• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Arkadaşlar bugun transferin yedinci günü yaptığım test bişey gözükütomu hiç silikte olsa ıkıncı çizgi umut işte
Canim cok fazla şartlanmaman için kesin bir şey söyleyemiyorum ama bence de var gibi. Tabi ki bu testı baz alma. Ben de yaptım negatif çıktı ama çok şükür hamileyim. İnşallah senin de sonucun güzel olur, diğer bütün arkadaşlarımız gibi ;)

Canim cok fazla şartlanmaman için kesin bir şey söyleyemiyorum ama bence de var gibi. Tabi ki bu testı baz alma. Ben de yaptım negatif çıktı ama çok şükür hamileyim. İnşallah senin de sonucun güzel olur, diğer bütün arkadaşlarımız gibi :KK66:
İnşallah arkadaşım herkesin kucağına rabbim bebişler lerle doldursun sabaha kadar bu teste baktım varmı yokmu dıye ama hayırlısı artık napim allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Gerçekten mi arkadasım yaaaa heycan yaptım bak şimdi :-)
Gözlerimin gördüğünü söyledim canım canım,sende dikkatle bakıp görüyorsundur eminim. Birkaç güne kadar daha koyu olacağını düşünüyorum. kendini strese sokma bebişi de üzme lütfen.

arkadaşlar tekrar rahim filmi cektircem sonraki adette tedaviye yine başlıcam hayırlısı artık

Arkadaşlar bugun transferin yedinci günü yaptığım test bişey gözükütomu hiç silikte olsa ıkıncı çizgi umut işte
Canım gözükmez lütfen sabirla beklermisin . Sen şimdi onun seninle olduğuna odaklanıp anneluginin tadını çıkar. Benim 14. Gun kan testinde çıkmasına rağmen ıdrarda çooook silik cikmisti. Canini boş yere sıkma.

Ben aslında çikolata kistinden dolayı o kadar alışkınım ki ağrılara yinede kendimi bir garip hissediyorum değişik duygular var içimde sanki inşallah tutsunda hayırlısıyla ben 9 ay ağrı çekeyim yeterki sağlıklı sıhatli bir evladım olsun
amin canım inşallah tutunur bebeğin sana ama lütfen dualarına dikkat et biz evlat hasretiyle bazen yeterki olsun diye eksik dualar edebiliyoruz rabbim hem bize hemde bebeklerimize sağlıklı bi hamilelik nasip etsin sağlıcakla kucağımıza almayı nasib etsin :)

Selam benim bildigim kadariyla en erken ikinci adetinle yapiyorlar. Ttansferden once yine bitakim ilaclar kullanman gerekecek sifirdan tedavide ki gibi olmasada. Rahmin biraz dinlenmesini bekliyorlar. Hem ister istemez negatifin verdigi psikolojik ruh halini de biraz geride birakirsin.
Evet cnm Dr. Gorusdum 2. Adetle başlarız dedi

Teşekkür ederim canım. Peki keseyi görmeye ne zaman çağırıyorlar? Benim doktor bayağı ağırdan alıyor da...

Ben 7.haftadayim doktora birkacgune gidicem. Benim doktorum erken çağırmiyor. Normal olan bu diyor.senin beklemen lazim. Beni dusun 3 haftadır merak editorum bende. Az kaldi sabir benim içinde. Diyecegim su bu isler sabir isimis :) ins saglikla kucagimiza aliriz

Kızlar göğüs altiyla kasigim arasa kalan kısmına bıçak saplanmasi gibi ağrı giriyor sizde de varmiydi normal mi acaba

Kızlar moralim çok bozuk. Her şey normal derken az önce doktorla konuştum ve canım sıkıldı.
beta hcg 8. Gün 31
9. Gün 57
11. Gün 141.
İlk başta doktorla görüştüğüm her şeyin yolunda olduğunu ve değerlerin normal olduğunu söyledi. Ama bugün (11.gün ) konuştuğumuzda aslında degerin iyi olduğunu ama başlangıç değerinin düşük olduğunu söyledi. 4 gün sonra tekrar tahlil vermemi istedi. Bazen bu gibi durumlarda degerlerin dustümünü söyledi. Kafam karıştı. En başta bana değer düşük gelmişti. Doktora sordum çok normal dedi ama şimdi böyle diyor. Anlamadım ya canım sıkıldı. Bu durumla karşılaşan veya değerleri buna yakın olup gebeliği devam eden var mı? Lütfen yardım edin.

Kızlar moralim çok bozuk. Her şey normal derken az önce doktorla konuştum ve canım sıkıldı.
beta hcg 8. Gün 31
9. Gün 57
11. Gün 141.
İlk başta doktorla görüştüğüm her şeyin yolunda olduğunu ve değerlerin normal olduğunu söyledi. Ama bugün (11.gün ) konuştuğumuzda aslında degerin iyi olduğunu ama başlangıç değerinin düşük olduğunu söyledi. 4 gün sonra tekrar tahlil vermemi istedi. Bazen bu gibi durumlarda degerlerin dustümünü söyledi. Kafam karıştı. En başta bana değer düşük gelmişti. Doktora sordum çok normal dedi ama şimdi böyle diyor. Anlamadım ya canım sıkıldı. Bu durumla karşılaşan veya değerleri buna yakın olup gebeliği devam eden var mı? Lütfen yardım edin.
Canım dr un niye böyle söylemiş anlamadım. Benim 3. Gun embriyosu. İdi 13. Gun degerim 68.50 çıktı. 15. Gun de yani 2 gün sonra 190 çıktı. Yani dr başlangıç değeri diyo da 8. Gun normalde baz alınmaz ki. Dr daha iyi biliyordur diycem de bence sen hiçccc üzülme tam tarihlerini yaz değerlendirelim. Kacinci gun embriyosuyduu. Transfer günü gibi.

Canım dr un niye böyle söylemiş anlamadım. Benim 3. Gun embriyosu. İdi 13. Gun degerim 68.50 çıktı. 15. Gun de yani 2 gün sonra 190 çıktı. Yani dr başlangıç değeri diyo da 8. Gun normalde baz alınmaz ki. Dr daha iyi biliyordur diycem de bence sen hiçccc üzülme tam tarihlerini yaz değerlendirelim. Kacinci gun embriyosuyduu. Transfer günü gibi.
Canim cok sagol cevap verdiğin için. Benim transfer tarihim 4 aralık. İki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün de 11. Gün ve değer 141 çıktı.

Canim cok sagol cevap verdiğin için. Benim transfer tarihim 4 aralık. İki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün de 11. Gün ve değer 141 çıktı.
Canım degerin gayet iyi. Sen hiçccc canını sıkma. Masallah hamissin. Rabbim nazarlardan korusun.

Back