hoş geldin morisim... nerelerdesin, nasılsın, neler yapıyorsun?kandiliniz mübarek olsun kızlar.. Allah Dualarınızı kabul etsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin morisim... nerelerdesin, nasılsın, neler yapıyorsun?kandiliniz mübarek olsun kızlar.. Allah Dualarınızı kabul etsin..
hoş geldin morisim... nerelerdesin, nasılsın, neler yapıyorsun?
ben iki gündür çalışamıyorum kızlar, hiç içimden gelmiyor. masaya oturunca çok üzülüyorum. millet nerdeyse emekli olcek(!) ben daha atanmaya çalışıyorum diyorum, kendimi veremiyorum. bi de bi yakınımız vefat etti iyice koptum yarın da misafirimiz var puff
ben iki gündür çalışamıyorum kızlar, hiç içimden gelmiyor. masaya oturunca çok üzülüyorum. millet nerdeyse emekli olcek(!) ben daha atanmaya çalışıyorum diyorum, kendimi veremiyorum. bi de bi yakınımız vefat etti iyice koptum yarın da misafirimiz var puff
Bölüm tde. Alan var. Videolar da var doğru sağolun aklıma getirdiniz :)arkadaşların söylediği kaynaklara bakabilirsin, netteki videolar da faydalı oluyor. bölüm neydi, alan sınavı var mı?
Bende de sadece data var başka kaynaktan çalışmayı düşünmüyorum.Ben de datayı bitirip soru çözeceğim bol bol.Iyi geceler kızlar vatandaslik calisanlar hangi kaynaktan calisiyorsunuz bende dataninki var baska bir kaynaga gerek yok dimi vatandaslikta. Onu bitirip bol soru cozsem yeterli olur mu
kızlar uzun süredir hiç çalışmıyorum yeniden başlayacağım 6 ay kaldı çok mu geç kaldım sizce.......
iyi yapmışsın canım çalışırken hazırlanmak çok zor oluyor biliyorum... ben bi ara baya hızlanmıştım ama bi haftadır acayip bi isteksizlik var erken kalkıp planımı yapıp oturuyorum masanın başına ama devamı gelmiyor... napcamı hiç bilmiyorum... şu alımın branş sayılarını bi açıklasalardı aklım onda sürekli...hoşbulduk holofim.. Teşekkür ederim iyiyim.. İşten ayrıldım artık evdeyim Kpss çalışacağım.. Sen neler yapıyorsun?
çalışamıyorum diye stres yapma canım insanın bazen canı istemez ama kendini zorla en az günde iki saat çalış..
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin..
sağ olasın tatlım... ne kadar zorlasam da kendimi veremiyorum bi an evvel toparlansam iyi olcak... vakit daralıyor iyice...başınız sağolsun cnm. ben de öyleyim bi durgunlaştım. zorla oturuyorum derse. ama bırakmamaya çalışıyorum yine de. bi ara hızlı çalışınca bi ara da durgunlaşıyor insan. sıkma canını kendini zorlamaya çalış... az da olsa çalış bırakma
artık bana kimse sormuyor herkes alıştı sanırım bu duruma... toparlıcam kendimi de nasıl ne zaman bilemiyorum...Başınız sağolsun önce.
Bende de oluyor milleti düşününce.Benden küçük yaşta olup yıllardır çalışan insanları görüp duyunca üzülüyorum.
Ama herşey nasip sonuçta...
Hele bi de sürekli soranlar yok mu, bir araya gelince çalışmalar nasıl gidiyor diye soranlar
Sanane yani. Resmen kpss olmasa konuşacak konumuz yok aramızda.Gelip sınav soruyor
sağ olasın... umarım sıkı bi dönüş yapabilirim ki yapmak zorundayım bakalım...Insan bazen kötü hissediyor çalışmak istemiyor ama umudumuz her zaman olmalı bikaç günlük ara iyi gelir belki sonra yine baslarsin başıniz sağolsun