2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

aynen öyle morisim aynen öyle
bir yerden sonrada nasip diyorum ben artık
çalışmaksa resmen kendimden vazgeçtim sosyal hayatımdan vazgeçtim masa başlarında sırt ağrıları edindim
migrene doğru gidiyordum
çevremize bakıyoruz çalışmayan insanlar atandı falan diyoruz
işte hepsi kasmayan fazla anlam yüklemeyen kişiler
yada alt yapısı sağlam olan kişiler

merhaba hoş geldin.zaten eş durumu biraz zor oluyor. bence yine de sözlünün işi olması iyi bir şey. hiç atanmaması daha kötü olurdu çünkü. hayatı daha cok ertelemek zorunda kalacaktınız o zaman.
Dersaneye basladim yeniden
merhaba hoş geldin.

çok sağ ol canım, resmen hastalıklara tutulduk, bi 10 yaş yaşlandık. bazen gerçekten kendime eziyet ettiğimi düşünüyorum. sırf sonrası güzel olsun rahat olsun diye bu çabamız ama bakalım değecek mi... sana da sabır ve güç kuvvet diliyorum. okulun düzeni oturduktan sonra daha iyi olur umarım...

aaa belisim bende de işte aynı sendeki gibi etki yaptı. saat başı iki saatte bir sürekli uyanıyorum. sabah 8de 9da kalkıyorum, uyuyamıyorum çünkü. başka bi hastaneden randevu aldım tee perşembeye verdiler. o güne kadar ölmezsem giderim

canım hakkında hayırlısı olsun sevdiceğin de mi orda çalışıyor? güzellikler hep böyle biz tekrar ayağa kalktığımızda, kendimize geldiğimizde, hayata tekrar sarıldığımızda meydana geliyor. inancımız tazeleniyor belki de ondan... ataman da ardından gelcek gibi

Kızlar hep kilo alayım diye uğraştım, aldım da çok şükür ama bu göbek ne olacak ya Resmen 80 cm göbeğim var mezurayla ölçtüğümde. Squat yapmayı planlıyorum ama bu kez de aldığım kilolar giderse diye korkuyorum. Sadece göbeği eritebileceğim bir yöntemi yok mu bu işin?

Son düzenleme:

hımm anladım canım ben de atandı sanmıştım.
Rabbim kolaylık versin ne diyim. evliliğiniz nasibiyle olsun inşallah.

hımm anladım canım ben de atandı sanmıştım.
Rabbim kolaylık versin ne diyim. evliliğiniz nasibiyle olsun inşallah.

Yok canım mühendis o. Hiç devlet düşünmedi özelde başladı direkt. Amin inşallah.

Bu arada tarihe nasıl çalışıyorsunuz kızlar

Yok canım mühendis o. Hiç devlet düşünmedi özelde başladı direkt. Amin inşallah.

Canim ben milli egitim ders kitaplarindan calisiyodum gecen kirtasiye de moduler olarak cikan setlerin tarih kitaplarini inceledim. Ihtiyacin yayini bayagi ayrintiliydi sanirim lise ders kitaplarina gore hazırlamışlar onu istersen inceleyebilirsin.

hayırlısı diyorum holofiram napalım elimizden geleni bu kadar işte. sıkmayalım canımızı
evet orda çalışıyor kendileri

hacı mekik çek göbeğin erimesi istiyosan. squata bulaşma bacak kası yaparsın. mekik iyidir şimdilik

canım o dediğini bilmiyorum ama mekik çekiyorlar genellikle göbek içinkilo almana da çok sevindimdarısı ablama...

aaa ne güzel öğle aralarında birlikte çıkarsınız yemeğe...

ben alanım da sos bilg olduğu için ayrıntılı çalışıyorum. esen yayınlarının 9 10 11 12 sınıflar için olan konu anlatımından. 9 dan başladım. sitelerine girersen istediğin kitabı pdf olarak indirebilirsin...

badem mekik de hiç beceremiyorum ya deneyim bari yoksa gitmicek bu meret
sevdiceğimin yeri belli oldu.. aralıkta gidecek askere acemi birliği manisa usta birliği balıkesir çıktı..
kısa mı uzun mu kuzum? hayırlı olur inşallah hemen biter kuzum
canım o dediğini bilmiyorum ama mekik çekiyorlar genellikle göbek içinkilo almana da çok sevindimdarısı ablama...
sağol holofim ablan kac kilo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…