz. atanırsam o zaman değişir belki, bu yüzden bu kadar çok çalışıyorum...Yok canım.Babam önce olmaz falan demiş ama sonra kabul etti. Bu kadar kolay kabul edeceğini sanmıyordum, çok şaşırdım ama bu kez de sevdicekin ailesinden farklı bir sorun oluştu. Şans işte.
Sağ ol bitanem hepimizin inşallah.
Ama yine de calısıyorum ders kızlar tamamen boşlamadım şükür.
ya pegem bi tuhaf geldi banaayrıntılı falan güzel ama karışık gibi...
oyy canım ya benim babam gibi tamamen karşı çıkmamışlardır umarımAllah yardımcınız olsun...
aynen canım, ben de elimde bi sürü kitap olmasına rağmen almak zorunda kaldım ne güzel canım değmiş çektiğiniz sıkıntılara, hiç olmasa daha iyi ama zorluk çekmeyince de kıymeti olmuyo. darısı bize inşallah, geç olsun da güç olmasın. ailemi karşıma almak istemedim... lokum diye bi arkadaş var yeni gelen. birkaç kişi daha gelmişti ama girmedikleri için unuttum gitti valla ben alandan soru bankası almadım canım. ilk çalışmaya başladığımda daha soru bankaları çıkmamıştı. ben de karışık gk soru bankaları, yaprak testler almıştım. ama alırsam yargı alcamKazananlar hep pegem deyince almak vacip olduBeyaz kalemi begendim yani tarih kismi guzel de tek basina yetersiz.
ayy bizim ise donmus kizlar sizin durum..benim bsbamda sorun cikardi.vermeyecegim seni dedi.aramizda bsyagi sikinti yasandi o donem.sonra bakti vazgecmiyoruz razi oldu..simdi cok seviyor..cektigimiz sikinti yanimiza kaldi..sabredin cnm..ins olacak sizinde..
dun gece 2, 5 saat slan konu cslistim.simdide devam edecegim herkese kolay gelsin..
holofim baska sosyalci varmi yeni katilsnlardan..bide bi sorum olacak.alan soru bankasi alicam ne onerirsin.yediiklm data var.onlarin disinda
Sağ ol Holofim inşallah sen de atanırsın ailen de hemen razı olur, resmiyete dökersiniz umarım.inşallah bundan sonrası gönlünüzce olur kuzum benim babam da olmaz dediğinde sonra kabul eder diye umduk genelde kız babaları kabul edemiyormuş durumu önceleri, zamanla yumuşuyorlarmış ama benim için öyle olmadı neyse vardır bunda da bi hayır dedik, sustuk, bekliyoruz. atanırsam o zaman değişir belki, bu yüzden bu kadar çok çalışıyorum...
inşallah kuzum atanalım, sevdiceklerimize de kavuşalımmaşallah canım gayet güzel ilerlemişsin geç başladın ama hızlısınKızlar coğrafyadan bölgeler kaldı onu da yavaş yavaş çalışmayı düşünüyorum. Bu ay Tarih coğrafya vatandaşlığı bitirebilirsem benden iyisi yok.
Sağ ol Holofim inşallah sen de atanırsın ailen de hemen razı olur, resmiyete dökersiniz umarım.
Ooo zumrem syni ilerliyoruz.bdnde islam tarihini bitirdim cnm.birazdan turk islam tarihine gecicem.once bi yemek molasi...İslam tarihini bitirip 75 soru çözdüm. ilk Türk devletlerini tekrar edip soru çözdüm. dil bilgisinden de 60 soru çözdüm
Ooo zumrem syni ilerliyoruz.bdnde islam tarihini bitirdim cnm.birazdan turk islam tarihine gecicem.once bi yemek molasi...
Izmirli meri mmasallah cok iyi gidiyosun cnm.Brans nedir
Belisim yilmak yok cnm.elimizden geleni yapicZ
i
canım bugün tarih çalışamadım, dil bilgisinden de sadece 45 soru çözdüm sen bitirdin mi Türk İslamı?Ooo zumrem syni ilerliyoruz.bdnde islam tarihini bitirdim cnm.birazdan turk islam tarihine gecicem.once bi yemek molasi...
Izmirli meri mmasallah cok iyi gidiyosun cnm.Brans nedir
Belisim yilmak yok cnm.elimizden geleni yapicZ
i