Adetin 12. Gününe ortalama denk geliyor, ama degisebilir. Yumurtalarin olgunlasmasi, tedaviye yanıtı onemli. Zaten embriyoalrin dayanma suresine.gore de 2-5gün icinde transfer ediliyormerhaba
ben de gelecek adetimle başlıyorum Allahın izniyle.adetin ikinci günü başlıyoruz ve kaçıncı gün yumurta toplama oluyor acaba
teşekürederim cevabın için.peki toplamda kaç defa kontrole gidiyoruz.çalıştığım için merak ediyorumAdetin 12. Gününe ortalama denk geliyor, ama degisebilir. Yumurtalarin olgunlasmasi, tedaviye yanıtı onemli. Zaten embriyoalrin dayanma suresine.gore de 2-5gün icinde transfer ediliyor
Hayırlı olsun inşallahmerhaba
ben de gelecek adetimle başlıyorum Allahın izniyle.adetin ikinci günü başlıyoruz ve kaçıncı gün yumurta toplama oluyor acaba
teşekkür ederim sizde hayırlı olur inşallah.şuan ne aşamadasınızHayırlı olsun inşallah
Yumurtaların belli olgunluğa erisince oluyor işlem canim. Benim 9. Gun topladılar
Insallah canim. Transferim oldu bekleme aşamasındayim:)teşekkür ederim sizde hayırlı olur inşallah.şuan ne aşamadasınız
maşallah inşallah güzel haberlerini alırız.test günün ne zamanInsallah canim. Transferim oldu bekleme aşamasındayim:)
Canim 4-5 kez oluyor. Tabi dediğim gibi degisebilir. Komtroller uzun surmuyor. Calisirken.izin.almak.sıkıntılı oluyor. Ben de ayni sorunu.yasiyorum. bir de ben.istanbulda degilim. Bazi kontrolleri bulundugum sehirde baska bir kadin.doğumcuda yaptirdim. Bir kacina d istanbula gittimteşekürederim cevabın için.peki toplamda kaç defa kontrole gidiyoruz.çalıştığım için merak ediyorum
21I test günüm 1 haftam var inşallah nasip olmuştr yavrularim :)maşallah inşallah güzel haberlerini alırız.test günün ne zaman
sizin daha zormuş.benim işimle hastane yarın saat.gidip gelmek sorun değil de sadece izin sebebi bulmak zor.geçen sene miyom ameliyatı olmuştum.onu bahane ediyorum.tekrar sorun çıktı falan diyeceğim.kadın olmak çok zor vallaCanim 4-5 kez oluyor. Tabi dediğim gibi degisebilir. Komtroller uzun surmuyor. Calisirken.izin.almak.sıkıntılı oluyor. Ben de ayni sorunu.yasiyorum. bir de ben.istanbulda degilim. Bazi kontrolleri bulundugum sehirde baska bir kadin.doğumcuda yaptirdim. Bir kacina d istanbula gittim
inşallah tutunmuşturlar.varmı içinde bir his belirti21I test günüm 1 haftam var inşallah nasip olmuştr yavrularim :)
Dune kadar kasiklarim ağrıyordu ara ara bugün kalmadi. Hic birsey hissetmiyorum insallah ikiside tutunabilir:)inşallah tutunmuşturlar.varmı içinde bir his belirti
nasipte varsa bir şekilde olacak.sen stres yapma.bak en zor dönemi atlatmışsın.pozitif düşün iyi olsunDune kadar kasiklarim ağrıyordu ara ara bugün kalmadi. Hic birsey hissetmiyorum insallah ikiside tutunabilir:)
Insallah canımnasipte varsa bir şekilde olacak.sen stres yapma.bak en zor dönemi atlatmışsın.pozitif düşün iyi olsun
test tarihin nedir? erken yaptığın için çıkmamış olabilir.neticesinde tüp bebekArkadaşlar bugün transferimin yedinici gunu dayanamadım şu hassas gebelik Testlerinden yaptım sonuç hüsran çok üzüldüm yine olmadı
19 Aralık test gunumtest tarihin nedir? erken yaptığın için çıkmamış olabilir.neticesinde tüp bebek
Valla canım bugün 3. iğnelerimi oldum yarın kontrol var ama baş ağrım ve mide bulantım yok şuan şükür ya stresten yaptım çok ondan oldu yada alıştı vücudum birde sana birşey sorucam ben daha 3. iğnemi oldum ama sanki eğildiğim zaman yumurtalıklarım sıkıştırıyormuş gibi oluyor beni acaba normal mi yoksa psikolojik mi bilemedim.Sende inşallah sağlık sıhhat içinde bebişini kucağına alırsın canımcanım gonal f bendede aynı yan etkileri yaptı bende doktorumdan puregon istedim obana hiçbi etki yapmıyodu çok şükür bitti kurtuldum darısı başına inşallah
Yorumu görünce yazmak istedim canim. Benimde sol kasigim agriyordu merdiven cikarken falan daha zorluyordu. Yumurtalarin büyüdüğü için normal dedi doktorum. Ağrı olduğu zaman sevinmelisin ağrıyor tedaviye cevap verdiğinin gostergesiymis.Valla canım bugün 3. iğnelerimi oldum yarın kontrol var ama baş ağrım ve mide bulantım yok şuan şükür ya stresten yaptım çok ondan oldu yada alıştı vücudum birde sana birşey sorucam ben daha 3. iğnemi oldum ama sanki eğildiğim zaman yumurtalıklarım sıkıştırıyormuş gibi oluyor beni acaba normal mi yoksa psikolojik mi bilemedim.Sende inşallah sağlık sıhhat içinde bebişini kucağına alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?