Canım 5.gun embriyosu daha cabuk sonuc veryor dedi doktor sende istersen 1 gun erken yani pazar gunu yaptirabilirsinBenimde 10 kasımda olmuştu 23 kasımda kan testine gel dediler. Ama benım 3. Gun embrıyosu acaba ondan mı ? Cumartesi test mı yapsam bende
Ilk 2 gun benimde icim titremisti ama ben ameliyathanede üsüdugum icin oldugunu dusundum sonrada ates basmaya basladiBen donuyorum 2 gündür. Bugün transferimin 3. günü. evin içi 25.5 derece, ufuyuda açtım ama çok üşüyorum. dün ayaklarımı ısıtamadım bugün heryerim donuyor.
Transferi iptal ederse yine çok kötü olcam dayanamiyom artk stresebenimki 8,8 iken transfer yapıldı yanlış bilmiyosam.. yani doktorun ağzından bi tek o rakam çıktı.. onlar işini biliyodur sen gönlünü ferah tut.
stres yapman daha kötü etkilemez mi? benim transferden önceki adetim gecikti yine de transfer iptal olmadı.. düşünme öyle şeyler.. olumlu düşün iyi düşün iyi olsun..Transferi iptal ederse yine çok kötü olcam dayanamiyom artk strese
Aaaayyyy coooook sevindim gözün aydin darisi basima erken yaptirmissin kac cikti deger canim Allah kucagina almayi nasip etsinKızlarrrrr biraz önce kandadabaktirdim hamileyimmmmm
Aaaayyyy coooook sevindim gözün aydin darisi basima erken yaptirmissin kac cikti deger canim Allah kucagina almayi nasip etsin
aayyy çok sevindim hayırlı ugurlu olsun sağlıcakla rabbim devamını getirsin inş......Kızlarrrrr biraz önce kandadabaktirdim hamileyimmmmm
ikizmi acabaaa yaşasın maşallahhhhhhhSağol canim cok erken yaptırdıktan evet normalde cuma günü tahlil tarihim bugün 39.23 çıktı 7. Günüm
İnşallah canim ya insstres yapman daha kötü etkilemez mi? benim transferden önceki adetim gecikti yine de transfer iptal olmadı.. düşünme öyle şeyler.. olumlu düşün iyi düşün iyi olsun..
Canımm cok tesekkur ederım unutmamıssın dualarını esırgeme benden , ınsallah senın ıcın de her sey yolundadır . Kızın nasıl ıyı mı :) saglıcakla kucagına al canımmcanım hadi bismillah hayırlı olsun inşallah sana sıkıca tutunur bebişin dua edecem sana.
Bak beni heyecanlandirdin bu sabah dilediklerimi yasamaya basladım ilk hamile sensin bizede dua et canımSağol canim cok erken yaptırdıktan evet normalde cuma günü tahlil tarihim bugün 39.23 çıktı 7. Günüm
ikizmi acabaaa yaşasın maşallahhhhhhh
Bak beni heyecanlandirdin bu sabah dilediklerimi yasamaya basladım ilk hamile sensin bizede dua et canım
huhuuuuuu!!hamilelik haberleri pespese geliyor.hayirli olsun canim.cok sevindim:) darisi geride kalan bizlere insallahKızlarrrrr biraz önce kandadabaktirdim hamileyimmmmm
Transferimi oldum şimdi bekliyorum. Hala hastanedeyim.inşallah heerşey yolunda gider.. Allah yüzümüzü güldürsun...
Bende istanbul medicana yaptırıyorum canım tedavin hayırlı uğurlu olsun senindeMerhabalar, Konya'da nerede yaptırdınız acaba? Benim hastanem de Konya Medicana..
Canım çok sevindim yarın yaptırırım demiştin hatta ay gün yaptırırız diye Yazışmıştık.senin adına çok heyecanlsndïm. Inşallah ben de yarın mutluluğumu sizinle paylarım allahım sağlïkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrrrr biraz önce kandadabaktirdim hamileyimmmmm
canim hayirli olsun.allah hem pozitif sonucunu hemde kucagina almayi nasip etsin insallah:)Transferimi oldum şimdi bekliyorum. Hala hastanedeyim.inşallah heerşey yolunda gider.. Allah yüzümüzü güldürsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?