- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.607
- 248
114 liralık alışveriş yaptım kaçırmışım bebek yağını
Canım mağazasına gittik , netten almadim.Canim bulamadim link atar misin
114 liralık alışveriş yaptım kaçırmışım bebek yağını
Aaa ben de indirim de yapmadıBir de ilk sipariş olduğu için 10 TL direkt indirim yaptı site. 107 yerine 97 ye indi.
Sende indi mı canım?
Aaa ben de indirim de yapmadıbana garezi neyse artık bu sitenin
Eki Görüntüle 1575062
bunu cok kullandım
bu tarz urunlerı tavsıye ederım
oyle kotmus gomlekmıs hıkaye,
gıydırıyordum bunu dısarı cıkarken mıss gıbı
Canım 444emarkette var ve bebeshopta da 2 tane gördüm.Merhaba. Bende sabahtan beri bu tulumdan ariyorum bi türlü bulamadim. Sonra burda görünce cok sasirdim. Arkadasimin bebeginde vardi inanilmaz sevimli oluyo bebekler bunun icinde ustelikte sicacik tutar. Ilk kizimda bulamamistim nasipse bunda bulup alacagim insallah.
http://www.bebeshop.com.tr/Astronot-Tulum-Kozmonot-96Merhaba. Bende sabahtan beri bu tulumdan ariyorum bi türlü bulamadim. Sonra burda görünce cok sasirdim. Arkadasimin bebeginde vardi inanilmaz sevimli oluyo bebekler bunun icinde ustelikte sicacik tutar. Ilk kizimda bulamamistim nasipse bunda bulup alacagim insallah.
Cok tesekkur ederim canim. Hemen bakiyorumCanım 444emarkette var ve bebeshopta da 2 tane gördüm.
Önemli değil canım, dayanışmamız şartCok tesekkur ederim canim. Hemen bakiyorum
merhaba anneler hastane çıkışı alanınız var mı kaçlı aldınız bi de kaç takım alsak yeter acaba?
merhaba anneler hastane çıkışı alanınız var mı kaçlı aldınız bi de kaç takım alsak yeter acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?