2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar benimde bugün 7. Günüm evde test yaptım negatif benimde olmadı sanırım olsa silikde olsa çıkardı sanırım

bizde çok heyecanlıyız işallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz dualarım sizinle...Tüm gücünüzü toplayın ve meydan okuyun dünyaya....
cnm ben test yapmıycam artık sonuç bekleyen arkadaşlardan daha çok ben heycan yaptım acaba sonuç ne oldu diye...
kısmetse pazartesi biz keseyi görmeye gidicez dr bey randevu verdi canım

Aradılar mı? bende çok heyecanlıyım. Eşim öğrenmiştir sonucu. Sanki benimki negatif gibi hissediyorum. Bu yüzden şuan öğrenmek istemiyorum.. Öğrenince hemen yaz olur mu?
nasıl seni aramıyor ya :) ben olsam arardım sonuç neyse eşimle birlikte geleyim üstesinden.daha aramadılar yaaaa ben arıcam sonra ağlayark kapatacam :)

rahat ol canim. Böyle seyler hormonal. Bir sürü ilac aliyoruz. Cok dogal. Memorial transferden 2-3 gün sonra serbest dedi. Problem olmaz yani

ya merkezde dün soyledilerde transfer dün oldu oyle hemen ilac almak ta istemiyorum bebekleri kötü etkiler diye.sabirla geçmesini bekliyorum
Canim kendine eziyet etme. Baş ağrısı zaten tüm bedenini etkiliyor. Bir parol al rahatla, ben de hic ilac kullanmam ama bas ağrısı basladi mi artar. Hayat kaliten kalmıyor. Bebisler de etkinlenmesin.
arkadaşlar merhaba ilk sonuç benden negatif maalesef inş. diğer arkadaşlardan pozitif haber alırız.
canim benim vakti zamani gelince sen de inşallah yavrunu kucagina alacaksin. 2016 yili bizim yilimiz olabilir belki.

Ben degil ama kullanan arkadaslarim oldu. Rahat ol. Allahin izniyle sıkıntı olmaz. Saglikla hayirla tamamina erdirsin Rabbim inşallah.
yorumuna bayildim. Cok güzel pozitifff ve tam benlik. Ve doğru olan da bu. Evliligimizi huzurumuzu muhafaza edecek şekilde önümüze bakmaliyiz. Dedigin gibi 2016 yılı bizim yilimiz olabilir:)))

nasıl seni aramıyor ya :) ben olsam arardım sonuç neyse eşimle birlikte geleyim üstesinden.daha aramadılar yaaaa ben arıcam sonra ağlayark kapatacam :)

Ofisteyim ben canım. Şİmdi olumsuz olursa diye ben aramak istemedim. Eşimede sonuç ne olursa olsun beni arama dedim.. İŞyerinde salya sümük ağlamak istemiyorum. Her iki sonuçtada ağlarım aslında biri üzüntüden biri sevinçten. O yüzden ben akşam öğrenmeye karar verdim :)

biraz önce eşim de bana yazıyor sonuç ne diye benim güçlü durmam gerek sonucu söylerken ona yoksa o da okulda kötü olur off bir ağlayıp bir gülesim var

Kizlar transfere gireceğim birazdan dua edin bana
rabbim yardımcın olsun..sen zaten o neydi işte geldi gitti diyene kadar işlem bitiyor sakin oll olacağına inan ekranda o pırıltıyı gördünmüydü için pır pır eder ani hareket yapma hemen tuvalete gitme. kendine dikkat et bol bol kabak çekirdeğini de ihmal etme herşey gönlünce olsunn :)

biraz önce eşim de bana yazıyor sonuç ne diye benim güçlü durmam gerek sonucu söylerken ona yoksa o da okulda kötü olur off bir ağlayıp bir gülesim var

İnsan duygu karmaşası yaşıyor. Bende 1 paket çubuk kraker yemişim sitedede dolaşırken. Seni niye aramadılar ya.

Kızlar benimde bugün 7. Günüm evde test yaptım negatif benimde olmadı sanırım olsa silikde olsa çıkardı sanırım
7. Gün ve idrar !!! Pozitif görmen bence tuhaf olurdu boşu boşuna kendinizi üzüyorsunuz böyle daha 7. Gün canım yani tutunma daha yeni başlayacak ki me zaman bhcg üretecek kaldı ki sabah idrarı bile değil % 100 sonuç yanlış bence boşuna kendinin ve bebeğinin canını sıkıyosun

İnslh öyledir cnm ümitsizliğe kapıldım iyice 3. Gün embiryosuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…