2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Merhaba herkese :) ben de bugün sabah alan calıştım, Türkceden test cözdüm, egitimde gelisim psikolojisinin ilk konusunu tekrar ettim. Egitimden biraz sorun yasıyorum ilk defa egitim bilimlerine calıştığım icin umarım soru cöze cöze oturturum zamanla.
herkese iyi calismalar diliyorum :)

Merhaba herkese :) ben de bugün sabah alan calıştım, Türkceden test cözdüm, egitimde gelisim psikolojisinin ilk konusunu tekrar ettim. Egitimden biraz sorun yasıyorum ilk defa egitim bilimlerine calıştığım icin umarım soru cöze cöze oturturum zamanla.
merhaba canım ben dev tarih ikinci konuya çalışıyorum daha bitmedi gkgy soru bankam yok konunun sonundaki soruları çözüyorm sadece şimdilik

canım eğitime çalışırken o konuyu kafanda canlandır yaşıyormuş gibi gözünün önüne getir o zaman daha kolay gelecek nacizane görüşüm umarım işine yarar

canım eğitime çalışırken o konuyu kafanda canlandır yaşıyormuş gibi gözünün önüne getir o zaman daha kolay gelecek nacizane görüşüm umarım işine yarar
Cok tesekkur ederim canim, gelisim psikolojisi biraz teorik bilgi agirlikli ezber gerekiyor sanirim ama deneyeceğim yine de soyledigin taktigi :)

Hoşgeldin cnm bölümün neydi? Mat konusunda bisey diyemiycem çünkü benim de 0 sozellere yukleniyorum. Matematikci arkadaslar var yardimci olurlar sana umarim. Basarilar

Hoşbuldumm :) Teşekkür ederim gelmiş cevaplar hepsini değerlendireceğim. Sana da başarılar :)

Matematiğin 0 ise antremanlarda matematik.kitabini oneriyorlar
Video olarak ise senolhoca.com u tavsiye ederim

Hmm birkaç yerde de duymuştum alayım o kitabı o zaman. Tamamdır oradan videolarla da ilerleyeyim o zaman :)
Teşekkürler :)
cnm hoşgeldin:KK25: kpss de evet dediğin gibi gk gy eğitim bilimleri ve alanımızdan soruları çözüyoruz. matematik için antrenmanlarla matematik kitabını öneririm. video için de öneri yapmış lokum. ben bakmadım ama başkalarından da duymuştum iyi diye. ayrıca ekolhoca dan da bakabilirsin. kitap olarak ihtiyaç yediiklim ve pegem öneriyorlar. ben ihtiyaç kulanıyorum memnunum.

bu arada bölümün ne?

Hoşbuldumm :) Çok konu var ya nereden başlayacağım nasıl bitecek bu kadar konu bilmiyorum :/ Bakacağım o siteye merak ettim duymamıştım. Antrenman kitabını alacağım mutlaka Bölümüm biyoloji :)
Önerilerin için teşekkürler :)

Hoşbuldumm :) Teşekkür ederim gelmiş cevaplar hepsini değerlendireceğim. Sana da başarılar :)

Hmm birkaç yerde de duymuştum alayım o kitabı o zaman. Tamamdır oradan videolarla da ilerleyeyim o zaman :)
Teşekkürler :)

Hoşbuldumm :) Çok konu var ya nereden başlayacağım nasıl bitecek bu kadar konu bilmiyorum :/ Bakacağım o siteye merak ettim duymamıştım. Antrenman kitabını alacağım mutlaka Bölümüm biyoloji :)
Önerilerin için teşekkürler :)

ne demek cnm burada birbirimize destek olmak için varız değil mi ama :)

Sağol safranım yerleşme işleri bitti çoktan.Ders çalışmaya geç
başlayacağım çok sıkıldım artık.Senin sınav sonucun nasıl kuzum.:KK19:
Ben 87 puan aldim canim siralamam 2300
Kendi bolumumde atama yok denecek kadar az
3001 den atanmak için calismistim
Birkaç gündür memurlar.net te 3001 kadrosunun 20 tane olduğuyla ilgili haberler yayinlamislar
Devlet bütçesini kisiyormus alim az olacakmış
1.atamada umudum yoktu ama 2. Atamada kesin gözüyle bakiyordum
Ama haberler doğruysa çok zor 4 atamada da yerlesemem :KK43: çok stresli bekleyiş icindeyim

Ben 87 puan aldim canim siralamam 2300
Kendi bolumumde atama yok denecek kadar az
3001 den atanmak için calismistim
Birkaç gündür memurlar.net te 3001 kadrosunun 20 tane olduğuyla ilgili haberler yayinlamislar
Devlet bütçesini kisiyormus alim az olacakmış
1.atamada umudum yoktu ama 2. Atamada kesin gözüyle bakiyordum
Ama haberler doğruysa çok zor 4 atamada da yerlesemem :KK43: çok stresli bekleyiş icindeyim

Allah yardımcın olsun safranım.Her çıkan habere inanma
sen sıkma canını.Sıralaman çok iyi maşallah:nazar: Bu puanının 2 sene geçerli değil mi?
Eğer öyleyse kesin gidersin.Doğumada az kalmış kuzum stres yapma kendine olur mu.:KK19:

sen sıkma canını.Sıralaman çok iyi maşallah:nazar: Bu puanının 2 sene geçerli değil mi?
Eğer öyleyse kesin gidersin.Doğumada az kalmış kuzum stres yapma kendine olur mu.:KK19:
Evet canim 2 sene gecerli 4 atama oluyor
Ama lanet olsun bolumumden 2 sene boyunca 4 kişi alindi.sadece
Ortak alanda strese sokuyor insani ne olacagi belli değil
Hakkimizda hayirlisi artik

Sende başla yavaştan calismaya canim benim
Başlayınca motive olmak 2 ayi buluyor
Sonrada kaliyor 5 ay.
Rabbim calisma azmi kuvveti versin insallahta bu sene derece yapin

kızlar merhaba çalışmalar nasıl gidiyor. bana gkgy soru bankası önerebilir misiniz canlarım bugün almam lazım herkese başarılar diliyorumm:KK25:

Teşekkür ederim canım arkadaşım önerin için tekrar sağol ona da bakayım inşallah. İnşallah tekrar düzenini oturtursun canım başarılar

Bugün kadrolar aciklandi
20 kişilik.kadro vermişler bize :KK14:
Benim umut hazirana kaldi

Merhaba arkadaşlar bende aranızda olmak isterim :) atanmak için 85 üstü puan almam gerekiyor :KK43: burada birbirimize destek olalim:) inş herkes atanir

Merhaba arkadaşlar bende bu sene ilk kez hazirlanicam kpss ye,matematik öğretmenliği,ama daha motive olamadım.alandan başladım çalışmaya ama dipsiz kuyu:KK43: günde kaç saat filan calisiyosunuz,atanan arkadaşlar da varsa nasıl yaptılar,yani ben çok tecrubesizim henüz:KK51:

X