Hic bilmiyorum bende hergun progestan vuruluyorum..bide degişik olarak bagişiklik sistemi baskilayici bi ilac verdi..vucut bebegi reddetmesin diye onu iciyorumm..bide vitaminlerr..Bende akıl mı kaldı 21 canım ; çarşamba bı daha pruluton vuruncam acaba o ne için
İnş hepimiz için Rabbim hayırlısını nasip eder.Sen guzel dusunn guzel olacak insallah..benimde carsamba oldu...21 demi dedi..11 i yazmissinn...insallah pozitif soniclar alirizz...
Sizinlede ayniyiz sanirim benimde 5. Gunumm..bendede belirti olmadi..bugun adet olucakmis gibi agrilarim vardi..insallah hayra alamettir..
Insallahhh...agzindan bal damliyorr...insallah hepimizinki tavan yapar pozitif olurr...
Benim önceden 3 denemem vardı. Onlar 5. Gun trasfer olmuştu ancak bu seferki 3. Gun embriyo şu oldu. Ben bu sefer ki tup bebeğimi araştırmada yaptırdım 23 ü dedi ama 21 ı cumartesi çıkar. Araştırma olduğundan mesai günü pazartesi söyledi sanırım . İletişimde kalalım. İns güzel düşünelim güzel şeyler olsun. Rabbimin izniyle...Peki bana 10 kasimda 5.gun embriyosu transfer edildi bugun doktorum aradi ve 21i cumartesi gunu test yapmamı soyledi ama iletisimde olalim
Amin insallah benim ilk denemem istanbul eurofertilde denedim Allah yuzumuzu guldursun insallah bir iki kisi daha var bugun 6.gunu olan...Benim önceden 3 denemem vardı. Onlar 5. Gun trasfer olmuştu ancak bu seferki 3. Gun embriyo şu oldu. Ben bu sefer ki tup bebeğimi araştırmada yaptırdım 23 ü dedi ama 21 ı cumartesi çıkar. Araştırma olduğundan mesai günü pazartesi söyledi sanırım . İletişimde kalalım. İns güzel düşünelim güzel şeyler olsun. Rabbimin izniyle...
Mavili33 sende nasıl belirtiler var? Ne hissediyorsun, özellikle dikkat ettiğin birseyler var mı?Amin insallah benim ilk denemem istanbul eurofertilde denedim Allah yuzumuzu guldursun insallah bir iki kisi daha var bugun 6.gunu olan...
Bebeyim 44 dr kim?Bebeyim44 pruluton iğne düşük olmasın diye önleyici amaçla vurulan iğne. Kanamam olmuştu dr düşük önleyici amaçla yapmıştı. Bu arada Bebeyim44 sen nerde yaptırdım? Tup bebeğini.
Benim çok acıyor sanslisinYa ben iğnelerimi vuruluyorum bugun 4.gunum ama hc agrı olmuyor bır sorun mu var acaba
hiç umudunu kaybdetme canım. bende seninle aynı durumdayım. Zaten 3 yumurtam çıktı 3 üde döllendi 2 sini transfer ettiler. Rabbim ol derse olur. Sakın moralini bozma bol dua edelim birbirimize. Hayırlı sonuçlarını bekliyorum inş.Canım işallah diyim ama açıkçası çok umutlu değilim. Bizim morfolojide sıkıntı vardı, 3 yumurta döllenmişti zaten, ikisi konuldu diğerini 5. Güne uzatmaya çalıştılar dışarda olmadı. O yaşamayınca açıkçası içerdekiler içinde pek umudum kalmadı, işallah senden de güzel sonuçlar gelir.
TeST tarihlerimiz aynı inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız heyecanlimisin varmı belirtinAmin insallah benim ilk denemem istanbul eurofertilde denedim Allah yuzumuzu guldursun insallah bir iki kisi daha var bugun 6.gunu olan...
Acıması mı gerekiyor acaba.tecrübeli arkdslar cvp yazsa iyi hissedecem agrım olmazsa iğne işe yaramıyormuş gbı gelyrBenim çok acıyor sanslisin
Ilk 3 gun uzandım ondan sonraki gunler agir olmamak kaydı ile hafif isler yaptım duzenli sekilde hergun sut iciyorum ananas kuru incir ceviz kuru kayisi ve yogurt yiyiyorum inanırmısın daha onceki asılamalarım olmustu onların tutmayacagını doktora soylemistim ama suan hic bisey hissetmiyorum sende nasıl durumlarMavili33 sende nasıl belirtiler var? Ne hissediyorsun, özellikle dikkat ettiğin birseyler var mı?
Belirti gogüslerim cok şiş ve agrıyo sol kasıgımda ara ara batmalar ve agrılar oluyo hic heyecan yok garip ama gercekTeST tarihlerimiz aynı inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız heyecanlimisin varmı belirtin
Bebeyim 44 dr kim?
Ben malatyada yaptırmadım
Artemis benimde test tarihim 23 kasım benim bugün 5.günüm. inşallah ikimizde pozitif bir sonuç alırız. Var mı belirtin
İnsallah canım , yarın bize hemen güzel haberleri bildirİnşallah yarın güzel haberler alırım.
Canim sen hangi igneden bahsediyorsunnn...?? Yumurta gelistiriciler agri yapmaz acitmaz....Acıması mı gerekiyor acaba.tecrübeli arkdslar cvp yazsa iyi hissedecem agrım olmazsa iğne işe yaramıyormuş gbı gelyr
Gonol f kullanıyorum canım o agrı yapmaz mı ayy ben de diyorum hc br belirtı yokt: 43585591 .!.:Canim sen hangi igneden bahsediyorsunnn...?? Yumurta gelistiriciler agri yapmaz acitmaz....
Biz agri yapiyorr aciyor dedigimiz baska igne..progestan igne...o agri yapiyorr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?