insallahhhh
Rosella,
Tekrar tebrik ederim, değerin katlamış. Allah analı babalı büyütsün şimdiden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallahhhh
Erken yapınca da doğru sonuc cikmaz. Beklemekten başka bi yol yokVallahi beklemek çok zor ya gecmiyo günler resmen
Çok tesekkur ederm cnm inşallah. Allah herkese nasip etsin, bu aksam tekrar test yaptiracagim, bugün doktora gittim şuan hamilelik var ama pazartesi te kadar bekleyelim, pazartesi 2000 un üzerine cikarsa o zaman sağlıkla ilerliyor diyebiliriz dedi. İnşallah cikarRosella,
Tekrar tebrik ederim, değerin katlamış. Allah analı babalı büyütsün şimdiden.
Progesteron <40 yaziyor, doktorumla yarin goruscez normal mi acaba
İnşallah öyledir yaEvet canım. 10 un üstü iyi diye biliyorum.
Şehir dışına mı gideceksin? Birde kaç gün oldu kanamadan sonra..Ay çok iyi olmuş ben bekliyorum hala. bir de yılbaşında kayınvalidemlere gidicez 3 gün. orda olmam inşallah ya
Estrfme başladım ben de bugün. 1 hafta sonra kontrol.Sonra kan sulandırıcı iğne. hazır olduğun anda yumurtaları çözecez dedi. heyecan korku kaygı hayal sonuca yaklaşmak negatif pozitif olacak olmayacak hayırlısı nasip ya olmazsa olur olur
olur inşallaahh>£#$½{{[[]]}]}\*?????//((!!!!!!!! :)))))) ((((((
Bende yarın gidiyorum kontrole bakalım ne diyecek.....Aynı duygular bende de var olsun die bir heyecan ya olmazsa ne bahane bulacak beynim die bir heyecan var...
MERHABA arkadaşlar sizinle değerimi paylaşmak istiyorum bende bi tüp bebek yolcusuyum 10 gün değerim 41.35 di 15. gün yani bugun kan verdim 112.75 çok korkuyorum düzenli artış varmı beynım durdu sankı tam sınırda gbi mi saat 3de gidicem doktora korku bütün bedenimi sardı dua edin bana
cok tesekkür ederim inşallah öyle olur kitlendim kaldım resmen ne kadar zormuş bu aşamalar pozitif sonucu almakla iş bitmiyormuş Allah hepimiizn yardımcısı olsuncanım cok guzel artısın hıc korkmaa tadını cıkar
cok tesekkür ederim inşallah öyle olur kitlendim kaldım resmen ne kadar zormuş bu aşamalar pozitif sonucu almakla iş bitmiyormuş Allah hepimiizn yardımcısı olsun
Moralinin yüksek tut cnm insallah seninledir bebisinMERHABA arkadaşlar sizinle değerimi paylaşmak istiyorum bende bi tüp bebek yolcusuyum 10 gün değerim 41.35 di 15. gün yani bugun kan verdim 112.75 çok korkuyorum düzenli artış varmı beynım durdu sankı tam sınırda gbi mi saat 3de gidicem doktora korku bütün bedenimi sardı dua edin bana
Hayirli olsun cnm inşallah pozitif sonuç alirsin hayirlisiylaKizlar merhaba bugun transferim oldu 2 tane 4. Gun embriyosu transfer edildi suan kayinvalidemde dinleniyorum insallah hersey guzel olsun hepimiz icin