- 5 Mart 2013
- 749
- 369
- 133
Kalbimizi ferah tutmaya çalışalım. İnşallah hepimiz evlatlarımızın müjdeli haberini alırız.
inşallah canım. benin ağrılarım artıyor sanki. korkuyorum. sanki adet olcakmis gibiyim. yarın normalde adet günüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalbimizi ferah tutmaya çalışalım. İnşallah hepimiz evlatlarımızın müjdeli haberini alırız.
Canım o adet ağrısı daha uzun zaman seninle. Hiç panik yapma. Benim şimdi bile var.
Kızlar korkmayın. Normal zaten benim hala adetı sancısı gibi sancilarim oluyor. Panik yapmayın. Bol bol dua edin. Ayet kursu okuyun bol bol.canim gerçekten mi yaa. göbeğimin alt kısmında tipki her adet dönemimdeki ağrı. birde yarın adet günüm cok korkuyorum ben yaaa. sendede mi öyle oldu.
Öyle oldu tabiki. Hatta sürekli lavaboya gidiyordum. Birsey mi oldu diye. Ama normal iyi düşünelim iyi oldun. Bol bol à yetel kursu oku.canim gerçekten mi yaa. göbeğimin alt kısmında tipki her adet dönemimdeki ağrı. birde yarın adet günüm cok korkuyorum ben yaaa. sendede mi öyle oldu.
Allah tamamına erdirsin inşallah.kaçıncı gün embriosu ,kaç tane koydular,ne zaman test tarihin çok heycanlıSlm kizlar bugün transferim oldu cok heyecanliyim.. inşallah allah tüm isteyenlere ve bana hayirlisiyla nasip eder.
Amin cnm insallah. 5. Gün embriyosu iki tane koyuldu. 29 aralik test günüm:)Allah tamamına erdirsin inşallah.kaçıncı gün embriosu ,kaç tane koydular,ne zaman test tarihin çok heycanlı
hadi bakalım inşallah bebişlerin hızlı hızlı büyürlerAmin cnm insallah. 5. Gün embriyosu iki tane koyuldu. 29 aralik test günüm:)
Bugün benimde çok regl gibi ağrım oldu. Doktorumla konuştum normal diyor. İyi düşünelim. Kendimi dinlemekten yoruldum ( Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Güzel sonuçlar alacağız Inşallah böiz böyle düşünelim.inşallah canım. benin ağrılarım artıyor sanki. korkuyorum. sanki adet olcakmis gibiyim. yarın normalde adet günüm.
Mrb canım sen kalp atışını duydun mu duyduysan kaçıncı gün duydun bn o günü sabırsızlıkla bekliyom ama günler geçmiyo yaÖyle oldu tabiki. Hatta sürekli lavaboya gidiyordum. Birsey mi oldu diye. Ama normal iyi düşünelim iyi oldun. Bol bol à yetel kursu oku.
İnşallah hayirli sonuclar alirsin cnmYeni
günaydın sevgili arkadaşlarım,bugün kan testi günüm öğlen belli olacak herşey...
heyecan varmı var,korku varmı oda var ...bol dua ile geçirdim günlerimi ,1 yıllık emeğimizin karşılığı varmı saatler sonra öğrenicez,inşallah size burdan güzel haber verebilirim,destekleriniz için hepinize ayrı ayrı ayrı teşekkür ederim,hep yanımdaydınız,sonuç ne olursa olsun yine yanımda olacaksınız biliyorum,dualarınız bugün benimle de onuda biliyorum...
güzel haberlerde görüşmek üzere
Allah en hayırlısını yaşamayı nasip etsin.içini ferah tut.her şey Allah tan.İnşallah kucağına almayı nasip etsinYeni
günaydın sevgili arkadaşlarım,bugün kan testi günüm öğlen belli olacak herşey...
heyecan varmı var,korku varmı oda var ...bol dua ile geçirdim günlerimi ,1 yıllık emeğimizin karşılığı varmı saatler sonra öğrenicez,inşallah size burdan güzel haber verebilirim,destekleriniz için hepinize ayrı ayrı ayrı teşekkür ederim,hep yanımdaydınız,sonuç ne olursa olsun yine yanımda olacaksınız biliyorum,dualarınız bugün benimle de onuda biliyorum...
Benim doktorum da 10. Gun istedi canımArkadaşlar burada okuyorum herkesin dr u 12.günde test istemiş , doğru sonucun 12.günde cıktığı yazıyor. Benim doktorum 10. Günde istedi. Vesvese yaptım biraz , erken test sonucu olumsuz çıkar diye (
Yeni
bol bol su iç.salatalık üstüne su iç.bol bol sebze meyve tüket.sabah uyanınca ılık su iç.inşallah faydası olurKizlar benim dun transferim oldu ama kabiz oldum kayisi hoşaf zeytinyağı herşeyi yaptm fayda etmedi, korkuyorum bebislerin tutunmasini engelleyecek diye, benim gibi sikinti yasayan bir tavsiyesi olan var mi
İnşallah cnm ya bise olacak diye cok korkuyorumbol bol su iç.salatalık üstüne su iç.bol bol sebze meyve tüket.sabah uyanınca ılık su iç.inşallah faydası olur