2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Merhabaaa, ayneeeenn canım artık ister kaderdaş de, ister branşdaş hepsindenim hazırlanıyor musun bu sene?
hazırlanmaz mıyım ama ne hazırlanma... ikizlerim ve kızımla birlikte hazırlanıyoz biz.çocuklar sayemde küçük yaşta ders çalışmayı öğrendi geçen yıl uğradığım tarih gazabından ve matematik yoksunu olmamdan dolayı atanamadığımdan ötürü bu yıl çalışmaya çalışıyorum elden geldiğince

Ayyyy sendemiiii bu tarih naptı böyle kpss'lilere. Allah kolaylık versinn inşallah valla bu kadar sıkışıklıkta oldu oldu geniş zamanda oturup ders çalışılmıyor zatii hep bi ağustos böceği modunda oluyor insan Çalışıceiiizz başarıceeiizz inşAllah dimi

Mrb kizlar bende iki gündür nedensiz olarak calisamadim arada geliyolar bana bugün tarihten kısa bi konuya baktim not cikardim. Benimde hizlanmam lazim artik

Benim isteyip de bir turlu gerceklestiremedigim şey cnm gece calismak ins sen basarirsin

inşallah 2015 bize atanmayı nasip eder.. sesimizi duysun MEB

rica ederim canım, ne demek. burası hepimizin topiciği, ders çalıştığım sürece geldim gittim uğradım ayy belisim sakın ama sakın vazgeçme, ben o hatayı 2011de yaptım, hala pişmanlığını yaşıyorum. hazır temelin varken boşlayıp geri unutma. hem bu yıl atanırız belki kim bilir ben de eğitimi bitirdim, iki gün kafamı dinledim, gezdim tozdum eğlendim yarın alana başlıyorum inşallah herkesler de gelmiş, hareketlenmiş buralar, çok sevindim

Öyle yapıyorum canım unutmadan tekrar başlayayım dedim ben de. İnşallah atanmak nasip olur ne diyim. Geçen yılki kadar bir beklentim yok her şeye hazırlıklı olarak çalışıyorum işte.

selam kızlar birazdan derse başlıyorum, tarihe şubat ve martı ayırdım. bakalım nasıl ilerlicem
H holofira 'cımm başla canm tarih çok eğlenceli gidiyor benim ben ders çalışırken yapışkan renkli kağıtlara ufak ufakda ilklerden önemli olan notları yazıp odada mutfakta yapıştırdım bir yerlere tavsiye ederim birde google play de kpss tarih şifreleri diye bi uygulama yapmışlar yarışma tarzında tesleri soruları var indirip telefondan gece yatarken bir yere giderken göz atabilirsin kolay gelsib kuzulaar inş çalışıp emeğimizin karşılığını fazlasıyla alıp atanırız

teşekkürler tavsiyelerin için. branşım sosyal bilgiler zaten. tarihte neye nasıl çalışcamı biliyorum az çok. yine de sağ ol ilgilendiğin için...

Öyle yapıyorum canım unutmadan tekrar başlayayım dedim ben de. İnşallah atanmak nasip olur ne diyim. Geçen yılki kadar bir beklentim yok her şeye hazırlıklı olarak çalışıyorum işte.
aynen canım... ben de belki bi umut seçim öncesi olur diyorum ama ona bel bağlayamam, çalışmadan bekleyemem. malum hiç belli olmuyor ne zaman ne yapacakları. geçen yıl iyi bi temel oluşturduk, bu yıl sadece üzerine koymak kalıyor

Slm kizlar..haftaya griple basladim malesef..temizlik yaptim ama cok kötü oldum halsizlik var.simdi biraz dan alan tarih calisicam..aksam rapor yazarim.herkese kolay gelsin..bol calismali bi hafta olur ins

merhaba arkadaşlar
aranızda alan sınavına girecek var mı
benim branş biyoloji
bu 3.ve son şansım. eşimle öyle konuştuk.
yine atanamazsam bırakıyorum bu işin peşini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…