ben kullandım canm yumurta toplamadan sonra yapıştırdılar test tarihinde pozitif sonuç alınca akşamına çıkardm çok tahriş etti ama benim sırtımı
Cnm hangi ilaçlara devam ediyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kullandım canm yumurta toplamadan sonra yapıştırdılar test tarihinde pozitif sonuç alınca akşamına çıkardm çok tahriş etti ama benim sırtımı
folik asit cronone jel ve clexan diye kan sulandırıcı iğneCnm hangi ilaçlara devam ediyorsun?
amin canım aminnn...bendeki değişiklikler de senin ki gibi bende de başka bişey yok...benim 3.gün embriyosuBenimde 19 kasimdi. 5.gun emriyosuydu.Benim 4 gun sonra ultrason var. Ins bebisler iyidir ya tedirgin oluyoruz. Bakalım doktor ne diyecek. Değişiklik bu kadar yani. Kalp atimlarini gorsek ve hayırlica kucağımiza alsak ins.
merhaba sanirim baskentte tedavi gormussunuz.bende baskentteydim hulusi hocada transferimin 6.gunu beklemek cok zor.siz pozitifi gormussunuz umarim darisi bekleyen benimle birlikte herkese olurCnm hangi ilaçlara devam ediyorsun?
Cnm hangi ilaçlara devam ediyorsun?
sonuç ne oldu pekiBen 1 ile 2. Tedavi arasi hoc beklemedim. Negatif sonucu aldim.adet oldum. Sonraki adette yeniden başladım
yarın dr. görüşmeye gidicem cevabın içimi rahatlattı benim de yaş 41 ve 4.deneme olucak bu sferde böyle deneyim inş. senin gibi poziitf görürüm bende .Benim o şekilde 2.denemem pozitifti. Zaman kaybetmeye gerek yok. Yaşı genç olanlar bekletebilir de benim o lüksüm olmadığı icin deniyorum. Rezerv azalıyor. Gebelik hormonlari yüklendiği icin de bedenen hamilelige yatkinlik oluyor diye de düşünüyorum. Tüp. Tedavisi negatif olan çoğu kişi hemen sonrasında kendiliginden hamile kalıyor. İlişkili olabilir. Bakalim bu denememiz nasil sonuclanacak.
merhaba sanirim baskentte tedavi gormussunuz.bende baskentteydim hulusi hocada transferimin 6.gunu beklemek cok zor.siz pozitifi gormussunuz umarim darisi bekleyen benimle birlikte herkese olur
Crinojel vajinadan, tiroid ilaci, folik asit, glukopage kullaniyorum. Sen??
Hayal gerçek rüya hepsi birbirine karıştı di mi? Dikenli yolculuğumuzun sonu gül bahçesi olsun inşallah..Acı sabrın tatlı meyvesini yemeyi nasip etsin Büyük Allah'ım..Kızlar artık rüyalarima giriyor bebek olayını takinti haline getirdim.psikolojik olarak iyi degilim
Amin inşallah. Artık sabır sabır sabır başka çare yokkkHayal gerçek rüya hepsi birbirine karıştı di mi? Dikenli yolculuğumuzun sonu gül bahçesi olsun inşallah..Acı sabrın tatlı meyvesini yemeyi nasip etsin Büyük Allah'ım..
Aslında ben çok istiyodum bu ay tekrar denemeyi ama benim Almanya'da Noel tatili başlıyo bu ayın 22 sinden ocağın 6 sına kadar oyüzden Ocak Ayında düşünüyorum ve ben rahimi güçlendirmesi için sağlıklı yumurta elde etmek için bal çörek otu ve tarçın kürünü deneyecem bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırızAranızda negatif gorupde ilk adetle 2. Tedaviye başlayan varmı kızlar yanı benim negatif sonucum adet olmayı bekliyorum ve ilk adetlede yanı ikinci adeti beklemeden hemen dondurulmuş tedavisine başlamak istiyorum varmı böyle olan kizlar
İnslh cnm benim test günüm yariyari n ama cumartesi akşam yaptım kan testi ve negatif cuma günü adet olmam gerek yarın doktorla gorusup sorucam eğer olur derse basliycam cumadan 1 ay bekle derse beklerim ama gerek yoksa beklemeye beklemeyi dusunmuyorumAslında ben çok istiyodum bu ay tekrar denemeyi ama benim Almanya'da Noel tatili başlıyo bu ayın 22 sinden ocağın 6 sına kadar oyüzden Ocak Ayında düşünüyorum ve ben rahimi güçlendirmesi için sağlıklı yumurta elde etmek için bal çörek otu ve tarçın kürünü deneyecem bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Dayanamadım bugün 10. Gün transferin idrar testi yaptım silik 2, çizgi bile yok muhtemelen tutmadı. Çıkardı herhalde. Artık 17 si test gunum o gün netlesir. Hiçbirşey hissetmiyordum ya zaten
2.gün embriyosu bir tane.benim bugün 11.günüm ,Merhaba canım hemen umutsuzluğa kapılma.idrarda çıkmaması normal. test gününü bekle kanda baktır. kaçıncı gün embriyosu seninki. benimde 5.gun embriyosu 2tane koydukar. bugun transferimin 5.günü kasık ağrısı oluyor hafiften okadar. bendede çok belirti yok.
canım gonal f bendede aynı yan etkileri yaptı bende doktorumdan puregon istedim obana hiçbi etki yapmıyodu çok şükür bitti kurtuldum darısı başına inşallahKızlar birşey sorucam ben bugün 2. iğnelerimi oldum 225 gonalf 225 menegon oluyorum ama baş ağrısı ve mide bulantısı oluyor bende sizlerde de olmuşmuydu bu tarz şeyler acaba yoksa bana has birşey mi bu
Selam benim bildigim kadariyla en erken ikinci adetinle yapiyorlar. Ttansferden once yine bitakim ilaclar kullanman gerekecek sifirdan tedavide ki gibi olmasada. Rahmin biraz dinlenmesini bekliyorlar. Hem ister istemez negatifin verdigi psikolojik ruh halini de biraz geride birakirsin.İnslh cnm benim test günüm yariyari n ama cumartesi akşam yaptım kan testi ve negatif cuma günü adet olmam gerek yarın doktorla gorusup sorucam eğer olur derse basliycam cumadan 1 ay bekle derse beklerim ama gerek yoksa beklemeye beklemeyi dusunmuyorum
İnşallah canim pozitifi görürsün. Rabbim minik yavrunu 4.denemende hayirla saglikla nasip etsin,ben de 2. Icin deniyorum. 28.kasimda negatifi aldim. Tekrar adet olmayi bekliyorum. Yeniden deneyecegiz Allah nasip ederse inşallah.yarın dr. görüşmeye gidicem cevabın içimi rahatlattı benim de yaş 41 ve 4.deneme olucak bu sferde böyle deneyim inş. senin gibi poziitf görürüm bende .
ikinci içinmi başlıcan sende