2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Bugünkü muayenede rahim kalınlığı eğer yanlış duymadıysam 7,5 mm dedi dr hemşiresine buda iyi sanırım değil mi sonuçta daha iğnelere başlamadım
Onu bilemiyorum canim. Benim ne zaman kacti hatirlamiyorum, zaten hemsireye soyluyordu not almasi icin.
Bosver o detaylara girme hic, drun a guven kendini dr una ve Allaha emanet et canim. Daha az stres olursun hem

Gunaydın kızlar yarın yedıncı gunum ama daha tek belirti yok cok uzulyrm herkesın gohsu şişmiş leke gorms bende tık yok tutmadı galıba kuzularım

Canım 6. Ve 7. Günüm aynı senin gigi geçti. Bugün 8.günüm ara ara acayip bir adet Ağrı'sı sağlanıp kalıyor. Ümitsizlik yok daha sakınnnnm. 2-3 gün daha sabredelim inş
Canım sagol burada ümitsizlige kapilacak en son insan benim sanirim tatlim ben bu 12 gunu cok kafama takmiyorum olursa Allahtan olmazsa sa Allahtan ama canım cok yaniyo ondan bunaldım ilgin icin tesekkur ederim sen ne durumdasin seni ilk kez goruyorum

Hayırlısı ya ne dıyeyım Alah buyuk bır haftadır yatyrm ınan elım eve degmedı kocam yoruldu en cok ona uzulurm tutmazsa kendım emegıme degıl dua edın lutfen bugun cok demorlze oldm

Hayırlısı ya ne dıyeyım Alah buyuk bır haftadır yatyrm ınan elım eve degmedı kocam yoruldu en cok ona uzulurm tutmazsa kendım emegıme degıl dua edın lutfen bugun cok demorlze oldm
Tatlim evi bosver esinde iki gun dinlenir gecer onemli olan senin moralin keyfin stres yapma bebis varsa onada zarar

Canım benim 2. Tüp bebek denemem. İlki tutmadı bu sefer 2 dondurulmuş transfer ettiler 9 kasımda. Test gününü bekliyoruz bakalım hepimiz gibi. Allah hepimize sabır ve güç versin inş. Bekleme zor sonu hayırlı olsun hepimiz için inş.

ben 3 gün sadece yemek ve tuvalet için kalktım sayılır. açıkçası çok da kasmadım. bence biraz da rahat olmak lazım. insan resmen hasta psikolojisine giriyor.

O zaman sen benden 1 gun once test yaptircaksin Allah yar ve yardımcın olsun bu sefer guzel olacak insallah dualarim hepimize

nasıl böyle bi hata yaparlar testi önceden yapmalılardı çok üzüldüm .araştırma çok yoğun değilmi nasıl ilerliyor süreç

canim benim neden bu sekilde moralini bozuyorsun. Illa herkes belirti hissedecek diye bisey yok. Cok insan var hicbir belirtisi olmadan hamile oldugunu ogrenen. Benim arkadaslarimin cogu oyle ki tup bebekle hamile kalanlarda dahil.
Herkesin belirtisini oku gec illa kendinde arama. Ben sirf bu yuzden kendimi dinlemek istemiyorum ki insallah basaririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…