2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

kuzum niye çalışmaya başlamadın bakiim :KK20:
kuzum kısa dönemler net olarak kaç gün askerlik yapıyolar? izinli ve izinsiz olarak biliyo musun?
ne bilim kuzum başlıcam da üşeniyorum sanırım bu ara.
kısa dönem izinsiz 5 ay 18gün diye biliyorum izinli de 6 ay ama eksik biliyor da olabilirim.
merhaba arkadaşlar ben de buradayım
merhaba hoş geldin.
Mrb arkadaslar bende bu yil kpss calismaya basladim beni de araniza alir misiniz? 2012 mezunuyum bolumum sosyal bilgiler.evliyim 5 aylik bir bebegim var simdiye kdr hic hazirlanmadim kpssye. Bebegim buyudukce calismak daha da zor olcak o yuzden bu yil duzenli calisip atanmak istiyorum. Gerci alimlar da baya azaldi nasil olcak bilmiyorum. Sosyalci arkadaslardan destek bekliyorum kaynak konusunda bazi tereddutlerim var çünkü. Türkçe dilbilgisine hizlica baktim günlük 30 soru cozmeyi planliyorum. Şu an cografya calisiyorum yargidan bittikten sonra alanda diger bilimlere calismam lzm hicbir bilgim yok bu konuda. Akademik kaynaklardan mi calissam yoksa prgemden mi calissam bilemedim siz nasil calisiyosunuz zumrelerim
merhaba canım sen de hoş geldin. sayfada zümrelerin var onlar fikir verirler eminim ki :)
slm güzellerim.:KK68:.ne zamandır yoktum..takip edemiyorum da burayı..çook özledim,:KK39: neyse ki sayfa atlamamş fazla..:KK71:ders konusunda artık başlamalıyız ya geldi kasım ayı.:KK64:.ben komşu gezmelerine bi ara versem iyi olacak..eheem ehemm...:KK23:
yakın arkadaşlarım var onlarda başladı:cool:, eşimde dürtüyor dizilerden fırsat kalınca e bi ara ders çalışırsın heralde diye.:KK4:gelsiiin raporlarrr...:KK37:bade, semiramis, sevdalinka,nerelerde görünmüyorlar

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..
lokumm ve monalissa ile zümrelerimiz çoğalıyor nilkon, semiramis, holofira...
lokumcum bi sosyalci olarak yargı öabt çalışıyorum ama pegemde alıcam bitirince..bi de 5-6-7. sınıf sos.blg. klavuz kitaplarını aldım onlara bakıcam.9-10-11-12 için de esen yayınlarından indirebiliyormuşuz pdf olarak..
öncelik alan benim için...
clemim bir üşengeclitir gidiyor artık başlasak gali dimi ya :KK53:

kısa dönem izinsiz 5 ay 18gün diye biliyorum izinli de 6 ay ama eksik biliyor da olabilirim.

merhaba hoş geldin.

merhaba canım sen de hoş geldin. sayfada zümrelerin var onlar fikir verirler eminim ki :)

eğer izin kullanmazsa, kolejden 10 günlük iznimin başladığı gün gelicek. inş rahat bi konumda olur da izinsiz bitirir =) sağolasın kuzum ben de yaparım artık yarın çizelgemi =(
cloşum hoşgeldinnnnnn =))))

Hosbulduk cnm geçen yil hazirlandin mi sen ya facedende bakiyorum da herkes beyaz kalem ve pegemden calisiyo bu yil. Osym genelde ters kose yapiyo acaba akademik kaynaklardan ayrintili mi calissak. Pegem nsl diğer alanlarda yeterli mi sence. 5 6 7 8 kilavuz kitaplarını nerden aldin artik okullar vermiyo diye duydum. Cok soru sordum k bakma baya uzak kaldim kpssden

ben senelerdir hazırlanıyorum hiiç yaramı deşme zümrem..kazanan arkadaşların çoğu yargı ve pegem + klavuz kitaplardan çalıştığını söylemişlerdi facede..bende okullar açılınca öğretmen arkadaşın birinden rica ettim öyle aldım..ama meb her zaman öğrenci sayısndan fazla kitap basarmıiş..bulunduğun yerde milli eğitime gidip sor yardımcı olurlar belki..bir de lise kitaplarınada bak bence meternik sorusu 9. sınıfların ders kitabında varmış mesela..

evet cnm zaten bi başlasak arkası gelecek..

ben senelerdir hazırlanıyorum hiiç yaramı deşme zümrem..kazanan arkadaşların çoğu yargı ve pegem + klavuz kitaplardan çalıştığını söylemişlerdi facede..bende okullar açılınca öğretmen arkadaşın birinden rica ettim öyle aldım..ama meb her zaman öğrenci sayısndan fazla kitap basarmıiş..bulunduğun yerde milli eğitime gidip sor yardımcı olurlar belki..bir de lise kitaplarınada bak bence meternik sorusu 9. sınıfların ders kitabında varmış mesela..

evet cnm zaten bi başlasak arkası gelecek..
Sagolasin tatlim bende useniyodum alandan tek tek kitap almaya dedigin gibi calismak mantikli. Data 2013, yargi 2014 basimi var. Bir de pegem ve ders kitaplarini alayim.ben mayisa kadar alan calisip son iki aya egitim ve Vatandaşlıgi birakmayi düşünüyorum. Mat hic yapamiyorum alana cok iyi calismak lzm. Cnm bitirdigimiz konulari da yazarsak cok motive eder diye düşünüyorum. Ben cografyada iklimi bitirdim turkiye fiziki cografyadayim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun :)

merhaba hoş geldin.

Hosbuldum cnm teşekkürler :)

arkadaşlar nasılsınız ben daha hiç başlamadım çalışmaya.maşallah lokumummm ya ne güzel başlamışsın konu bile bitirmişsin bende hala tık yok bu arada bende sosyalciyim

selam kızlar..
eğitim için hangi soru bankalarını tavsiye edersiniz.
2015 basımlılar çıkmış sanırım.
almadan size sormak istedim

arkadaşlar nasılsınız ben daha hiç başlamadım çalışmaya.maşallah lokumummm ya ne güzel başlamışsın konu bile bitirmişsin bende hala tık yok bu arada bende sosyalciyim
Mrb cnm endişe etme baslayinca gerisi geliyo. Ben bir ay once basladim ama iki gun calissam bir hafta calismiyodum bebegimden pek fırsat kalmiyo. Zaten konulari hizlica geciyorum konu calisirken cok sıkılıyorum soru çözmeyi daha cok seviyorum hem daha ogretici oluyo. O yuzden hizlica konulari bitirip bol bol soru cozcem ins. Sende bir an once basla artik baya zor isimiz iyi calismak gerekiyo. Basarilar :)

Yedi iklim ihtiyaç pegem bunların soru banakalari öneriliyor genelde...ben gky en için
Yediiklimle basladim...bitince iki yayintayin daha eklerin...nisan Ayina kadar ne kadar tayin cozebilirsem cozecem....son iki ay tg cozcem sadece...bakalim
Allah utandurmasin...

Tayin cikmis ya :KK43: yayın kızlar... mantik cozdum bu gün ve yer şekillerine devam ettim...basim catliyor pek iyi bir gün olmadı

Kizlar takip ediyorum ben de foruma yazdiklarinizi :) yavas yavas calisma duzenimi oturtmaya calisiyorum ben de. Konular yetismeyecek gibi geliyor bazen bi an önce konu çalışmaları bitsin istiyorum :KK43: bakalim ne zaman biticek.

Kizlar takip ediyorum ben de foruma yazdiklarinizi :) yavas yavas calisma duzenimi oturtmaya calisiyorum ben de. Konular yetismeyecek gibi geliyor bazen bi an önce konu çalışmaları bitsin istiyorum :KK43: bakalim ne zaman biticek.

aynen ben de öyleyim. konular bitse de soru çözsem hızlansam diyorum ama alan çok mühim o yüzden mecburen zamana yayılacak hayırlısı bakalım bi düzene girer herhalde:110:

Merhaba kızlar ,bu yıl bende kpss ye çalışıyorum ,uzaktan eğitım canlı videolara başladım
Şimdilik memnunum ,başlayalı 1hafta oluyır...matematiğim çoook kotu ,nasıl yapacam bilmiyorum

Merhaba kızlar ,bu yıl bende kpss ye çalışıyorum ,uzaktan eğitım canlı videolara başladım
Şimdilik memnunum ,başlayalı 1hafta oluyır...matematiğim çoook kotu ,nasıl yapacam bilmiyorum

canım hoşgeldin. benim bölümüm ilköğretim matematik. sana matematik konusunda tavsiyem sabırlı ol ve konulara güzelce çalış. sonra soru tiplerini görmek için çözümlü soruları incele. nette videolar var onlardan yararlanabilirsin. sonra da hergün mutlaka bir iki test çöz. matematik sabır istiyor ama yaptıkça zevkli hale gelecek emin ol. zor bir ders değil sadece biraz nazlı bir ders. ilgi istiyor hergün:KK49: inş. halledersin sıkma canını

canım hoşgeldin. benim bölümüm ilköğretim matematik. sana matematik konusunda tavsiyem sabırlı ol ve konulara güzelce çalış. sonra soru tiplerini görmek için çözümlü soruları incele. nette videolar var onlardan yararlanabilirsin. sonra da hergün mutlaka bir iki test çöz. matematik sabır istiyor ama yaptıkça zevkli hale gelecek emin ol. zor bir ders değil sadece biraz nazlı bir ders. ilgi istiyor hergün:KK49: inş. halledersin sıkma canını
Canım msj n için sağol ..yuksek bir puan almam gerekiyor hocam 84falan ,moda tasarımı öğretmeniyim ...atamalarımız az
Zor yani ..sizce sıfırdan kaç net yapabilirim hocam ..antreman mat kitabım var aldım ..ayrıca ihtiyacın uzaktan eğitmende adım adım mat var ..onada başladım ..ama mat çok kotu olunca haliyle ,testte çözemiyorsun :KK66:
Tavsıyelerınızı dıkkate alıcam hocam ..inş sizde bu yıla atanırsınız

Canım msj n için sağol ..yuksek bir puan almam gerekiyor hocam 84falan ,moda tasarımı öğretmeniyim ...atamalarımız az
Zor yani ..sizce sıfırdan kaç net yapabilirim hocam ..antreman mat kitabım var aldım ..ayrıca ihtiyacın uzaktan eğitmende adım adım mat var ..onada başladım ..ama mat çok kotu olunca haliyle ,testte çözemiyorsun :KK66:
Tavsıyelerınızı dıkkate alıcam hocam ..inş sizde bu yıla atanırsınız[/QUOTE]

rica ederim. net konusunda emin değilim yani senin çalışmana bağlı cnm. antrenmanlarla mat güzel kitaptır sıfırdan başlamak için ideal. dersleri izlemeye devam et. bence sıfırdan öğrenmek için soru çözümlerini izlemek çok yararlı olacaktır. çünkü çok soru çeşidi var. başta konu anlatımına ve soru çözümü izlemeye ağırlık ver derim. haklısın birden soru çözülmez tabi. soru çözümlerini izlerken de önce soruyu iyice oku, üzerinde düşün biraz sonra çözüm yapılırken mutlaka yaz onunla birlikte. dediğim gibi biraz sabır lazım. inş hep birlikte atanırız. Dua edelim birbirimize:)

aynen ben de öyleyim. konular bitse de soru çözsem hızlansam diyorum ama alan çok mühim o yüzden mecburen zamana yayılacak hayırlısı bakalım bi düzene girer herhalde:110:
Alan illaki zamana yayilacak sanirim, gk gy ve egitimi hemen bitireyim konu eksiklerimi tamamlayayim, bol bol soru cozeyim düsüncesindeydim ben de ama biraz panik yapmistim sanirim :KK43: düzenli calistiktan sonra konular da biter diye düşünüyorum önemli olan bi calisma düzeni istikrar yakalayabilmek :KK43:

X