2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Selam canlarım,:KK3: tanıdıklarım tanımadıklarım hepinize merhaba:KK49:
Çok şükür eve net bağlattık. Ders çalışmaya da başladım artık bakalım ne kadar olur bilmiyorum ama.
Sizin de çalışmalar iyi gidiyordur inşallah.:KK50:

Çok şükür eve net bağlattık. Ders çalışmaya da başladım artık bakalım ne kadar olur bilmiyorum ama.
hoş geldin yavrum, hayırlı olsun net de ders de:KK68: inşallah bu sene kurtulcaz bu illetten... ne çalışıyorsun???

Slm kiizlar.bende ne zamandir ugramiyodum buralara.ders calisamadigim icin yuzum yoktuo_Osimdi calismsya basladim sukur.artik burdayim.ozledim sizleri.bu sene cok sukur topicimizden iki kisi atandi nilkon ve sevdalinka..En Büyük TÜRKİYEonlar adina cok sevindim...:KK73:

iyi geceler canım, ben de bi iki gün dinlenip alana öyle başlamayı düşünüyorum...[/QUOTE
Holofim zumrem nssil gidiyo calusmalar..

belisim sende hosgrldin kuzum..

Çok sevindim kuzum :KK60:

Slm kiizlar.bende ne zamandir ugramiyodum buralara.ders calisamadigim icin yuzum yoktuo_Osimdi calismsya basladim sukur.artik burdayim.ozledim sizleri.bu sene cok sukur topicimizden iki kisi atandi nilkon ve sevdalinka..En Büyük TÜRKİYEonlar adina cok sevindim...:KK73:

Biz de seni özledik kuzum :KK36:Darısı bize olsun.:KK19:
Canım çıtırımmmm...:KK60:Hoppa:KK15:

Linkam sen sevdiceğinin yanına mı atandın yoksa ?:rolleyes:Tekrardan hayırlı olsun kuzum benim.:KK68:

atanan arkadaşlar hayırlı olsun. bizim içinde dua edin de kurtulalım şu sınav derdinden...

öyt den bir konu daha bitti diğerine başlıyorum bu konu biraz uzun yarısını çalışıp diğer yarısını yarına bırakacağım. çünkü çözülecek sorularım var onları çözmem gerek kolay gelsin herkesee:KK45:

hoş geldin yavrum, hayırlı olsun net de ders de:KK68: inşallah bu sene kurtulcaz bu illetten... ne çalışıyorsun???
Sağ ol bebeğim ben yokken topiğe sahip çıkmışsın,boş bırakmamışsın ne güzel, bir ara kpssden vazgeçmiştim ama sonra tekrar bir gaza geldim başladım. Şimdilik gkgy bakıyorum kuzum. Senin de iyi gidiyordur inşallah.:KK19:

X