2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Selam canlarım,:KK3: tanıdıklarım tanımadıklarım hepinize merhaba:KK49:
Çok şükür eve net bağlattık. Ders çalışmaya da başladım artık bakalım ne kadar olur bilmiyorum ama.
Sizin de çalışmalar iyi gidiyordur inşallah.:KK50:

Slm kiizlar.bende ne zamandir ugramiyodum buralara.ders calisamadigim icin yuzum yoktuo_Osimdi calismsya basladim sukur.artik burdayim.ozledim sizleri.bu sene cok sukur topicimizden iki kisi atandi nilkon ve sevdalinka..En Büyük TÜRKİYEonlar adina cok sevindim...:KK73:

anammm topiğin kaçaklar gelmiş :) Belisam Clemim hoşgeldiniz nerdesiniz bakem siz :KK70:

Teşekkür ederim cancağzım.

:KK60::KK60:
Kızlar dün Sedefim aradı beni,konuştuk.Aman Allahım o ne tatlı,ne hoş ses...:KK70:Sesi de kendi gibi yüzü gibi şekermiş...:KK60:

Linkam ben Sedef'i çok merak ediyordum Edirne'de ki taşkın yüzünden.. Nasılmış durumları?

Teşekkür ederim cancağzım.

:KK60::KK60:
Kızlar dün Sedefim aradı beni,konuştuk.Aman Allahım o ne tatlı,ne hoş ses...:KK70:Sesi de kendi gibi yüzü gibi şekermiş...:KK60:
Çok tatlıdır Sedefim cidden :KK37:
anammm topiğin kaçaklar gelmiş :) Belisam Clemim hoşgeldiniz nerdesiniz bakem siz :KK70:

Linkam ben Sedef'i çok merak ediyordum Edirne'de ki taşkın yüzünden.. Nasılmış durumları?
Geldik morim teşekkürler:KK60: Sen neler yapıyorsun bakam bal böcüm :KK33:
Bizim topikte çirkin kız yok ya.:KK70:Biraz kendimizi övelim.:KK70:
Yine mi güzeliz yine mi çiçek:KK53::KK53:

KpssZadeler iyi aklamlaarr Tarihten İslamiyet Öncesi Türk Tarihi İslam Tarihi konu tekrarı yapıp 250 soru çözdüm siz neler yaptınız. Matematik kadar Tarihte belirleyici imiş sınavda bilginiz var mıydı bu konuyla ilgili?

kızlar bugün bir öyt konusu çalıştım bi tanesinin de yarısına geldim. dünden kalan 92 sorumu çözdüm. ya ben çok az soru çözebiliyorum yavaş mı gidiyorum acaba bi tane forum gördüm millet uçmuş strese girdim ya :KK17:konularımı bitiriyim de ben de çözcem bol bol hıh:63:
bu arada kızlar geldiniz şenlendi buralar ne güzel hiç gitmeyin böyle çok güzel:KK19:

kızlar bugün bir öyt konusu çalıştım bi tanesinin de yarısına geldim. dünden kalan 92 sorumu çözdüm. ya ben çok az soru çözebiliyorum yavaş mı gidiyorum acaba bi tane forum gördüm millet uçmuş strese girdim ya :KK17:konularımı bitiriyim de ben de çözcem bol bol hıh:63:
bu arada kızlar geldiniz şenlendi buralar ne güzel hiç gitmeyin böyle çok güzel:KK19:

Ben bir ders çalışmaya başlayayım hiç gitmem Meri.:KK48:Tanışamadık seninle
ama arada bakıyorum topiğe maşallah güzel ilerliyorsun.:nazar::KK19:

Çok tatlıdır Sedefim cidden :KK37:
Geldik morim teşekkürler:KK60: Sen neler yapıyorsun bakam bal böcüm :KK33:

Yine mi güzeliz yine mi çiçek:KK53::KK53:

kuzum ben bu yıl görevi bıraktım kpss ile uğraşıyom yani bıraktığın yerdeyim :KK53:
sen neler yapıyon bakalım şeker parem :KK68:( ay acıktım sanırım :KK72: )
hem bizi beğenmeyen ölsün :) hıh :KK53:

belisim bu gün yıldönümünüzmüş kuzum.. Allah birlikte nice nice nice senelere girmenizi nasip etsin :KK37:

mericim önceliği konulara ver konularını bitir ondan sonra sende uçarsın kuzum :nazar:

KpssZadeler iyi aklamlaarr Tarihten İslamiyet Öncesi Türk Tarihi İslam Tarihi konu tekrarı yapıp 250 soru çözdüm siz neler yaptınız. Matematik kadar Tarihte belirleyici imiş sınavda bilginiz var mıydı bu konuyla ilgili?

İyi akşamlar papatya.:KK25:Alan sınavın yoksa
tarih belirleyici oluyor tabi p10 da.Ama alan sınavın varsa
her şey hikaye alan netin düşük olduktan sonra maalesef.:KK43:

kuzum ben bu yıl görevi bıraktım kpss ile uğraşıyom yani bıraktığın yerdeyim :KK53:

belisim bu gün yıldönümünüzmüş kuzum.. Allah birlikte nice nice nice senelere girmenizi nasip etsin :KK37:

mericim önceliği konulara ver konularını bitir ondan sonra sende uçarsın kuzum :nazar:

evet ben de öyle yapmayı planlıyorum. bitirelim de birlikte uçalım inşallaah :KK55::KK48:

İnşallah bundan sonra buradayız canım:KK19:

Moricim ben de bildiğin gibiyim kuzum. Bu ara ders calısıyorum istekli istekli ama ne zamana kadar bilmiyorm:KK53:
Kuzum çok sağ ol ama yıldönümümüz değil sevdicek askerden geldi onun için yapmıştım o da yıldönümü diye göstermiş:oops: Değiştireyim iyi hatırlattın:KK50:

İyi akşamlar papatya.:KK25:Alan sınavın yoksa
tarih belirleyici oluyor tabi p10 da.Ama alan sınavın varsa
her şey hikaye alan netin düşük olduktan sonra maalesef.:KK43:
S Semiramis cim okul öncesinde şimdilik yok alan sınavıı :KK45:senin bölümün neydi kuzumm çalışmaların nasıl gidiyor?

Kııııııız bu forum sayesinde accık gaza getirmiştim kendimi bak yine sinirim bozuldu yaw
konuları bitirelimde bizde uçup gidelim baari :KK55:cumartesi misafirim vardı çalışamadım valla strese giriyom bende misafirlerin yanında elime bi kitap alıp oturasım geliyo :KK53: o kıvama geldim yaaaani

martın sonuna tüm konuları bitirmem gerek nisanda taşınıyorum 1-2 hafta ara vermem gerekecek
çok açığım var çooooooookk. :eek: nasıl kapanacak bu açıklar bilmem
buarada kendime bi çalışma planı yaptım kızlar yarından itibaren geceleri konu çalışıp gündüzleri test çözcem
çocuklarla nereye kadar uygulayabilirim bilmem :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ama denemekte fayda var başka türlü olmuyo çünkü :KK51:

Kııııııız bu forum sayesinde accık gaza getirmiştim kendimi bak yine sinirim bozuldu yaw
konuları bitirelimde bizde uçup gidelim baari :KK55:cumartesi misafirim vardı çalışamadım valla strese giriyom bende misafirlerin yanında elime bi kitap alıp oturasım geliyo :KK53: o kıvama geldim yaaaani

olsun o konular bitecek biz de uçucaz. :KK5:sağlam temel yapmaya çalışyorum ben ya hızlı gidince olmuyo, sağlam gidelim boşver. ben de öyleyim çat kapı komşular geliyo çıkmıyorum yanlarına doğrusu bu ara yatılı falan çok misafir geldi sıkıldım artık. eğitim bu hafta bitecek sonra alan ve genel kültüre başlıycam ooy daha çok yol var ama olsun moral bozmak yook :21:

X