- 24 Kasım 2010
- 360
- 306
- 303
Beta hcg degerlerini paylasir misin?Evet canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta hcg degerlerini paylasir misin?Evet canim
İnşallah hamilesindir.Arkadaslar mrb azonce kan verdim 1.5 saate çıkar dediler çok heyecanlıyım ve korkuyorum
Hayırlı olsun canım. Hadi inşallah hamile olduğunu müjdeleArkadaslar mrb azonce kan verdim 1.5 saate çıkar dediler çok heyecanlıyım ve korkuyorum
mübarek cumanın suyu hürmetine rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah canım:) rabbim nerede bekleyen varsa herkesin kucağını doldursun..Arkadaslar mrb azonce kan verdim 1.5 saate çıkar dediler çok heyecanlıyım ve korkuyorum
İnşallah bebek müjdesi verirsin.Allah sağlıklı hayırlı bir bebek ve hamilelik geçirmeyi nasip etsinArkadaslar mrb azonce kan verdim 1.5 saate çıkar dediler çok heyecanlıyım ve korkuyorum
hadi hayırlısı pozitif haberleri bekliyoruzArkadaşlar bugün kan testi verdim bi saate cıkıcak dua edin bana
Bugun kaçıncı gunundu canım hayırlı haberle gel insallah :)Arkadaslar mrb azonce kan verdim 1.5 saate çıkar dediler çok heyecanlıyım ve korkuyorum
5 ve üstü hamile sayılmıyor muydu çok üzüldüm kaçıncı denemendi hangi merkeze gidiyordunKan değerim beş çıkmış negatif
Test gununmuydu canım bugünKan değerim beş çıkmış negatif
Bugun 11. Gün canımTest gununmuydu canım bugün
Üzülme dicem ama ne mümkün. Kısmet değilmiş demek ki.Çabuk toparla kendini canim dondurulmuslar var mıBugun 11. Gün canım
Kan değerim beş çıkmış negatif
İlk deneme canım amerikan Hastanesi cengiz Alataş bir a gidiyorum5 ve üstü hamile sayılmıyor muydu çok üzüldüm kaçıncı denemendi hangi merkeze gidiyordun
Alıştım artık bu durumlara gözümden bi damla yas gelmiyo içim yanıyo ama dondum kaldımÇok üzüldüm. Ne söylesek boş gelir sana şu anda biliyorum. Çok hırpalamamaya çalış kendini. Umarım bir sonraki seferde pozitif görürsün.
Hayırlısı olsun canım dındurlmuşlar yok ya malesefÜzülme dicem ama ne mümkün. Kısmet değilmiş demek ki.Çabuk toparla kendini canim dondurulmuslar var mı
ilk elin günahı olmazmış.inşallah ikincide olucak ve çok mutlu olacaksın inşallah.İlk deneme canım amerikan Hastanesi cengiz Alataş bir a gidiyorum
canım benim ne desek boş..gerçekten çok zor ve zahmetli bir süreç..psikolojisi de ayrı..iğneler ayrı..ama sakın umudunu kaybetme..önemli olan senin sağlığın..sen iyi olacaksın ki bir sonraki denemende herşey daha iyi pozitif olsun..benim ilk denememde pozitifdi ama ne sevinmiştik eşimle..sonra kalbi durdu sağlıksız gebelik diyor doktorlar..böylesi daha acı..gerçekten forumdaki tüm arkadaşlarıma sesleniyorum..eğer negatif ise üzülmeyin..bizim için demekki böylesi hayırlıymış..pozitif olup kaybetmek, doğumda kaybetmek vs..kimbilir ne acılar var..rabbim hiçbirimize yaşatmasın..bizim için hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza almak nasip olacaksa pozitif olsun arkadaşlar..hepiniz dualarımdasınız..Kan değerim beş çıkmış negatif