- 16 Aralık 2014
- 220
- 338
merhaba. branşdaş mıyız yoksa??? bende atanamayan okul önceci zedelerdenim
hazırlanmaz mıyımMerhabaaa, ayneeeenn canım artık ister kaderdaş de, ister branşdaş hepsindenim hazırlanıyor musun bu sene?
Ayyyy sendemiiii bu tarih naptı böyle kpss'lilere.hazırlanmaz mıyımama ne hazırlanma... ikizlerim ve kızımla birlikte hazırlanıyoz biz.çocuklar sayemde küçük yaşta ders çalışmayı öğrendi geçen yıl uğradığım tarih gazabından ve matematik yoksunu olmamdan dolayı atanamadığımdan ötürü bu yıl çalışmaya çalışıyorum elden geldiğince
Benim isteyip de bir turlu gerceklestiremedigim şey cnm gece calismak ins sen basarirsinmartın sonuna tüm konuları bitirmem gerek nisanda taşınıyorum 1-2 hafta ara vermem gerekecek
çok açığım var çooooooookk.nasıl kapanacak bu açıklar bilmem
buarada kendime bi çalışma planı yaptım kızlar yarından itibaren geceleri konu çalışıp gündüzleri test çözcem
çocuklarla nereye kadar uygulayabilirim bilmem
ama denemekte fayda var başka türlü olmuyo çünkü
merhaba canımnerdesin şekerim eğitimi bitirip tatile mi gittin yoksa???
rica ederim canım, ne demek. burası hepimizin topiciği, ders çalıştığım sürece geldim gittim uğradımSağ ol bebeğim ben yokken topiğe sahip çıkmışsın,boş bırakmamışsın ne güzel, bir ara kpssden vazgeçmiştim ama sonra tekrar bir gaza geldim başladım. Şimdilik gkgy bakıyorum kuzum. Senin de iyi gidiyordur inşallah.
Allah nasip etsin, 2015 değil de...inşallah 2015 bize atanmayı nasip eder.. sesimizi duysun MEB
ne güzel canım, Allah muhabbetinizi arttırsınTeşekkür ederim cancağzım.
Kızlar dün Sedefim aradı beni,konuştuk.Aman Allahım o ne tatlı,ne hoş ses...Sesi de kendi gibi yüzü gibi şekermiş...
yoktu, söylediğiniz iyi oldu!!!KpssZadeler iyi aklamlaarr Tarihten İslamiyet Öncesi Türk Tarihi İslam Tarihi konu tekrarı yapıp 250 soru çözdüm siz neler yaptınız. Matematik kadar Tarihte belirleyici imiş sınavda bilginiz var mıydı bu konuyla ilgili?
iyi çalışmalar canım ..selam kızlarbirazdan derse başlıyorum, tarihe şubat ve martı ayırdım. bakalım nasıl ilerlicem
Öyle yapıyorum canım unutmadan tekrar başlayayım dedim ben de. İnşallah atanmak nasip olur ne diyim. Geçen yılki kadar bir beklentim yok her şeye hazırlıklı olarak çalışıyorum işte.rica ederim canım, ne demek. burası hepimizin topiciği, ders çalıştığım sürece geldim gittim uğradımayy belisim sakın ama sakın vazgeçme, ben o hatayı 2011de yaptım, hala pişmanlığını yaşıyorum. hazır temelin varken boşlayıp geri unutma. hem bu yıl atanırız belki kim bilir ben de eğitimi bitirdim, iki gün kafamı dinledim, gezdim tozdum eğlendim yarın alana başlıyorum inşallah herkesler de gelmiş, hareketlenmiş buralar, çok sevindim
H holofira 'cımm başla canm tarih çok eğlenceli gidiyor benim ben ders çalışırken yapışkan renkli kağıtlara ufak ufakda ilklerden önemli olan notları yazıp odada mutfakta yapıştırdım bir yerlere tavsiye ederim birde google play de kpss tarih şifreleri diye bi uygulama yapmışlar yarışma tarzında tesleri soruları var indirip telefondan gece yatarken bir yere giderken göz atabilirsin kolay gelsib kuzulaar inş çalışıp emeğimizin karşılığını fazlasıyla alıp atanırızselam kızlarbirazdan derse başlıyorum, tarihe şubat ve martı ayırdım. bakalım nasıl ilerlicem
teşekkürler tavsiyelerin için. branşım sosyal bilgiler zaten. tarihte neye nasıl çalışcamı biliyorum az çok. yine de sağ ol ilgilendiğin için...H holofira 'cımm başla canm tarih çok eğlenceli gidiyor benim ben ders çalışırken yapışkan renkli kağıtlara ufak ufakda ilklerden önemli olan notları yazıp odada mutfakta yapıştırdım bir yerlere tavsiye ederim birde google play de kpss tarih şifreleri diye bi uygulama yapmışlar yarışma tarzında tesleri soruları var indirip telefondan gece yatarken bir yere giderken göz atabilirsin kolay gelsib kuzulaar inş çalışıp emeğimizin karşılığını fazlasıyla alıp atanırız
aynen canım... ben de belki bi umut seçim öncesi olur diyorum ama ona bel bağlayamam, çalışmadan bekleyemem. malum hiç belli olmuyor ne zaman ne yapacakları. geçen yıl iyi bi temel oluşturduk, bu yıl sadece üzerine koymak kalıyorÖyle yapıyorum canım unutmadan tekrar başlayayım dedim ben de. İnşallah atanmak nasip olur ne diyim. Geçen yılki kadar bir beklentim yok her şeye hazırlıklı olarak çalışıyorum işte.