- 28 Ağustos 2014
- 181
- 124
- 35
canım nasılsın ben daha çalışmaya başlamadım sen başladın mı başladıysan önce hangisinden başladın benim mat da kötü senin nasılmerhaba, hoş geldinçalışmalar nasıl gidiyor?
Pek iyi gitmiyo malesef cnm ya bebegim hic durmuyo diş cikariyo sanirim ev işlerimi zor yapiyorumarkadaşlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor çalışmalar ben de bugün başlayacağım inşallah
Hoşgeldin cnm bölümün neydi? Mat konusunda bisey diyemiycem çünkü benim de 0 sozellere yukleniyorum. Matematikci arkadaslar var yardimci olurlar sana umarim. BasarilarBende geldim aranıza :)
Baktım bir türlü çalışmaya başlayamadım sizi görürsem belki gaza gelirim beraber hallederiz dedim :)
Okulum bitti, bu dönem formasyon alıyorum. Ocak ayında bitecek inşAllah. Dersaneye gitmediğime pişman oldum aslında en azından bir düzenim olurdu diye düşünüyorum. Şuan evde başlamayı düşünüyorum. KPSS hakkında pek bilgim yok ne yazık ki. Gk,Gy, eğitim bilimleri ve kendi alanımızdan soruları çözeceğiz değil mi?
Nereden başlasam, nasıl başlasam bilemiyorum. Matematiğim kötü :/
Bana konu anlatımlı ve soru bankası kitap önerebilecek var mı? Ve KPSS için (en azından matematik) video önerisi olan var mı? Bir yerden başlamama gerekiyor sanırım...
Matematiğin 0 ise antremanlarda matematik.kitabini oneriyorlarBende geldim aranıza :)
Baktım bir türlü çalışmaya başlayamadım sizi görürsem belki gaza gelirim beraber hallederiz dedim :)
Okulum bitti, bu dönem formasyon alıyorum. Ocak ayında bitecek inşAllah. Dersaneye gitmediğime pişman oldum aslında en azından bir düzenim olurdu diye düşünüyorum. Şuan evde başlamayı düşünüyorum. KPSS hakkında pek bilgim yok ne yazık ki. Gk,Gy, eğitim bilimleri ve kendi alanımızdan soruları çözeceğiz değil mi?
Bana konu anlatımlı ve soru bankası kitap önerebilecek var mı? Ve KPSS için (en azından matematik) video önerisi olan var mı? Bir yerden başlamama gerekiyor sanırım...
Canim bebeğini yarim gün binanda bakiciya verme imkanin yok mu ?Pek iyi gitmiyo malesef cnm ya bebegim hic durmuyo diş cikariyo sanirim ev işlerimi zor yapiyorumama cok az da olsa hergün bakcam yoksa soguyo insan. Seninde baslamana sevindim hangi konudan basliyosun..Basarilar:)
Bende ainava girdiğimde 5 aylik hamileydimCanim bebeğini yarim gün binanda bakiciya verme imkanin yok mu ?
Günde 4 saatini derse ayirirsin daha iyi konsantre olursun.[/QUOTE ] iyi tanidigim pek kimse yok cnm ya ztn apartmanda pek komsuluk yk kimseye de guvenemem daha cok küçük çünkü. Malesef ailelerde uzakta o yüzden bakabilecek kimse yok artik calisabildigim kdr caliscam napim bebegimin cani sağolsun :) benden bekar yada çocuğu olmayan arkadaslara tavsiye biran önce atanin cocugu oyle yapin yoksa cok zor oluyo :)
Bende geldim aranıza :)
Sen atanmis mıydın cnm topige yeni geldigim icin karistiriyom kim ne yapiyodu :) valla bende tüm zorluklara ragmen basaran kişileri duyunca motive oluyorum ins bende basarabilirim. Aslinda bnm de hamileligim rahat gecti ders calismak icin firsatim da vardi ama ben akli bi karis havada gezdim tozdum iki sene boyunca. Simdi en zor zamanlarimda aklim basima geldi :) Rabbim yardimcimiz olsun hepimizinBende ainava girdiğimde 5 aylik hamileydim
Bilinçli bir hamilelikte
Ama simdi hangi cesaret öyle birşey yapmisim aklim almiyor
Hamileligim çok rahat geçtiği icin bir sorun yasamadim ders calisirken.
Ama.mide.bulantili sorunlu da gecebilirdi o zaman ders calismami çok etkilerdi
Ama allaha şükür hayirlisiyla atlattim Sinavi
Darisi sana inşallah.
2012 ders calisma forumunda adilemir abla vardi
1 ve 7 yasinda 2 çocuğa ragmen 32 yasinda ilk defa KPSS calisti ve atandi.
Yani düzenli calismayla yapılmayacak şey değil.
Hergun ne olursa olsun 1 saatte olsa calismaya calis.
Canim ben onlisantan girdim sinava yaklasik 1.5 ay önceSen atanmis mıydın cnm topige yeni geldigim icin karistiriyom kim ne yapiyodu :) valla bende tüm zorluklara ragmen basaran kişileri duyunca motive oluyorum ins bende basarabilirim. Aslinda bnm de hamileligim rahat gecti ders calismak icin firsatim da vardi ama ben akli bi karis havada gezdim tozdum iki sene boyunca. Simdi en zor zamanlarimda aklim basima geldi :) Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
canım seni çok iyi anlıyorum bebekle çok zor oluyor benim de 2 yaşında bi prensesim var ona kağıt kalem veriyorum ona rağmen yine karışıyo bana islamiyttn ön türk dev bitirdm soru çözmeye vaktm olmadı işimiz bi hayli zorPek iyi gitmiyo malesef cnm ya bebegim hic durmuyo diş cikariyo sanirim ev işlerimi zor yapiyorumama cok az da olsa hergün bakcam yoksa soguyo insan. Seninde baslamana sevindim hangi konudan basliyosun..Basarilar:)
Tebrik ederim cnm evli ve hamile olarak cok gzl bi puan almissin cok sevindim senin adına ins atandigini da duyariz darisi bize ins :) k.k yi cok gec kesfettim ben keske gecen yil takip etseymisim belki bende gaza gelir hazirlanirdim neyse zararin neresinden donersen kardir :) Rabbim yardimcimiz olsun hepimizinCanim ben onlisantan girdim sinava yaklasik 1.5 ay önce
87 puan aldim. Kasimda olmaz ama inşallah haziranda atama bekliyorum
2014 KPSS öğretmen bloguna da yazardim hep oradan kizlarlarda tanistigimiz için bu sene de burada kalanları takip ediyorum.
Topikten çok yararlandim daha önce hic hazirlanmadigim için calisma tarzi yöntemi buradan arkadaşlarla gorusup motive oldum.
Birde gk-gy topigim vardi orada da çok yardimci olduk birbirimize.
İnşallah sanada yararli olur.
Allah yardimcin olsun cnm yürümeye baslayinca daha zor olur simdi atandin atandin diyo herkes bana :) kolay halleri buysa zor hallerini mrk ediyorum doğrusu. Ama ben aksine hirslaniyorum bu durumda bosken zamanin degerini bilmiyodum simdi bi gaza geldim niyeyse :) biz zoru basaralim ins. Ne guzel bi konu bitirmissin böyle böyle bi bakmisiz btn kitaplar bitmiş :) kolay gelsincanım seni çok iyi anlıyorum bebekle çok zor oluyor benim de 2 yaşında bi prensesim var ona kağıt kalem veriyorum ona rağmen yine karışıyo bana islamiyttn ön türk dev bitirdm soru çözmeye vaktm olmadı işimiz bi hayli zor
inşallah canımmm benimAllah yardimcin olsun cnm yürümeye baslayinca daha zor olur simdi atandin atandin diyo herkes bana :) kolay halleri buysa zor hallerini mrk ediyorum doğrusu. Ama ben aksine hirslaniyorum bu durumda bosken zamanin degerini bilmiyodum simdi bi gaza geldim niyeyse :) biz zoru basaralim ins. Ne guzel bi konu bitirmissin böyle böyle bi bakmisiz btn kitaplar bitmiş :) kolay gelsin
Haklisin zararin neresinde Dönersen kardirTebrik ederim cnm evli ve hamile olarak cok gzl bi puan almissin cok sevindim senin adına ins atandigini da duyariz darisi bize ins :) k.k yi cok gec kesfettim ben keske gecen yil takip etseymisim belki bende gaza gelir hazirlanirdim neyse zararin neresinden donersen kardir :) Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Maşallah azmine hayran kaldim cnm :) tavsiyelerini dikkate alicam. Ben ders ders seklinde gidiyorum bgn cografyadan türkiyenin ekonomik cografyasindayim o konuyu bitirmek istiyorum. Arkadaslara kötü ornek olmamak icin calismadigim günler yazmiycam topige herkese başarılarHaklisin zararin neresinde Dönersen kardir
Ben mezun olali 6 sene oldu çok geç değil dedim calismaya basladim evliligimin ilk 2 yili ders calisarak geçti
Ama bebeği iyiki ertelememisiz
İyiki bir hirsla calismaya baslamisim emegimin hakkini aldim çok şükür
Ki bizim bolümde son 2 senede 4 kişi atandi sadece
Ortak alan için hazirlandim zor oldugunu bile bile
Calisirken felsefem su oldu " Dünyanın bir yerinde birileri yapabiliyorsa, bende yapabilirim"
Size tavsiyem günde 1 testte cozseniz hazin buraya
Kendinize yuzlesmiz kendinizi kontrol etmis oluyorsunuz