- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
ne bilim kuzum başlıcam da üşeniyorum sanırım bu ara.kuzum niye çalışmaya başlamadın bakiim
kuzum kısa dönemler net olarak kaç gün askerlik yapıyolar? izinli ve izinsiz olarak biliyo musun?
kısa dönem izinsiz 5 ay 18gün diye biliyorum izinli de 6 ay ama eksik biliyor da olabilirim.
merhaba hoş geldin.merhaba arkadaşlar ben de buradayım
merhaba canım sen de hoş geldin. sayfada zümrelerin var onlar fikir verirler eminim ki :)Mrb arkadaslar bende bu yil kpss calismaya basladim beni de araniza alir misiniz? 2012 mezunuyum bolumum sosyal bilgiler.evliyim 5 aylik bir bebegim var simdiye kdr hic hazirlanmadim kpssye. Bebegim buyudukce calismak daha da zor olcak o yuzden bu yil duzenli calisip atanmak istiyorum. Gerci alimlar da baya azaldi nasil olcak bilmiyorum. Sosyalci arkadaslardan destek bekliyorum kaynak konusunda bazi tereddutlerim var çünkü. Türkçe dilbilgisine hizlica baktim günlük 30 soru cozmeyi planliyorum. Şu an cografya calisiyorum yargidan bittikten sonra alanda diger bilimlere calismam lzm hicbir bilgim yok bu konuda. Akademik kaynaklardan mi calissam yoksa prgemden mi calissam bilemedim siz nasil calisiyosunuz zumrelerim
clemim bir üşengeclitir gidiyor artık başlasak gali dimi yaslm güzellerim..ne zamandır yoktum..takip edemiyorum da burayı..çook özledim, neyse ki sayfa atlamamş fazla..ders konusunda artık başlamalıyız ya geldi kasım ayı..ben komşu gezmelerine bi ara versem iyi olacak..eheem ehemm...
yakın arkadaşlarım var onlarda başladı, eşimde dürtüyor dizilerden fırsat kalınca e bi ara ders çalışırsın heralde diye.gelsiiin raporlarrr...bade, semiramis, sevdalinka,nerelerde görünmüyorlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..
lokumm ve monalissa ile zümrelerimiz çoğalıyor nilkon, semiramis, holofira...
lokumcum bi sosyalci olarak yargı öabt çalışıyorum ama pegemde alıcam bitirince..bi de 5-6-7. sınıf sos.blg. klavuz kitaplarını aldım onlara bakıcam.9-10-11-12 için de esen yayınlarından indirebiliyormuşuz pdf olarak..
öncelik alan benim için...