Tesekkur ederim meri branşdaşım :)
Burada birbirimizden heveslenerek caliscaz insaallah bugun dersim vardi simdi geldim eve ama yorgunda olsam simdi bir kac geriye donuk topigin sayfalarindan okuyarak kimler nasil hazirlaniyor bakip bende hemen basliycam ama benim genelmkultur ve egitim hic baslamadim daha
bugün öabt ve türkçeden soru çözümü, eğitimden ise konu çalışma ve soru çözümü yaptım bugünlük paydosiyi geceler
günaydınGünaydın kizlar :) evimin işini ve yemegimi yapip derse oturcam ogleni bulur yani baslamam. Siz neler yapıyorsunuz bakalim
bi konu daha bitirdim kızlar toplamda 102 soru çözdüm cuma öyt bitiyor inşbi konu daha bitti kısaydı ama başka bişi çalışamıcam başım ağrıyor çok
tarih öabt çok ayrıntılıdır gk deki tarih sadece Türk tarihi ama tarih öabtde tarih bilimi ilk çağ uygarlıkları avrupa tarihi İslam tarihi gibi birçok konu var zaman ve para kaybı olabilir yine de sen bilirsin tabii için nasıl rahat edecekse ama tarih alan almak yerine esen yayınlarının lise tarih 9 10 11 12 konu anlatımlarını net sayfalarından indirip okuyabilirsinKızlar iyi akşamlar bişey danışmak istiyorum. Alanım felsefe ve 90a yakın puan yapmam gerekiyor. Şimdi genel yetenek matematik vs çok iyiyim. Genel yetenek en fazla 8 yanlış oluyo. Kültürdede tarihte kendimi iyi sanırdım ama benı bu sınavda batıran tarih oldu. Eğitimde de çok sıkıntım yok. Şimdi nasılsa diğer alanlarda açığım pek yok diye ben tarih öabt alsam ve ondan çalışsam nasıl olır tarih standart sapması yüksek ve benim ciddi fark atmam lazım. Ne diyorsunuz öabt fikri mantıklı mı?
katılabilirsin tabiiMerhaba kızlar.bende motive olmak amacıyla aranıza katılmak istiyorum.
çok teşekkürler hocam :) biyoloji öğretmenliği alanım.sizin ki nedir?katılabilirsin tabiien aktif benim burda şu an her gün yazıyorum çalışmalarımı branş nedir?
yorum yapanlar ders çalışıyor genellikle aslında insan kendini daha iyi tanır senin ihtiyacın olanı sen daha iyi bilirsin buna göre bi çalışma planı yapıp başlayabilirsinsanırm herkes ders çalışıyor.lütfen birileri tecrübelerinden ve nasıl daha motive olmuş çalışmaların beni de haberdar ederse çook sevinirim.beni de aranıza alır mısınız?
sosyal bilgilerçok teşekkürler hocam :) biyoloji öğretmenliği alanım.sizin ki nedir?
öyle mi :) olsun gk-gy ve eğitim ortaksosyal bilgilerburda edb ve sos çok biyoloji yoktu sanırım renk kattın