Yok canım onlar hiç agrı yapmıyor metak etmeGonol f kullanıyorum canım o agrı yapmaz mı ayy ben de diyorum hc br belirtı yok
Bugünkü muayenede rahim kalınlığı eğer yanlış duymadıysam 7,5 mm dedi dr hemşiresine buda iyi sanırım değil mi sonuçta daha iğnelere başlamadımEvet artiyor canim benim toplam dort tane daha fazla toplanmisti
Onu bilemiyorum canim. Benim ne zaman kacti hatirlamiyorum, zaten hemsireye soyluyordu not almasi icin.Bugünkü muayenede rahim kalınlığı eğer yanlış duymadıysam 7,5 mm dedi dr hemşiresine buda iyi sanırım değil mi sonuçta daha iğnelere başlamadım
Sağol tatlım :)Yok canım onlar hiç agrı yapmıyor metak etme
İnş tutacak☺Doğu fertile uğraş beye gıdyrdm memnun kalmadm bırktm kayseride yaptım tüp bebeği ınşallah tutarsa da mujdede unver beyı cok ovuyorlar takıbe ona gıderım
Gunaydin arkadaslar nasılsınız bugün ben cok agrılı ve sancılı bi gune uyandım 7.gun kabus gibi gececek sanırım
Canım göğüslerim patliycak gibi kasiklarimdada adet sancisinin iki kati varNasıl Çok ağrı be canim noldu iyimisin
Canım 6. Ve 7. Günüm aynı senin gigi geçti. Bugün 8.günüm ara ara acayip bir adet Ağrı'sı sağlanıp kalıyor. Ümitsizlik yok daha sakınnnnm. 2-3 gün daha sabredelim inşCanım göğüslerim patliycak gibi kasiklarimdada adet sancisinin iki kati var
Canım sagol burada ümitsizlige kapilacak en son insan benim sanirim tatlim ben bu 12 gunu cok kafama takmiyorum olursa Allahtan olmazsa sa Allahtan ama canım cok yaniyo ondan bunaldım ilgin icin tesekkur ederim sen ne durumdasin seni ilk kez goruyorumCanım 6. Ve 7. Günüm aynı senin gigi geçti. Bugün 8.günüm ara ara acayip bir adet Ağrı'sı sağlanıp kalıyor. Ümitsizlik yok daha sakınnnnm. 2-3 gün daha sabredelim inş
Benim 7.gunum leke bende de yok ama agrim coookGunaydın kızlar yarın yedıncı gunum ama daha tek belirti yok cok uzulyrm herkesın gohsu şişmiş leke gorms bende tık yok tutmadı galıba kuzularım
Tatlim evi bosver esinde iki gun dinlenir gecer onemli olan senin moralin keyfin stres yapma bebis varsa onada zararHayırlısı ya ne dıyeyım Alah buyuk bır haftadır yatyrm ınan elım eve degmedı kocam yoruldu en cok ona uzulurm tutmazsa kendım emegıme degıl dua edın lutfen bugun cok demorlze oldm
Canım benim 2. Tüp bebek denemem. İlki tutmadı bu sefer 2 dondurulmuş transfer ettiler 9 kasımda. Test gününü bekliyoruz bakalım hepimiz gibi. Allah hepimize sabır ve güç versin inş. Bekleme zor sonu hayırlı olsun hepimiz için inş.Canım sagol burada ümitsizlige kapilacak en son insan benim sanirim tatlim ben bu 12 gunu cok kafama takmiyorum olursa Allahtan olmazsa sa Allahtan ama canım cok yaniyo ondan bunaldım ilgin icin tesekkur ederim sen ne durumdasin seni ilk kez goruyorum
Ya kizlar bisey sorucam transferin ilk uc gunu siz neler yaptiniz nelere dikkat ettiniz ben bazen egiliyorum biseyler almak icin alt dolaplardan ama dengeli bi sekilde. Dr kendini yormadan normal hayatina don dedi. Hemsire de uzanma ve agir kaldirma sadece dedi.
O zaman sen benden 1 gun once test yaptircaksin Allah yar ve yardımcın olsun bu sefer guzel olacak insallah dualarim hepimizeCanım benim 2. Tüp bebek denemem. İlki tutmadı bu sefer 2 dondurulmuş transfer ettiler 9 kasımda. Test gününü bekliyoruz bakalım hepimiz gibi. Allah hepimize sabır ve güç versin inş. Bekleme zor sonu hayırlı olsun hepimiz için inş.
nasıl böyle bi hata yaparlar testi önceden yapmalılardıKanık merhaba ben de malatyadayim. Doğu fertilde 3 kez denemem oldu. İki adet opulu biride dondurulmuş embriyo. Sadece dondurulmuş embriyo tuttu. Oda dr ban işlem öncesi pıhtılaşma testi yapmadigindan önlem için sulandırıcı vermişti kanama gördüm ve sulandırıcı yi kesti. Bende de meğerse yüksek pıhtılaşma varmis bu nedenle sulandırıcı kesilince bebeğimi kaybettim. Ben simdi araştırmada yaptırdım. Çok da memnun kaldım ins 23 kasımda sonuç belli olacak umarım pozitif olur. Bu arada dr kim?
canim benim neden bu sekilde moralini bozuyorsun. Illa herkes belirti hissedecek diye bisey yok. Cok insan var hicbir belirtisi olmadan hamile oldugunu ogrenen. Benim arkadaslarimin cogu oyle ki tup bebekle hamile kalanlarda dahil.Hayırlısı ya ne dıyeyım Alah buyuk bır haftadır yatyrm ınan elım eve degmedı kocam yoruldu en cok ona uzulurm tutmazsa kendım emegıme degıl dua edın lutfen bugun cok demorlze oldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?