How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 kpss ogretmenlik için beylikdüzü-avcilar bölgesinde kurs tavsiyesi istiyorum. ..

duru2013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
781
21
118
Arkadaslar beylikduzunde oturuyorum ve bebegimde var mümkün olduğunca yakın olması önemli muhtemelen avcilar da yazilacagim. Kurslar hakkinda bilgim yok nereleri tavsiye edersiniz?

Arkadaslar beylikduzunde oturuyorum ve bebegimde var mümkün olduğunca yakın olması önemli muhtemelen avcilar da yazilacagim. Kurslar hakkinda bilgim yok nereleri tavsiye edersiniz?

Sakın Yargı Akademi ' ye gitme canım. Eğitim adına hiç bir şeyi olmayan para tuzağı bir kurum.

1 hoca en fazla 2 hafta dersimize giriyordu 3. hafta kaçıp gidiyordu. Ne mal olduklarını anlayan kaçıyordu yani. Hocaların paralarını da vermiyorlardı.

Sınava 2 ay kala kursu bitirdiler. Tatil dediler.

Murat dershanesi, Yediiklim dershanesi iyi diye duydum.

Eşim İhtiyaç Akademi 'ye gitti çok memnun kaldı.

Çok teşekkür ederim uyardigin için. Avcılar da pegem varmış bir de ama nasıldır bilemiyorum.bir de beyazkalem iyi diyorlar ama dediğin gibi iyi arastirmsliyim yoksa insanin hem zamani hem de parasi bosa gidiyor.

Çok teşekkür ederim uyardigin için. Avcılar da pegem varmış bir de ama nasıldır bilemiyorum.bir de beyazkalem iyi diyorlar ama dediğin gibi iyi arastirmsliyim yoksa insanin hem zamani hem de parasi bosa gidiyor.

sakın sakın ben ve diğer arkadaşlarım ettik sen etme ..gitme o dershaneye..fecii berbat..plansız programsız..bizim defalarca söylememizle bişeyler yapan,ne genel tekrar ne etüt yaptılar.hatta öğretmenim eğitim dersimizden birini yapmadılar.kayıt esnasında herşey süperdi ama anlattıklarına göre:50:şikayet ettik nafile.sbs ygs öğrencileriyle gürültü patırtıyla birlikte rezaletti herşey arkadaşım.ya nasıl anlatsam bilmiyorum ama gerçekten adına kanmayın.bakırköy pegem mecidiyeköy pegemle avcılar arasında kocaaaa bir uçurum var.:50:

sakın sakın ben ve diğer arkadaşlarım ettik sen etme ..gitme o dershaneye..fecii berbat..plansız programsız..bizim defalarca söylememizle bişeyler yapan,ne genel tekrar ne etüt yaptılar.hatta öğretmenim eğitim dersimizden birini yapmadılar.kayıt esnasında herşey süperdi ama anlattıklarına göre:50:şikayet ettik nafile.sbs ygs öğrencileriyle gürültü patırtıyla birlikte rezaletti herşey arkadaşım.ya nasıl anlatsam bilmiyorum ama gerçekten adına kanmayın.bakırköy pegem mecidiyeköy pegemle avcılar arasında kocaaaa bir uçurum var.:50:

Cok tesekkur ederim yazdığın için acikcasi pegemle beyaz kalem arasinda gidip grliyordum. Pegem deyince adina kanıyor insan sanırım:) cok gecmis olsun insanin hem zamanını hem parasını aliyorlar:(

Değerli Arkadaşlar sizler için güzel bir öneri de bulunayım: alpakademi.com video ders platformu.
not:site ilk seferde biraz geç açılabilir ama faydalanacağınız konusunda %100 garanti verebilirim.başarılar.

Back