• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kizlar, uzun süredir yazamadım Nasılsıniz nasıl gidiyor. Güzel haberleriniZi okuyorum ve cok seviniyorum.

C
Rosella,

Tekrar tebrik ederim, değerin katlamış. Allah analı babalı büyütsün şimdiden.
Çok tesekkur ederm cnm inşallah. Allah herkese nasip etsin, bu aksam tekrar test yaptiracagim, bugün doktora gittim şuan hamilelik var ama pazartesi te kadar bekleyelim, pazartesi 2000 un üzerine cikarsa o zaman sağlıkla ilerliyor diyebiliriz dedi. İnşallah cikar

Estrfme başladım ben de bugün. 1 hafta sonra kontrol.Sonra kan sulandırıcı iğne. hazır olduğun anda yumurtaları çözecez dedi. heyecan korku kaygı hayal sonuca yaklaşmak negatif pozitif olacak olmayacak hayırlısı nasip ya olmazsa olur olur
olur inşallaahh>£#$½{{[[]]}]}\*?????//((!!!!!!!! :)))))) :((((((( :KK47::KK34::KK34:

Estrfme başladım ben de bugün. 1 hafta sonra kontrol.Sonra kan sulandırıcı iğne. hazır olduğun anda yumurtaları çözecez dedi. heyecan korku kaygı hayal sonuca yaklaşmak negatif pozitif olacak olmayacak hayırlısı nasip ya olmazsa olur olur
olur inşallaahh>£#$½{{[[]]}]}\*?????//((!!!!!!!! :)))))) :KK43:(((((( :KK47::KK34::KK34:

Bende yarın gidiyorum kontrole bakalım ne diyecek.....Aynı duygular bende de var olsun die bir heyecan ya olmazsa ne bahane bulacak beynim die bir heyecan var...

MERHABA arkadaşlar sizinle değerimi paylaşmak istiyorum bende bi tüp bebek yolcusuyum 10 gün değerim 41.35 di 15. gün yani bugun kan verdim 112.75 çok korkuyorum düzenli artış varmı beynım durdu sankı tam sınırda gbi mi saat 3de gidicem doktora korku bütün bedenimi sardı dua edin bana

MERHABA arkadaşlar sizinle değerimi paylaşmak istiyorum bende bi tüp bebek yolcusuyum 10 gün değerim 41.35 di 15. gün yani bugun kan verdim 112.75 çok korkuyorum düzenli artış varmı beynım durdu sankı tam sınırda gbi mi saat 3de gidicem doktora korku bütün bedenimi sardı dua edin bana

canım cok guzel artısın hıc korkmaa tadını cıkar

Moralinin yüksek tut cnm insallah seninledir bebisin

Arkadaşlar merhaba biraz önce embriyolok la konuştum şansımızın düşük olduğunu söyledi çok çaresizim moralim bozuldu

Back