2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Rabbim zihin açıklığı versin kuzum:KK68: veee çok geçmiş olsun, dinlene dinlene çalış çok yorma kendini. be başlamadım tarihe. rehberlikten sorularım vardı onları çözüyorum... sen nasıl çalışıyorsun canım???
zumrem.ben alandan basladim.arayada egitim serpistiricem. Beyazkalem oabt aldim ondan bide yargidan calisiyorum.sen hangi kaynak kullaniyosun..
Bu arada dun raporumu yyazmadim.tarih oabt den bi unite konu bitirdim.80 soru cozdum.griple bu kadar oldu.bugunde misafirim vardi.artik aksam calisirim kizimi uyutunca

geçmiş olsun önemli birşey yoktur inş. kar azıcık yağdı ya malesef tutacak kadar diildi :KK43: ben bergamalıyım cnm Hoppa
sağ ol canım, yok yok önemli bişi diil rutin kontrol. geçen hafta ultrasona girmiştim, bugün de sonucunu gösterdim. burda çatılar tuttu, sabaha kadar böyle yağarsa baya olur. bergamaya geldim, değişik bi havası var. sevdicek de karşıyakalı:KK16:

zumrem.ben alandan basladim.arayada egitim serpistiricem. Beyazkalem oabt aldim ondan bide yargidan calisiyorum.sen hangi kaynak kullaniyosun..
Bu arada dun raporumu yyazmadim.tarih oabt den bi unite konu bitirdim.80 soru cozdum.griple bu kadar oldu.bugunde misafirim vardi.artik aksam calisirim kizimi uyutunca
hımm... ben de pegem aldım dün netten yarın gelir sanırım. esen yayınlarının 9. sınıf tarih konu anlatımından ikinci ünitedeyim. alana yeni başladım zaten. olsun canım ya çok yorma kendini yoksa toparlanman uzun sürer. oyy bi de kızın var senin:KK37: Rabbim kolaylıklar versin canım:KK15:

ayy ben çalışamadım kızlar yaa, hastane baya yormuş... bi test çözim dedim bi sürü yanlışım çıktı, başım çatlıyooo:KK51:

çok sağ ol belisim:KK15: kronik bi rahatsızlığım var da 6 ayda bi kontrole gidiyorum kan tahlili, ultrason falan... sen neler yaptın bugün:KK8:
Kuzucum 2 gündür çalışamıyorum.
Ama tekrar başlıcam inşallah.

hımm... ben de pegem aldım dün netten yarın gelir sanırım. esen yayınlarının 9. sınıf tarih konu anlatımından ikinci ünitedeyim. alana yeni başladım zaten. olsun canım ya çok yorma kendini yoksa toparlanman uzun sürer. oyy bi de kızın var senin:KK37: Rabbim kolaylıklar versin canım:KK15:[/QUOTe

Cnm gecmis olsun oncelikle.Rabbim

hımm... ben de pegem aldım dün netten yarın gelir sanırım. esen yayınlarının 9. sınıf tarih konu anlatımından ikinci ünitedeyim. alana yeni başladım zaten. olsun canım ya çok yorma kendini yoksa toparlanman uzun sürer. oyy bi de kızın var senin:KK37: Rabbim kolaylıklar versin canım:KK15:

ayy ben çalışamadım kızlar yaa, hastane baya yormuş... bi test çözim dedim bi sürü yanlışım çıktı, başım çatlıyooo:KK51:
Cnm gecmis olsun RAbbim sifa versin..pegem almissin netten fiyatlar ucmus 60-65 tl arasi..yuhh yani..

hayirdir kuzum neden calisamiyosun bakslim..
bende bugun islam tarihi konu calistim kizlar.soruyuda aksam cozucem ins..bu arada telefondan gitiyorum forma yaxmak cok zor oluyo ya

Cnm gecmis olsun RAbbim sifa versin..pegem almissin netten fiyatlar ucmus 60-65 tl arasi..yuhh yani..

bende bugun islam tarihi konu calistim kizlar.soruyuda aksam cozucem ins..bu arada telefondan gitiyorum forma yaxmak cok zor oluyo ya
sağ ol canımmm:KK36: evet yaa hiç sorma 60'a aldım işlerden. en pahalısı da pegem. çoğunluk pegem alıyor diye sanırımo_O aslında bana sadece diğer sosyal bilim alanları diye bi modülü var o lazımdı ama tek tek satılmıyor bu sene:KK12: ben de yarın çalışcam islam tarihine canım:KK8: geçen seneki islam tarihi sorusunu yanlış yapmışım:KK59: ben de telden giriyorum, alışılıyor bi süre sonra:KK49:

Kızlar iyi çalışmalar. ..
Günde kaç saat calisabiliyor sunuz. ..
Program yapıyorum tavsiyelerinizi ihtiyacım var...

Kuzum ya benim martta nişanlanma ihtimalim var ama belli de değil onunla uğraşıyorum aklım derse gitmiyor o yüzden.
Şu işler bir hallolsaydı :KK43:

Kızlar iyi çalışmalar. ..
Günde kaç saat calisabiliyor sunuz. ..
Program yapıyorum tavsiyelerinizi ihtiyacım var...

saate pek bakmıyorum ama sanırım 3-4 saat gibi bi süre çalışabiliyorum. erken kalkmaya çalışıyorum kalksam da çok uzun süre çalışamıyorum. ama genelde saat değil de belli bir hedef koyuyorum ona göre çalışıyorum saat değişiyo.

saate pek bakmıyorum ama sanırım 3-4 saat gibi bi süre çalışabiliyorum. erken kalkmaya çalışıyorum kalksam da çok uzun süre çalışamıyorum. ama genelde saat değil de belli bir hedef koyuyorum ona göre çalışıyorum saat değişiyo.
Evet canım haklısın en doğrusu hedef koymak sanırım ben de yaklaşık 3 saat calisabiliyor um şuan ama yetmiyor ağır ilerliyorum inş daha iyi olacağız iyi çalışmalar

X