hoş geldin canım, seninki şubatta olur inşallah da bi daha hiç çalışmazsın. sen de kendine iyi bak, çok özletme kendiniKIZLAR BEN GELDİMyeni topikiniz hayırlı olsun arada ugrarım misafirliğe bu sene olsada olmasada ders çalışmıyacam zaten oglum çok gazlı uyumuyoda teyzoşlar hepimizin son topiki olur 2015 inşallah .kendinize iyi bakın
ahh o olsa keşke bi dk durmam canım ya, şu an iş ve şehir seçecek lüksüm yok. ne iş olursa yaparım yaniCanim bölümden çok omudun yoksa gy-gk den calissana
Eniştem ogretmen. Arkadaşı atanmis eşi atanamamis senelerce. En son düz memurluktan hazırlanmaya karar vermiş. Simdi valilikten düz memurmus. Öğretmene gore çok az yoruluyormus. Maasi daha az tatili daha az ama kiz çok memnunmus. Bunca yol eğitim için verdiği emeğe uzuluyormus.
Benim bölümün atamasi içler acisi 2 senede 4 kişi. Ben direk düz memurluga niyet ederek hazirlanmistim. Tabi kadro verilirse seve seve kendi bolumumu yazarim ama sansimi da çok zorlamayacagim. Yazacagim düz memurluk.
inşallah tatlım... hepimiz okuyarak zaten hak ettik öğretmenliği...Devam et canim dedim ya birakma bakarsin bu sene de iyi bi alim yaparlar. Ne yapacaklari hic belli olmuyor
Canım hoş geldin. Hep gel ama :) kendine de bebişe de iyi bakKIZLAR BEN GELDİMyeni topikiniz hayırlı olsun arada ugrarım misafirliğe bu sene olsada olmasada ders çalışmıyacam zaten oglum çok gazlı uyumuyoda teyzoşlar hepimizin son topiki olur 2015 inşallah .kendinize iyi bakın
merhaba hoş geldin. hiç temelin yoksa ya dersane ya uzaktan eğitim iyi olur benceSelamlar ben geldim bende kpss öğretmenliğe hazırlanıyorum evliyim bir tanede bebeğim var ama inanıyorum bu sene olacak. Benim çalışma şeklim şöyle oğlum akşamları erken uyuyor şimdilik yeni başladım tarih coğrafya vatandaşlık önceliğim eğitim bilimlerine ikinci dönem bakmayı düşünüyorum
safran ne zaman düz memurluga atanmıs arkadasın? ben bu durumları pek bilmiyorum hep öğretmenliğe odaklandıgım için. Şimdi biz lisanstan düz memurluk için her sene girebiliyoruz değil mi? ve kaç puan gerekiyor?Canim bölümden çok omudun yoksa gy-gk den calissana
Eniştem ogretmen. Arkadaşı atanmis eşi atanamamis senelerce. En son düz memurluktan hazırlanmaya karar vermiş. Simdi valilikten düz memurmus. Öğretmene gore çok az yoruluyormus. Maasi daha az tatili daha az ama kiz çok memnunmus. Bunca yol eğitim için verdiği emeğe uzuluyormus.
Benim bölümün atamasi içler acisi 2 senede 4 kişi. Ben direk düz memurluga niyet ederek hazirlanmistim. Tabi kadro verilirse seve seve kendi bolumumu yazarim ama sansimi da çok zorlamayacagim. Yazacagim düz memurluk.
canım biz her sene girebiliyoruz. kasımdaki alıma da başvurabiliyoruz zaten 4001 kadrolarına. ben hiç mat yapamadığım için gy gk hiç yükselmiyor. p121 p3 ten yüksek benim mecburen öğretmenliğe umut bağladım. senin p3ün yüksek mi? düz memurluk için de en az 85i görmek gerek...Canım hoş geldin. Hep gel ama :) kendine de bebişe de iyi bak
merhaba hoş geldin. hiç temelin yoksa ya dersane ya uzaktan eğitim iyi olur bence
safran ne zaman düz memurluga atanmıs arkadasın? ben bu durumları pek bilmiyorum hep öğretmenliğe odaklandıgım için. Şimdi biz lisanstan düz memurluk için her sene girebiliyoruz değil mi? ve kaç puan gerekiyor?
Canim iki senede bir olan gk-gy e giriyormusun. O puan 2 sene geçerli oluyor. 4001 kadrosundan tercih ediyorsun. 4 atama yapıyorlar 2 sene boyunca iste.Canım hoş geldin. Hep gel ama :) kendine de bebişe de iyi bak
merhaba hoş geldin. hiç temelin yoksa ya dersane ya uzaktan eğitim iyi olur bence
safran ne zaman düz memurluga atanmıs arkadasın? ben bu durumları pek bilmiyorum hep öğretmenliğe odaklandıgım için. Şimdi biz lisanstan düz memurluk için her sene girebiliyoruz değil mi? ve kaç puan gerekiyor?
Bende 2 senede bir olana girilecek diye biliyorum. İyi bilen birine sormak gerek o zaman canimcanım biz her sene girebiliyoruz. kasımdaki alıma da başvurabiliyoruz zaten 4001 kadrolarına. ben hiç mat yapamadığım için gy gk hiç yükselmiyor. p121 p3 ten yüksek benim mecburen öğretmenliğe umut bağladım. senin p3ün yüksek mi? düz memurluk için de en az 85i görmek gerek...
haklısın canım ya sadece çift yıllardakinden düz memurluğa başvuruluyor aklım nerdeyse artık kusuruma bakmayın iyi ki düzelttinBende 2 senede bir olana girilecek diye biliyorum. İyi bilen birine sormak gerek o zaman canim
yok canım yüksek değil zaten lisans gkgyden 85ve üstü almak matematik yapamayanlar için cok zor. ki 85 bile garanti değil demek ki 90 olmalı ortalama o da cok zor ya ben yapamam ki.canım biz her sene girebiliyoruz. kasımdaki alıma da başvurabiliyoruz zaten 4001 kadrolarına. ben hiç mat yapamadığım için gy gk hiç yükselmiyor. p121 p3 ten yüksek benim mecburen öğretmenliğe umut bağladım. senin p3ün yüksek mi? düz memurluk için de en az 85i görmek gerek...
2 yılda birse zaten 2016ya kalıyor canım biz yine öğretmenlik için uğraşmalıyız yani. Bir de attıgın tabloda 88 89 90 falan dediğim gibi lisansta bu puanlar cok zor ya ben yapamamBende 2 senede bir olana girilecek diye biliyorum. İyi bilen birine sormak gerek o zaman canim
Evet canim puanlar çok yuksek.yok canım yüksek değil zaten lisans gkgyden 85ve üstü almak matematik yapamayanlar için cok zor. ki 85 bile garanti değil demek ki 90 olmalı ortalama o da cok zor ya ben yapamam ki.
2 yılda birse zaten 2016ya kalıyor canım biz yine öğretmenlik için uğraşmalıyız yani. Bir de attıgın tabloda 88 89 90 falan dediğim gibi lisansta bu puanlar cok zor ya ben yapamam
yok canım 85 almadım en az 85 almak lazım dedım benım matematiğim orta derece maalesef o puanlar zor bana.Evet canim puanlar çok yuksek.
Ama bu sene öğretmenlik olmazsa (Allah korusun) bir sonraki sene buna sadece gk-gy ten hazirlanabilirsin.
Eğitim ve alanla birlikte calisip 85 aldiysan sadece gk-gy calisip 90 da alabilirsin bence. O alt yapi var sende
Yanlis anladim afedersin yok canım 85 almadım en az 85 almak lazım dedım benım matematiğim orta derece maalesef o puanlar zor bana.
canım ben 7 yıl herşeyden fedakarlık ettim bu yıl 80 aldım yeterse bu puanla şubatta atanırım yetmezsede artık o kadar çaba sarfedemem fedakarlık hiç edemem ailemden bebegimden .ben kabul ettim artık olmazsa bu yılda hayırlısı buymuş .gazın hiç bir çaresii yok canım ya neler neler yapıyoruz ama erkekler böyleymişUsutme canim soğuk gaz yapiyor birazda.
Gerçi erkek çocuğu da çok sevmezmis sicagi
Tamamen dersi birakmamani tavsiye ederim.
Hangisinde eksik.goruyorsan kendini eğitim, alan, gk-gy ona zaman buldukça calismaya calis.
Seneye tekrar hazirlandiginda çok zorlanmazsin o zaman.
inşallah canım seninkide olur umarım sıralaman kötü değildihoş geldin canım, seninki şubatta olur inşallah da bi daha hiç çalışmazsın. sen de kendine iyi bak, çok özletme kendini
gelirim canım ogluş akıllı olsun hep gelirimCanım hoş geldin. Hep gel ama :) kendine de bebişe de iyi bak
Canim erkek bebeklere gaz için anason yagini ayagina göbeğine masaj yapiyorlar.canım ben 7 yıl herşeyden fedakarlık ettim bu yıl 80 aldım yeterse bu puanla şubatta atanırım yetmezsede artık o kadar çaba sarfedemem fedakarlık hiç edemem ailemden bebegimden .ben kabul ettim artık olmazsa bu yılda hayırlısı buymuş .gazın hiç bir çaresii yok canım ya neler neler yapıyoruz ama erkekler böyleymiş
inşallah canım seninkide olur umarım sıralaman kötü değildi
gelirim canım ogluş akıllı olsun hep gelirim
85 miydi puanin canim ?Morisim hoş geldin cancazım.
Rahatımız iyi sayılır,telefon konusunda sıkıntımız da yok hamd olsun.
Ben kasımı bekliyorum memurluk için.
Olmazsa hazırlanmayı da düşünmüyorum,o sebepten pek yazmıyorum artık.