- 18 Şubat 2015
- 524
- 257
- 103
Hayirli olsun cnm benim de ikinci günüm ben hic birşey hissetmiyorum yaaSelam kızlar,
Ben de salı günü transfer oldum. Bugün 3. günüm. Değişik hissediyorum yada karışık :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun cnm benim de ikinci günüm ben hic birşey hissetmiyorum yaaSelam kızlar,
Ben de salı günü transfer oldum. Bugün 3. günüm. Değişik hissediyorum yada karışık :))
hiç korkma.düşünsene normal yolla olduğunda 1,5 ay hiç bilmeyeceksin.hiç dikkat etmeyeceksin ve yinede olacaksa emin ol bu süreçte öyle düşün.bence bu süreci gezerek kafanı dağıtarak geçir.kasma kendini bedenini rahat bırak.gerekirse nete girme.unutmaya çalış.İnşallah cnm ya bise olacak diye cok korkuyorum
Hayirli olsun cnm benim de ikinci günüm ben hic birşey hissetmiyorum yaa
Bende 28 yasindayim cnm bana da iki tane 5. Gün embriyosu koyuldu, doktorum kalitesi için super değil ama iyi dedi, birde bana 12 gün yatacaksin dedi doktorun patladim sikintidan annem ve eşim de doktor öyle dediği için yataktan kaldirmiyor inşallah hepimizinki tutar hayirlisiylaNormal bişey hissetmememiz. Doktorlar zaten çoğu hissedilen şeylerin aldığımız ilaçlardan olduğunu söylüyor. Gebelikle hiç ilgisi yokmuş. O yüzden ben kendimi dinlemekten vazgeçtim. :) Benim yaşım 28 ilk denemem A kalite 1 tane embriyo koyuldu. Senin nasıl ?
Gezemiyorum cnm doktorun 12 gün yatacaksin dediği için kaldirmiyorlar beni yataktanhiç korkma.düşünsene normal yolla olduğunda 1,5 ay hiç bilmeyeceksin.hiç dikkat etmeyeceksin ve yinede olacaksa emin ol bu süreçte öyle düşün.bence bu süreci gezerek kafanı dağıtarak geçir.kasma kendini bedenini rahat bırak.gerekirse nete girme.unutmaya çalış.
sürekli yatmak insanı çatlatır.allah sabır versin.inşallah güzel haberlerini alırız.nerde tedavi görüyorsun.bana doktor yat dese çalışıyorum.işten nasıl izin alırım ofBende 28 yasindayim cnm bana da iki tane 5. Gün embriyosu koyuldu, doktorum kalitesi için super değil ama iyi dedi, birde bana 12 gün yatacaksin dedi doktorun patladim sikintidan annem ve eşim de doktor öyle dediği için yataktan kaldirmiyor inşallah hepimizinki tutar hayirlisiyla
Amin hepimiz güzel haberler aliriz inşallah, tip fakültesinde yaptiriyorumsürekli yatmak insanı çatlatır.allah sabır versin.inşallah güzel haberlerini alırız.nerde tedavi görüyorsun.bana doktor yat dese çalışıyorum.işten nasıl izin alırım of
Bende 28 yasindayim cnm bana da iki tane 5. Gün embriyosu koyuldu, doktorum kalitesi için super değil ama iyi dedi, birde bana 12 gün yatacaksin dedi doktorun patladim sikintidan annem ve eşim de doktor öyle dediği için yataktan kaldirmiyor inşallah hepimizinki tutar hayirlisiyla
Aslinda kafami fazla takmiyorum ama hic olacak gibi bir his yok içimde ya, sizde de oluyor mu böyleDoktorunun bir bildiği vardır sanırım mutlaka. Umarıum bu süreci kolay atlatırsın. Pozitif olmaya özen göster, bol bol komik şeyler izle kafan dağılsın :)
Aslinda kafami fazla takmiyorum ama hic olacak gibi bir his yok içimde ya, sizde de oluyor mu böyle
His yok derken tamamen olumsuz olacak gibi düşünce var kafamda atamiyorum, oysa ilk tüp bebek denemem ama bilmiyorum neden bu kadar karamsrliga kapildigimiBen de hiç birşey hissetmiyorum şu anda. Ne hissedebiliriz ki zaten. Mercimek kadar daha embriyo. Ama bu kadar zahmet sıkıntı çekince kafamızda deli sorular tabi. :) Akışına bırakmak lazım. Olduğu kadar, olmadığı kader.
His yok derken tamamen olumsuz olacak gibi düşünce var kafamda atamiyorum, oysa ilk tüp bebek denemem ama bilmiyorum neden bu kadar karamsrliga kapildigimi
Canim hadi inşallah güzel haberler ver. BekliyoruzYeni
günaydın sevgili arkadaşlarım,bugün kan testi günüm öğlen belli olacak herşey...
heyecan varmı var,korku varmı oda var ...bol dua ile geçirdim günlerimi ,1 yıllık emeğimizin karşılığı varmı saatler sonra öğrenicez,inşallah size burdan güzel haber verebilirim,destekleriniz için hepinize ayrı ayrı ayrı teşekkür ederim,hep yanımdaydınız,sonuç ne olursa olsun yine yanımda olacaksınız biliyorum,dualarınız bugün benimle de onuda biliyorum...
güzel haberlerde görüşmek üzere
Çok güzel yazmissin içimi rahatlattin Allah razi olsun cnmHayatın formülü çok basit. Neye şartlarsan kendini o olur. Sen eğer olumsuz olacak diye düşünürsen emin ol olumsuz olacak. İçten içe isteme bunu. Benim hayat felsefem şudur, seve seve seninle paylaşırım :) Eğer başıma kötü birşey gelecekse, bu başıma gelecek mi diye önceden düşünüp üzülmem . Başıma gelince oturur üzülürüm. Neden şimdiden üzüleyim. Mutlu ol..
Çok güzel yazmissin içimi rahatlattin Allah razi olsun cnm
Allah kucağına almayı nasip etsin.çok seviniyorum sonuç güzel olunca.maşallah nazar değmesin.Allah bizede nasip etsin inşallah aminKızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
Hayırlı olsun canımmmm. TebriklerrKızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
Cok mutlu oldum Allah kucagina almayi da nasip etsin, bize de nasip olur inşallah bu mutluluk.. Kacinci gunun ve değerin kaç cikti cnmKızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder