- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
hayırlısın olsun insallah evet sınavım iyi geçti şimdi dönem sonuna hazırlanıyorum bakalım artık....
inşallah emeğinin karşılığını alırsın canım
kızlar gelişimi bıraktım önce ölçme çalışayım dedim kitaplarda hep pg öyt ölçme diye sıralamışlar ama hiçbir şey anlamadım konuyu da bitiremedim konularda yer alan çıkmış soruları bile doğru cevaplayamadım zaten eğitimde tek zorlandığım ders ölçme bi türlü halledemiyorum napsam bilemedim
bakim canım kaliteli bi video bulursam... sağ olasın, inşallah faydası olur. sonunda konuyu bitirip azcık soru çözdüm ama doğrum yok denecek kadar azdınetten videolara baksan? konu anlatımı ve soru çözümlerine falan? aşinalık oluyo soru tipi görmek için.
evet kızlar bir gün daha bitti. bugün biraz tatil yaptım uyudum. hafif olsun dedim geometriye başladım. ilk üniteyi bitirip soru çözdüm. bi de öğrenmeden soru çözdüm. yarın gelişimi tekrar etcem ve soru çözcem. perşembeye kadar tekrar ve soru çözümü şeklinde gitmeyi planlıyorum, unutmayayım sağlam olsun diyorum.perşembe rehberliğe başlayacağım inş. sağlıcakla kalın
bakim canım kaliteli bi video bulursam... sağ olasın, inşallah faydası olur. sonunda konuyu bitirip azcık soru çözdüm ama doğrum yok denecek kadar azdı
Çalışmaların çok iyi bence belirli bir düzen kurmuşsunHepinize merhaba kızlar
İnşallah çalışmalarınız iyi gidiyordur.Yazmasam da burayı takip ediyorum.
#izmirli meri ve #holofira gayet güzel gidiyorsunuz maşallah
Kızlar kafama takılan bir şey var onu sormak istiyorum.Bir türlü çalışmalarımı yeterli göremiyorum ve çok yoğun şekilde sınav kaygısı yaşıyorum şu sıralar. Ya kazanamazsam diye her gün aklımdan geçiriyorum üstelik çalıştığım halde.
Matematik, türkçe, gelişim ve öğrenmeyi bitirdim.Matematik ve türkçeden ales soru bankası vardı elimde onu bitirmeye çalışıyorum çok az kaldı.Her gün tekrar amaçlı çöze çöze gittim.
Türkçe konu anlatımlı bir kitap bitirdim.Sonunda deneme, önceki yılların çıkmış soruları vardı.Onları çözdüm.
Başka bir konu anlatımlı türkçe kitap da bitirdim.Birkaç tane modül tarzı dergiler var onları da bitireceğim günde.
Gelişim ve öğrenmeden de tekrar amaçlı karışık sorular çözüyorum.
Bu 2 gün sadece türkçe çözeceğim.
1 ocaktan itibaren de tarih coğrafya anayasa geri kalan eğitim bilimlerine başlayacağım.Tarih coğrafyaya başlamıştım zaten.Ama en baştan almayı düşünüyorum yine de. Mart sonu ya da en fazla nisan 15e kadar konu çalışmayı bitirmeyi planlıyorum.Tabi her gün konu çalışıp arkasından en az 150 soru çözmek kaydıyla.
Ayrıca her gün sabahtan öğleye kadar bitirdiğim dersler için tekrar koyacağım ve her gün türkçe matematik denemesi çözeceğim.
Bu zamana kadar konuları bitirip kalan 2,5 ay sadece soru ve deneme çözmeyi düşünüyorum.
Böyle planladığım halde hala stres sıkıntı anlamadım neden?
Geçen yıl okul vardır açıköğretim vardı yine de daha umutluydum bu yıl mezunum vaktim de var ama daha umutsuzum sebebini anlamış değilim. Bunu nasıl atabilirim üzerimden?
Çalışmaların çok iyi bence belirli bir düzen kurmuşsun
Bende bazen çok stres yapıyorum ama iyi şeyler düşünmek lazım elinden gelen çabayı gösterdiğini düşün stres senin konulara odaklanmani zorlaştırıcaktir böyle düşünBen motivasyonumun düştüğü stres olduğum zamanlar düşüncelerimi iyiye yönetirim hep biraz da bu enerji falan islerine inanirim olumlu enerji yaymaya çalışırım
Çok teşekkür ederim. Aslında ben de kendi kendimi çok sık motive ediyorum ama moral bozmayı da ondan çok yapıyorum bu aralar. Dersaneye gitmiyorum etrafımda pek sınava çalışan da yok. Bir de bugün düşündüm bunun üzerinde.Denemeye girersem bu problemi aşabilirim en azından seviyemin nerede olduğunu görüp çalışmalarımı o yönde sürdürürüm.Evde deneme yapıyorum ama çok sınav modunda geçmiyor.Normal soru çözüyormuşum gibi oluyor. O yüzden dersanede girmeye karar verdim.
Dediğiniz gibi konulara odaklanmamı da zorlaştırıyor.
Evet aynen bu şekilde hissediyorum. Mesela bir konuyu çalışıyorum ya acaba dersaneye gitsem oradaki hocalar farklı bir ayrıntıyı verir miydi vs. diye aklımdan geçiyor ayrıntı çalıştığım halde.Bende şimdilik dershaneye gitmiyorum cok iyi anlıyorum seni insan sanki bi tek kendisi çalışıyormus gibi hissediyor.
bazen acaba çok mu ilerledim yada çok mu gerideyim diye düşünceler geliyor aklıma
evdeki denemeler sinav modunda geçmiyor benim içinde dershaneye gidene kadar denemelerine katilmayi düşünüyorum ben. Belki öyle yapabilirsin
Evet aynen bu şekilde hissediyorum. Mesela bir konuyu çalışıyorum ya acaba dersaneye gitsem oradaki hocalar farklı bir ayrıntıyı verir miydi vs. diye aklımdan geçiyor ayrıntı çalıştığım halde.
ygs ales kpss bu üç kaynaktan çalışıyorum hem de.Elime geçen her kaynağı çözmeye çalışıyorum.
Evet sadece denemelerine gireceğim.
İnşallah kazanırız hayırlısıyla. Benim bölüm bilgisayar öğretmenliği 81 civarında kapattı sanırım bu yıl.Bu puanın üzerine çıkmam lazım.Bununla birlikte ben 90'ın üzerine çıkmak istiyorum.
Mesela diyorum kendi kendime türkçeden sadece 2 yanlış ya da boş yapma hakkın var.
30 soruda 3 4 yanlışım çıktı mı moralim bozuluyor
Hiç moralini bozma bence zaten
çalışmalarin güzel onumuzde bu kadar zaman varken 3 4 yanlış cok iyi
Bende felsefe grubu öğretmenliği ve 85le kapattıbana göre daha iyi durumdasin benimde hedefim 88 90 arası senin aslında 85 gibi alsan yeterli olur hedefi yüksek tutmak iyidir tabiki ama
Teşekkürler. Şu an için planladığım gibi gidiyor çok şükür.ayy ne güzel hareketlenmiş buralarmadem çalışıyorsunuz da neden düzenli yazmıyorsunuz kızlar buraya her gün yazarsak çok mu ilerideyiz yoksa geri mi kalmışız daha net görebiliriz... pearl teşekkürler... senin çalışmaların da gayet güzel planladığın gibi ilerleyebiliyorsan stres yapmana gerek yok. mesela ilk yaptığın plana göre olmak istediğin yerdeysen ilerisi için yaptığın planı da uygulayabilirsin demektir. benim ilk planıma göre eğitimin yarın bitmesi gerekiyordu ama henüz ölçme çalışıyorum yine de geldiğim nokta beni tedirgin etmiyor. olabildiğince kendini rahatlatmaya çalış. stresin hiçbir getirisi yok sonuçta. inşallah daha verimli geçer çalışmaların
Amin inşallahEvet 85 civarı yeterli olur ama biraz daha güzel yerler yazabilmek için yüksek almak istiyorum.
Bir de alımlara göre değişiyor puanlarda.
Allah hepimizin gönüne göre versin
Teşekkürler. Şu an için planladığım gibi gidiyor çok şükür.
Madem öyle bugün ne yaptığımı da yazayım. 240 tane türkçe sorusu çözmüşüm.
Bugün pek iyi performans gösteremedim.Yarına çok iyi bir rakamla geleceğim buraya kızlar sıkı durun
Aksamalar illa ki oluyor insanız sonuçta.Her an ders çalışılmıyor malesef. Zaten ben de o aksamaları göze alarak kendimi mart sonuna kadar konuları bitirmeye odakladım ki gecikirsem 1 ay daha uzatabileyim diye.
Sağolun kızlarSabahkinden daha iyi moralim şu an.