sağol canım ya o kadar heyecanlıyım ki hiç bişey soramadan geldim hastaneye hitmeye karar verdimhayırlı olsun canım daha o aşamaya gelemediğimiz için hiç bir fikrim yok dr unun sekreteri bilirmi acaba
gelişmeleri yaz canım Allah yardımcın olsun inşallah iyi haberler ver bizesağol canım ya o kadar heyecanlıyım ki hiç bişey soramadan geldim hastaneye hitmeye karar verdim
Yok canım daha önce bi merkezde denedik olmadi baya uğraştım sonra başka merkeze geçtik bahçeci fulyaayim simdi tuplerde sorun varmı diye bakarken çikolata kistini fark edip laparoskopi oldum simdi tekrardan tüp bebek deniyoruz bakalimaz kalmış Allah yardımcın olsun ilk deneme değil mi ?
Yok canım istemediler.sadece ikinci gün gel dediamin canım.
senden tekrar hormon testi istediler mi ?
Merhaba senin için de hayırlı olur ve inşallah bu sefer tutar. Aşamalari biraz anlatirmisin. Ne kadar bi süreci kapsiyor. Maddi götürüsü nekadar?Merhaba kızlar ben de kasım ayında 3. Denemeye başlıyorum nasip olursa. Yarın lucrine başlıyorum ilk hafta da adet olurum sanırım. İnşallah kasım ayı uğurlu gelir kızlar bize
Canım pardon 2. Denemem olacak. İlk denemeyi bir yıl önce yaptırmıştım kısa protokoldü direkt adetle iğnelere başlamıştık yumurtalar yeterli büyüklüğü gelince anestezi altında toplama işlemi sonra döllenme gerçekleşince bana 3. Gün transferi yapıldı ama nasip olmadı tutmadı. Tekrar 2. Ye karar verince aynı hastaneye gittik gerekli araştırmaları yapalım dediler. Daha önce hsg çekilmiştim temiz çıkmıştı ama tüp bebek tutmayınca emin olmak için histeroskopi yapalım dedi doktorum ve geçen hafta çekildim. Rahimin üst kısmında yapışıklıkvarnış ve polipler varmış. Polipleri kazıyıp rahmi genişlettik dediler ama aynı zamanda eşimin morfolojisi %2 olunca mecbur tüp bebek deneyeceğimiz için hazır rahim yenilenmişken hemen bu adetle deneme yapıcaz. Doktor bu sefer çok umutluyum diyo ama nasip tabi. İşk denemede benim yumoşlar yavaş büyüdüğü için çok iğne vuruldum ilaçlar toplam 2000 lira tuttu.merkeze 4575 ödedik.ilk muayene 250 ve bazı tahlillere de 300 ödemiştik. Şimdi histeroskopiye 2250 ödedik. Tekrar aynı ödemeleri yapacağız tabiMerhaba senin için de hayırlı olur ve inşallah bu sefer tutar. Aşamalari biraz anlatirmisin. Ne kadar bi süreci kapsiyor. Maddi götürüsü nekadar?
Cevap verdiğin için çok sağol canim. Senin için Doktorun umutlu konuşmasına cok sevindim inşallah son olur bu. Hayırlısı ile tabi sağlıkla. Benim ilk olacak hsg çekildi bir de ne olur ne olmaz simir testi de yapıldı. Adetin ikinci günü gidecez bir yol haritasini verir artik doktor bize deCanım pardon 2. Denemem olacak. İlk denemeyi bir yıl önce yaptırmıştım kısa protokoldü direkt adetle iğnelere başlamıştık yumurtalar yeterli büyüklüğü gelince anestezi altında toplama işlemi sonra döllenme gerçekleşince bana 3. Gün transferi yapıldı ama nasip olmadı tutmadı. Tekrar 2. Ye karar verince aynı hastaneye gittik gerekli araştırmaları yapalım dediler. Daha önce hsg çekilmiştim temiz çıkmıştı ama tüp bebek tutmayınca emin olmak için histeroskopi yapalım dedi doktorum ve geçen hafta çekildim. Rahimin üst kısmında yapışıklıkvarnış ve polipler varmış. Polipleri kazıyıp rahmi genişlettik dediler ama aynı zamanda eşimin morfolojisi %2 olunca mecbur tüp bebek deneyeceğimiz için hazır rahim yenilenmişken hemen bu adetle deneme yapıcaz. Doktor bu sefer çok umutluyum diyo ama nasip tabi. İşk denemede benim yumoşlar yavaş büyüdüğü için çok iğne vuruldum ilaçlar toplam 2000 lira tuttu.merkeze 4575 ödedik.ilk muayene 250 ve bazı tahlillere de 300 ödemiştik. Şimdi histeroskopiye 2250 ödedik. Tekrar aynı ödemeleri yapacağız tabi
Hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden.sen nerde yaptıracaksınCevap verdiğin için çok sağol canim. Senin için Doktorun umutlu konuşmasına cok sevindim inşallah son olur bu. Hayırlısı ile tabi sağlıkla. Benim ilk olacak hsg çekildi bir de ne olur ne olmaz simir testi de yapıldı. Adetin ikinci günü gidecez bir yol haritasini verir artik doktor bize de
inş. bu sefer olur canımYok canım daha önce bi merkezde denedik olmadi baya uğraştım sonra başka merkeze geçtik bahçeci fulyaayim simdi tuplerde sorun varmı diye bakarken çikolata kistini fark edip laparoskopi oldum simdi tekrardan tüp bebek deniyoruz bakalim
amin inş. benim dr um kongredeymiş salı günü gideceğim bakalım ben ne zaman ilaca başlıycam inş. bu topikte hepimizin denemesi başarılı olur aminMerhaba kızlar ben de kasım ayında 3. Denemeye başlıyorum nasip olursa. Yarın lucrine başlıyorum ilk hafta da adet olurum sanırım. İnşallah kasım ayı uğurlu gelir kızlar bize
Ben d.bakirda yaptiracam.en yakin d.bakir bize.Hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden.sen nerde yaptıracaksın
Allah kolaylıklar versin inş.Ben d.bakirda yaptiracam.en yakin d.bakir bize.
Allah razı olsun canım. Hepimize inşallah kolaylik verirAllah kolaylıklar versin inş.
amin canım aminAllah razı olsun canım. Hepimize inşallah kolaylik verir
merhaba bende ayın 14 nü bekliyorum tüp bebek tedavisine başlamak için daha önceden bir tane başarısız aşılamam var rabbim inş hepimize kucağımıza almayı nasip ederinş.bi sıkıntı çıkmaz kızlar ilk denememi.benim dün hormon tahlillerimi yeniledi dr bugun detaylı muayenem var ayın 14 u regli tarihim.siz hangi aşamadasınız ilaca başladınızmı
Hadi hayirli ugurlu olsun.Slm kizlar bende bugun hastalandim doktorum pazartesi muayneye cagirdi ins onumuzdeki haftayla birlikte baslamis olacagiz..bursa art tup bebek merkezi osman bey yapacak transferi..biraz sert mizacli bir doktor gozum korktu ama ins sonuclar iyi olsun.allah hepimizin yuzunu guldursun insss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?