• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Yorumu görünce yazmak istedim canim. Benimde sol kasigim agriyordu merdiven cikarken falan daha zorluyordu. Yumurtalarin büyüdüğü için normal dedi doktorum. Ağrı olduğu zaman sevinmelisin ağrıyor tedaviye cevap verdiğinin gostergesiymis.
Teşekkür ederim canım cevabın için az önce dayanamayıp dr aradım valla parol içebilirsin dedi içtim bir tane birde benim sol yumurtalıkta çikolata kisti var o yüzden sol taraf daha fazla ağrıyordu dayanamadım içtim valla ilaç

Teşekkür ederim canım cevabın için az önce dayanamayıp dr aradım valla parol içebilirsin dedi içtim bir tane birde benim sol yumurtalıkta çikolata kisti var o yüzden sol taraf daha fazla ağrıyordu dayanamadım içtim valla ilaç
Parol ve minoset icebiliyorsun. Sanırım kistten dolayi daha çok baskı yapmıştır şu gün toplanır falan dedi mi doktorun

19 araliga daha çok var hemen oyle umutsuzluğa kapılma
İnşallah yapılmıştır bu test ama aşılama yaptırmıştır bı hafta kala hassas test ten yapmıştım negatıftı yani yine test günü öylesine yaptırcam artık buda hüsran ıkıncı için hemen tedavıye başlanıyo mu acaba

Valla canım bugün 3. iğnelerimi oldum yarın kontrol var ama baş ağrım ve mide bulantım yok şuan şükür ya stresten yaptım çok ondan oldu yada alıştı vücudum birde sana birşey sorucam ben daha 3. iğnemi oldum ama sanki eğildiğim zaman yumurtalıklarım sıkıştırıyormuş gibi oluyor beni acaba normal mi yoksa psikolojik mi bilemedim.Sende inşallah sağlık sıhhat içinde bebişini kucağına alırsın canım
canım ben pkolu olduğum için seninle hemen hemen yarı dozajla başladm okadar hissetmedim ama normaldir sonuçta hormon yükleniyo ama onları hissetmek bile okadar güzel bi duyguki inşallah sanada nasip olur şu an bi dk ağrım olmasa diyorimki acaba ters giden bişeymi var o yüzden şimdiden barış ağrılarınla :)

Arkadaşlar bugün transferimin yedinici gunu dayanamadım şu hassas gebelik Testlerinden yaptım sonuç hüsran çok üzüldüm yine olmadı
canim cok erken yapmissin. 5 gün var daha. Moralini bozma hiç. Biraz daha sabret. Olmazsa tekrar denersin. Ama simdiden bu düşüncelere boğulma lütfen. İnşallah hayırla sağlıkla pozitif sonucu görürsün

Benimde 19 kasimdi. 5.gun emriyosuydu.Benim 4 gun sonra ultrason var. Ins bebisler iyidir ya tedirgin oluyoruz. Bakalım doktor ne diyecek. Değişiklik bu kadar yani. Kalp atimlarini gorsek ve hayırlica kucağımiza alsak ins.
Karindan mi bakilacak ultrasonda..beni de 1hafta sonra cagirdi..transferim 27 kasim yapilmisti..alttan mi muayene olur acaba onun telasindayim..

canim cok erken yapmissin. 5 gün var daha. Moralini bozma hiç. Biraz daha sabret. Olmazsa tekrar denersin. Ama simdiden bu düşüncelere boğulma lütfen. İnşallah hayırla sağlıkla pozitif sonucu görürsün
Arkadaşım inan ki delircek gibiyim kendimi zor tutuyorum ağlamak bile rahatlatmıyo artık donuk bir i oldum çıktım İnşallah o gün güzel haber alırım :-(

Karindan mi bakilacak ultrasonda..beni de 1hafta sonra cagirdi..transferim 27 kasim yapilmisti..alttan mi muayene olur acaba onun telasindayim..

Canim inan bilmiyorum nerden bakicak doktor. Zaten tedavi suresince yeterince utandik. O yuzden hersey bekliyorum. Saglikli olsun tek dilegim bu suan inanki. Ins hepimiz saglikla kucagimiza alırız

Parol ve minoset icebiliyorsun. Sanırım kistten dolayi daha çok baskı yapmıştır şu gün toplanır falan dedi mi doktorun
yarın gidicem 2. kontrolüme canım herhalde az çok birşeyler belli olur diye düşünüyorum ama ilk olduğu içinde çokta bilgim yok tabii

canım ben pkolu olduğum için seninle hemen hemen yarı dozajla başladm okadar hissetmedim ama normaldir sonuçta hormon yükleniyo ama onları hissetmek bile okadar güzel bi duyguki inşallah sanada nasip olur şu an bi dk ağrım olmasa diyorimki acaba ters giden bişeymi var o yüzden şimdiden barış ağrılarınla :)
Ben aslında çikolata kistinden dolayı o kadar alışkınım ki ağrılara yinede kendimi bir garip hissediyorum değişik duygular var içimde sanki inşallah tutsunda hayırlısıyla ben 9 ay ağrı çekeyim yeterki sağlıklı sıhatli bir evladım olsun

Arkadaşlar bugun transferin yedinci günü yaptığım test bişey gözükütomu hiç silikte olsa ıkıncı çizgi umut işte

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-15-02-15-06.png
    Screenshot_2015-12-15-02-15-06.png
    152,2 KB · Görüntüleme: 61
Arkadaşlar bugun transferin yedinci günü yaptığım test bişey gözükütomu hiç silikte olsa ıkıncı çizgi umut işte
Canim bişe diyemiyorm ama hayal goruyo gibi birsey sanki daha çok erken canım strese sokma kendini inan senin pozitif almani okadar istiyorum ki ins iyi sonuç alacaksın bn inanıyorum daha çok erken canım yaa yumurtan gelisirken yaşadığın stresi de biliyorum rabbim ins nasip edecek şimdiden bozma moralini elini karnina koy konuş onla üzülmek için daha erken A arzusalim

Canim bişe diyemiyorm ama hayal goruyo gibi birsey sanki daha çok erken canım strese sokma kendini inan senin pozitif almani okadar istiyorum ki ins iyi sonuç alacaksın bn inanıyorum daha çok erken canım yaa yumurtan gelisirken yaşadığın stresi de biliyorum rabbim ins nasip edecek şimdiden bozma moralini elini karnina koy konuş onla üzülmek için daha erken A arzusalim
Canım arkadasım Allah razı olsun inşallah güzel dileklerin için iyi ki varsın canım ya benimle ilgileniyorsun rabbim ne muradın varsa versin inşallah

Canım arkadasım Allah razı olsun inşallah güzel dileklerin için iyi ki varsın canım ya benimle ilgileniyorsun rabbim ne muradın varsa versin inşallah
Seni çok iyi anliom canım bnm esimde de hiç sperm yoktu 0 yani ameliyatla zor bulundu ama bulundu çok şükür allahima caresizlik nedir cok iyi biliyorum okadar çektik ki biz rabbim sonunda yüzümüzü güldürdü ins devam da eder .ins güzel haberlerini alırız .:KK68::KK200:

Seni çok iyi anliom canım bnm esimde de hiç sperm yoktu 0 yani ameliyatla zor bulundu ama bulundu çok şükür allahima caresizlik nedir cok iyi biliyorum okadar çektik ki biz rabbim sonunda yüzümüzü güldürdü ins devam da eder .ins güzel haberlerini alırız .:KK68::KK200:
Çok zor canım gercekten rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini güzel kokusunu içine cek bol bol inşallah

Back