2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

canım ben de kanamadan sonra 30 gün geçti daha adet olamadım normalde 27-28 günde bir olurum. ama bu tarz düzensizlikler normalmiş. o kadar ilaç aldık ki bebek yok ama yan etkisi çok:) bekliyorum bende bakalım

günaydın...
dün adetimin ikinci günü tedaviye başladık.gonal f 200 ile başladık.çarşambaya sabah muayenem var.sizce ilaç dozu nasıl.sizler kaçla başladınız

herkese merhabalarkızlar bana yardım edin akıl verin ilk transfer bu 10 aralıkta çatlatma iğnesi sonucu 12 aralıkta ben yumurta toplama yaptırdım. 16 aralıkta bana dediler ki gel transfer var 1 tane transfer ettiler bu 4.gün embriyosu mu oluyor

evet öyle oluyor cnm, benim yumurtalar 11inde toplandı 16sında transfer edildi 5. gün embriyosuydu

Rosella, kan tahlili yaptırdınmı
cnm ben ne yapacağımı saşırdım, saçmalıyorsam lütfen kusuruma bakma bugün 12. günüm yarın için normalde tüp bebek yapan doktorum test günün gel demişti ama ben o doktora gitmek istemiyorum başka bir doktora gitcem, bu kadar erken doktora gitmek saçma mı olur ne zaman gitmek gerekiyor

hayır olmaz sizin yarın 12.gününüz mü ya bugün değil mi?
bir de dryi sevmediyseniz değiştirin psikolojiniz için çok önemli

9. gün 71 çıktı, 11. gün de 186 cıktı cnm, ama doktora gitmeden inanamıyorum

şimdi ben size bişey dicem
5.gün ben test yaptırdım yani 21 aralıkta meakıma yenik düşüp sonuç 239 çıktı sonra dedim ki 23 aralıkta bi daha yaptım 540 çıktı
şimdi siz 5.gün embriyosuna sahipsiniz en iyi embriyolar onlar tutma olasılığı çok yüksek değerlerimle değerlerinize bakınca bi de 4. ve 5.gün embriyo farkına göre bende bi tuhaflık var rosellaa

cnm çok erken yapmışsın moralini bzmak istemem ama çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…