- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
Canim hibor değil progestan kötü yapıo ondan korkuyom asıl arkadaş yanlış yazmış heralde napsin o öyle bi acıki bn anlatayım dr verirse progestan gorursünbu hibordan ciddi ciddi korkmaya başladım
Rabbim devamını getirsin canımIkı embryydu cnm
Canim hibor değil progestan kötü yapıo ondan korkuyom asıl arkadaş yanlış yazmış heralde napsin o öyle bi acıki bn anlatayım dr verirse progestan gorursün[/QUOTE korkmak yok. Ne korkusu arkadaşlar. Ya
Ben progestan hep kapsül olarak kullandım. Sadece önceki denememde düşük tehlikesi olduğundan iğnesini vermişti. İlaç yağlı ilac mis. Mahfetmisti beni. Allahtan sadece 4 tane olmuştum.Canim hibor değil progestan kötü yapıo ondan korkuyom asıl arkadaş yanlış yazmış heralde napsin o öyle bi acıki bn anlatayım dr verirse progestan gorursün
Canim hayirli olaun tedavin insallh.baskentte hangi hocaya gidiyoersun.memnunmusun.bide adetle gittiginde hemen basladinizmi yoksa adetten once filan cagirip baska testler tetkikler filan yaptimi.bende baskenti dusunuyorum.ilk denemem negatif olsu bu ay onumuzdeki ay 2. Ye baslaak istiom ama adetle m8 gitsem oncemi gitsem bilemedim.surecin hakkinda biraz bilgi verebilirmisinyas:31
ilk deneme
sebepsiz inferlite
ankara baskent hastanesi
tedavi surecindeyim.
wallahi cok guzel olmus emegine saglik canim
O progestan in acısını bn bilirim 2 ay kullandım mahvoldum aha bugün yine başlıyorum progestan iğneye allah yardimcimiz olsunBen progestan hep kapsül olarak kullandım. Sadece önceki denememde düşük tehlikesi olduğundan iğnesini vermişti. İlaç yağlı ilac mis. Mahfetmisti beni. Allahtan sadece 4 tane olmuştum.
Canım çok normal. Kullandığın ilaçlardan ilk 3.4 gün kendini sis karnını sert hissedeceksin. Zamanla geçecekKızlar sanki vücudumun hiç rahatı yok. Şiş gibiyim. Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Daha transferimin 3. Günü . Sizdede böylemi???
ilk sayfaya bak canımKizlar taze annelerrrrr tablo nerde ben de göremedim.
hiboru çok duymuştum canım deriye girdiğinde kendisini hissettiren bir iğneymiş ama progestanı bilmiyodum. wallahi transferden önce korkar oldum ki ben de iğne fobisi var. hoş atlattım bayağı bir ama bakalım hayırlısı:)Canim hibor değil progestan kötü yapıo ondan korkuyom asıl arkadaş yanlış yazmış heralde napsin o öyle bi acıki bn anlatayım dr verirse progestan gorursün
bendehemen ekleyip ilk hamile yazımızıda yazayım Allah tamamına erdirsin inş.
bende oyle hissediyorum canım aynı durumdaymKızlar sanki vücudumun hiç rahatı yok. Şiş gibiyim. Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Daha transferimin 3. Günü . Sizdede böylemi???
çok teşekkür ederim canım. darısı sana diyelim:)başkentte hulusi beye gidiyorum ben. uzun protokol başladık biz. adetin 21. günü lucrin iğnelerimle birlikte evime döndüm:) şimdi bende senin gibiydim bu sürece başlamadan önce ankarada kaç tane tüp bebek merkezi varsa araştırdım.bu sitedeki sanırım bu konuyla ilgili tüm mesajları okudum. merkezlerle görüştüm ve son olarak başkentte karar kıldım ama hangi hoca olacağına bir türlü karar verememiştim. en sonunda verdim ve dediğim gibi hulusi hocayla başladım. sormak istediğin ne varsa sorabilirsin bu konuda ben çok çektim. elimden geldiğince dilim döndüğünce yardımcı olmak için çabalarım:)Canim hayirli olaun tedavin insallh.baskentte hangi hocaya gidiyoersun.memnunmusun.bide adetle gittiginde hemen basladinizmi yoksa adetten once filan cagirip baska testler tetkikler filan yaptimi.bende baskenti dusunuyorum.ilk denemem negatif olsu bu ay onumuzdeki ay 2. Ye baslaak istiom ama adetle m8 gitsem oncemi gitsem bilemedim.surecin hakkinda biraz bilgi verebilirmisin
Canım belki o iğneden vermez doktor, bende yok ıgneden, vajınal jel ve hap var gunde 3 defa. Belki aynı işe yarıyor bılmıyorum. Ben de cok korkuyorum ıgneden acıtırsa fena. Ama basa gelince cekıcez mecburhiboru çok duymuştum canım deriye girdiğinde kendisini hissettiren bir iğneymiş ama progestanı bilmiyodum. wallahi transferden önce korkar oldum ki ben de iğne fobisi var. hoş atlattım bayağı bir ama bakalım hayırlısı:)
biz flzkhan'la aynı dr a gidiyoruz canım. kendisi fazla garantici bir dr olduğundan genelde transfer sonrası aynı iğneleri veriyor. şimdi ondan duyduklarım ve kendimin araştırmacı! kişiliği yüzünden sonumun hayırlı olmayacağını düşünüyorum:)Canım belki o iğneden vermez doktor, bende yok ıgneden, vajınal jel ve hap var gunde 3 defa. Belki aynı işe yarıyor bılmıyorum. Ben de cok korkuyorum ıgneden acıtırsa fena. Ama basa gelince cekıcez mecbur
biz flzkhan'la aynı dr a gidiyoruz canım. kendisi fazla garantici bir dr olduğundan genelde transfer sonrası aynı iğneleri veriyor. şimdi ondan duyduklarım ve kendimin araştırmacı! kişiliği yüzünden sonumun hayırlı olmayacağını düşünüyorum:)
yazdım canım hayırlı olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?