- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
14. Gün 134Cok mutlu oldum Allah kucagina almayi da nasip etsin, bize de nasip olur inşallah bu mutluluk.. Kacinci gunun ve değerin kaç cikti cnm
Kızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
Ayy masallah hayırlı olsun canimKızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
Çok sevindim. Allah daim eylesin. Hayırlısı ile bebegine kavuşmayı nasip etsin.Kızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
İnşallah katlanarak devam eder cnm14. Gün 134
Canim senin bebisler ikiz mi?arkadaşım dualarımız seninle inşallah pozitif görürsün. rabbim isteyen herkezi sevindirsin
Cnm dupalak diye bir şurup var bana Dr. Onu vermisdi kabız olursan diye hamileyken de iciliebiliyo Dr. Sor istersenbol bol su iç.salatalık üstüne su iç.bol bol sebze meyve tüket.sabah uyanınca ılık su iç.inşallah faydası olur
cnm hayırlı olsun giderek katlansın. kaçıncı denemen kaç embriyo. 3. gün mü 5. gün mü transferin?Kızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
Teşekkür ederim .1 tane 2.gün embriyosu 4 hücreli. Hiç hiç umudum yoktucnm hayırlı olsun giderek katlansın. kaçıncı denemen kaç embriyo. 3. gün mü 5. gün mü transferin?
gözün aydın inş. dilediğin gibi olur her sey Rabbim hayırlısı ile kucağına almaya nasip etsinKızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
Allahım ne büyüksün. Ne şanslısın. Eminim ki çok uğraştın çok emek verdin. Çok da güzel bir örneksin. Yolun geri kalan kısmında Allah kolaylık versin inşallah :)Teşekkür ederim .1 tane 2.gün embriyosu 4 hücreli. Hiç hiç umudum yoktu
Biraz erken değil mi canımKimse isim düşünmüyor mu?
Canim senin bebisler ikiz mi?
Allah tamamına erdirsin canım gözün aydın Allah ol desin yeter ki yoksa 2.günü 5.günü yada yaptırdığın yerin önemi yok hayırlı olsun Allah sağlık içinde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı biz bekleyenlerin başına inşallahTeşekkür ederim .1 tane 2.gün embriyosu 4 hücreli. Hiç hiç umudum yoktu
bence yaptirdigin yerin oldukca onemi var lab kosullari cok iyi olmali ve embriyologu da başarılı olmali.doktorun da bu konuda eli yatkın ve işini ciddiye alan biri olmali..basarinin en onemli faktorleri bence bunlar..Allah tamamına erdirsin canım gözün aydın Allah ol desin yeter ki yoksa 2.günü 5.günü yada yaptırdığın yerin önemi yok hayırlı olsun Allah sağlık içinde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Anlatmak istediğim şeyi anlamadın herhalde canım önemli olan önce Allahın ol demesi burada aynı merkezde yaptıran arkadaşlar arasında negatif sonuç alanda var hamile olanda yani dr birini yaparken eli yatkındı diğerinde değilmiydi biz ne kadar istersek çabalarsak çabalayalım herşeyin vakti saati var anlatmak istediğim bubence yaptirdigin yerin oldukca onemi var lab kosullari cok iyi olmali ve embriyologu da başarılı olmali.doktorun da bu konuda eli yatkın ve işini ciddiye alan biri olmali..basarinin en onemli faktorleri bence bunlar..
Anlatmak istediğim şeyi anlamadın herhalde canım önemli olan önce Allahın ol demesi burada aynı merkezde yaptıran arkadaşlar arasında negatif sonuç alanda var hamile olanda yani dr birini yaparken eli yatkındı diğerinde değilmiydi biz ne kadar istersek çabalarsak çabalayalım herşeyin vakti saati var anlatmak istediğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?