2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Dayanamadım bugün 10. Gün transferin idrar testi yaptım silik 2, çizgi bile yok muhtemelen tutmadı. Çıkardı herhalde. Artık 17 si test gunum o gün netlesir. Hiçbirşey hissetmiyordum ya zaten

Dayanamadım bugün 10. Gün transferin idrar testi yaptım silik 2, çizgi bile yok muhtemelen tutmadı. Çıkardı herhalde. Artık 17 si test gunum o gün netlesir. Hiçbirşey hissetmiyordum ya zaten
Canım o testlere sakın kafanı takma kan testinden 1 gün önce idrarda negatif görüp kan testi çıkan çok insan biliyorum biz idrar testlerini sadece kendimizi avutmak için yapıyoruz bence sakın kafana takma ve bebişini üzme canım

Kızlar artık rüyalarima giriyor bebek olayını takinti haline getirdim.psikolojik olarak iyi degilim

ben kullandım canm yumurta toplamadan sonra yapıştırdılar test tarihinde pozitif sonuç alınca akşamına çıkardm çok tahriş etti ama benim sırtımı

Ben coktandir kullaniyorum rahim kalinlasmasi icin baslanmisti 1 ay oldu sukur bhcg sonucumda iyi ama usg ye girmedim daha bi kac gun sonra randevum iki gunde bir ikiser kulaniyorumda korkttum zarar verirmi diye kullanan varmi bu kadar merak ettim

Fazla acele etmek iyi değil,
Benim o şekilde 2.denemem pozitifti. Zaman kaybetmeye gerek yok. Yaşı genç olanlar bekletebilir de benim o lüksüm olmadığı icin deniyorum. Rezerv azalıyor. Gebelik hormonlari yüklendiği icin de bedenen hamilelige yatkinlik oluyor diye de düşünüyorum. Tüp. Tedavisi negatif olan çoğu kişi hemen sonrasında kendiliginden hamile kalıyor. İlişkili olabilir. Bakalim bu denememiz nasil sonuclanacak.

Insallah iyi olur müjdeyi bize verirrsin

Hayırlı olsun allah kucağınada versin inşallah transferden sonra olumlu bişey hissettinmi
Sağol canım. Amin. Transferden sonra daha çok adet belirtileri yaşadım. Belim ve başım birkaç gündür ağrıyordu. Ama transferden itibaren sürekli kasıklarım (özellikle sol kasığım) ara ara batma şeklinde ağrıyordu. Son günlerde kesin adet olucam diye bekliyordum ama çok Rabbime müjdemizi aldık. Darısı sana ve bütün arkadaslara inşallah canım

İnslh tutmuştur cnm bende 9. Günü erken testlerden yaptım çıkmadı akşamında kan verdim malesef negatif ama birçok kişi okudum idrarda negatif olup da kanda pozitif olan inslh seninki de öyle olur cnm Rabbim hayirlisini versin

Mrb cnm bende negatif sonuç aldım malesef yarın Dr. Gorusucem cuma adet olmam gerek bu adet de dondurulmusla devam etmek istediğimi soyluycem bakalım neder beklemek istemiyorum bende yaşım 33 6 tane dondurulmuş var 3 er 3 er donduruldu iki hakkım daha var onlarda olmazsa silbastan tedavi olucam oyuzden yumurtalar yaş geçtikçe yavaşlıyor çünkü bende senin gibi dusunuyorum

Pozitif sonuç alan arkadaşlar hangi ilaçlara devam ediyorsunuz?Ben hibor iğne günlük,progestan kalçadan iğne iki günde bir,leucostim iğne günde 1/5ini vuruyorum,estrofem hap günde 3,progestan yumuşak kapsül günde 3.

Arkadaslar Transferden sonra kacinci gun doktor kontrolune gidip keseyi gorup kalp atisini duydunuz kacinci gun gitmek gerek

Benimde 19 kasimdi. 5.gun emriyosuydu.Benim 4 gun sonra ultrason var. Ins bebisler iyidir ya tedirgin oluyoruz. Bakalım doktor ne diyecek. Değişiklik bu kadar yani. Kalp atimlarini gorsek ve hayırlica kucağımiza alsak ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…