- 25 Ekim 2014
- 507
- 349
günaydınlarverimli bi gün olur inşallah... eğitim bilimlerini bitirme şerefine akşam yetenek sizsinizi izlemeye gitcez
sağ ol canımgünaydıınooh ne güzel ben de haftaya bitiriyorum inşallah. iyi eğlenceler hakettin bunu
sağ ol canımayy bi ara hiç bitmicek gibiydi şimdi genel tekrarları çözüyorum. darısı sana olsun
Müjdeyi ben vereyim
Nilkon sanliurfaya atanmis.
Çok sevindim
Alperen bebek sansina
Darisi hepimize insallah
biter canım biter, bitince de öyle rahatlıyorsun kiamiin inşallah. bana da bitmicek gibi geliyo ya
iyi geceler canım, ben de bi iki gün dinlenip alana öyle başlamayı düşünüyorum...kızlar öyt konumu bitirdim. yarın yine bir öyt konusuyla devam edicem. herkese hayırlı geceler
hoş geldin yavrum, hayırlı olsun net de ders deSelam canlarım,tanıdıklarım tanımadıklarım hepinize merhaba
Çok şükür eve net bağlattık. Ders çalışmaya da başladım artık bakalım ne kadar olur bilmiyorum ama.
Sizin de çalışmalar iyi gidiyordur inşallah.
iyi geceler canım, ben de bi iki gün dinlenip alana öyle başlamayı düşünüyorum...[/QUOTE
Holofim zumrem nssil gidiyo calusmalar..
belisim sende hosgrldin kuzum..Selam canlarım,tanıdıklarım tanımadıklarım hepinize merhaba
Çok şükür eve net bağlattık. Ders çalışmaya da başladım artık bakalım ne kadar olur bilmiyorum ama.
Slm kiizlar.bende ne zamandir ugramiyodum buralara.ders calisamadigim icin yuzum yoktusimdi calismsya basladim sukur.artik burdayim.ozledim sizleri.bu sene cok sukur topicimizden iki kisi atandi nilkon ve sevdalinka.. onlar adina cok sevindim...
Selam canlarım,tanıdıklarım tanımadıklarım hepinize merhaba
Slm kiizlar.bende ne zamandir ugramiyodum buralara.ders calisamadigim icin yuzum yoktusimdi calismsya basladim sukur.artik burdayim.ozledim sizleri.bu sene cok sukur topicimizden iki kisi atandi nilkon ve sevdalinka.. onlar adina cok sevindim...
Canım çıtırımmmm...
Linkam sen sevdiceğinin yanına mı atandın yoksa ?Tekrardan hayırlı olsun kuzum benim.
çok tebrik ederim...sevindimAramız 70 km'ye düştü canım.Buna da şükür,2000 km'den iyidir.
Çoookkk teşekkür ederim canım benim,Rabbim size daha iyisini versin.
Ne güzel olmuş öyle.Aramız 70 km'ye düştü canım.Buna da şükür,2000 km'den iyidir.
Çoookkk teşekkür ederim canım benim,Rabbim size daha iyisini versin.
Sağ ol bebeğim ben yokken topiğe sahip çıkmışsın,boş bırakmamışsın ne güzel, bir ara kpssden vazgeçmiştim ama sonra tekrar bir gaza geldim başladım. Şimdilik gkgy bakıyorum kuzum. Senin de iyi gidiyordur inşallah.hoş geldin yavrum, hayırlı olsun net de ders deinşallah bu sene kurtulcaz bu illetten... ne çalışıyorsun???
çok tebrik ederim...sevindim
Ne güzel olmuş öyle.Amin canııım benim.