Kizlar transfere gireceğim birazdan dua edin bana
kızlar sakin ben heycan yaptım :)
cnm ben test yapmıycam artık sonuç bekleyen arkadaşlardan daha çok ben heycan yaptım acaba sonuç ne oldu diye...bizde çok heyecanlıyız işallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz dualarım sizinle...Tüm gücünüzü toplayın ve meydan okuyun dünyaya....
Kızlar benimde bugün 7. Günüm evde test yaptım negatif benimde olmadı sanırım olsa silikde olsa çıkardı sanırım
nasıl seni aramıyor ya :) ben olsam arardım sonuç neyse eşimle birlikte geleyim üstesinden.daha aramadılar yaaaa ben arıcam sonra ağlayark kapatacam :)Aradılar mı? bende çok heyecanlıyım. Eşim öğrenmiştir sonucu. Sanki benimki negatif gibi hissediyorum. Bu yüzden şuan öğrenmek istemiyorum.. Öğrenince hemen yaz olur mu?
Kizlar transfere gireceğim birazdan dua edin bana
rahat ol canim. Böyle seyler hormonal. Bir sürü ilac aliyoruz. Cok dogal. Memorial transferden 2-3 gün sonra serbest dedi. Problem olmaz yaniSelam kızlar cok utanarak soruyorumbende cinsel istek hamile olduğumdan beri resmen tavan. Hormonlar baya etkilemis beni sanirim.Doktor iliski kese gorene kadar olmasin dedi ama kesin konusmadi. Bizde yapmadik bayadir. (7 hafta oldu)Onada 1 hafta var. Sizde var mi boyle bişey? Sizce bisey olur mu ya?? Cok utanarak soruyorum.
Canim kendine eziyet etme. Baş ağrısı zaten tüm bedenini etkiliyor. Bir parol al rahatla, ben de hic ilac kullanmam ama bas ağrısı basladi mi artar. Hayat kaliten kalmıyor. Bebisler de etkinlenmesin.ya merkezde dün soyledilerde transfer dün oldu oyle hemen ilac almak ta istemiyorum bebekleri kötü etkiler diye.sabirla geçmesini bekliyorum
canim benim vakti zamani gelince sen de inşallah yavrunu kucagina alacaksin. 2016 yili bizim yilimiz olabilir belki.arkadaşlar merhaba ilk sonuç benden negatif maalesef inş. diğer arkadaşlardan pozitif haber alırız.
Ben degil ama kullanan arkadaslarim oldu. Rahat ol. Allahin izniyle sıkıntı olmaz. Saglikla hayirla tamamina erdirsin Rabbim inşallah.Kendi Dr um la konusamadim. Yanında olan Dr larla gorusebiliuorum telefonda. Ve tabikide kullanicam. Aksinide söylemedim. Ben iğneler bittikten sonra ve gebelikte olustuysa ignelere devam edilmez diye biliyordum. Benim durumumda olan daha önce ilk gebeliğin de bu asamaya gelmiş birileri vardır mutlaka diye düşündüm.
Biraz fazla heyecanlıyım lütfen kusura bakmayın.
yorumuna bayildim. Cok güzel pozitifff ve tam benlik. Ve doğru olan da bu. Evliligimizi huzurumuzu muhafaza edecek şekilde önümüze bakmaliyiz. Dedigin gibi 2016 yılı bizim yilimiz olabilir:)))Geçmiş olsun canım çok üzüldüm....Bende ilk olumsuzda kendime dedimki 2 gün süre veriyorum sana ağla zırla bağır ne istersen yap ama sadece 2 gün o kadar yas ve üzüntü büyüdükçe arkasından başka şeyleri getiriyor önemli olan her kadın gibi metanetli ve dik durup eşlerimize evliliğimizi sarsacak şekilde bunu yansıtmamak aksi halde kendi kendimizi bunalıma itmiş oluyoruz. Daha güzel günler bizi bekliyor sakın unutmaaa....Hayat iniş ve çıkışlardan ibaret mutlaka bununda bir çıkışı olacak hayatta hiç birşey durağan ve stabil değil...Hepsi olacak geçecek ve geçmiş olduğunda hiç hatırlanmayacak yokmuş gibii....
nasıl seni aramıyor ya :) ben olsam arardım sonuç neyse eşimle birlikte geleyim üstesinden.daha aramadılar yaaaa ben arıcam sonra ağlayark kapatacam :)
biraz önce eşim de bana yazıyor sonuç ne diye benim güçlü durmam gerek sonucu söylerken ona yoksa o da okulda kötü olurOfisteyim ben canım. Şİmdi olumsuz olursa diye ben aramak istemedim. Eşimede sonuç ne olursa olsun beni arama dedim.. İŞyerinde salya sümük ağlamak istemiyorum. Her iki sonuçtada ağlarım aslında biri üzüntüden biri sevinçten. O yüzden ben akşam öğrenmeye karar verdim :)
rabbim yardımcın olsun..sen zaten o neydi işte geldi gitti diyene kadar işlem bitiyor sakin oll olacağına inan ekranda o pırıltıyı gördünmüydü için pır pır eder ani hareket yapma hemen tuvalete gitme. kendine dikkat et bol bol kabak çekirdeğini de ihmal etme herşey gönlünce olsunn :)Kizlar transfere gireceğim birazdan dua edin bana
biraz önce eşim de bana yazıyor sonuç ne diye benim güçlü durmam gerek sonucu söylerken ona yoksa o da okulda kötü oluroff bir ağlayıp bir gülesim var
7. Gün ve idrar !!! Pozitif görmen bence tuhaf olurdu boşu boşuna kendinizi üzüyorsunuz böyle daha 7. Gün canım yani tutunma daha yeni başlayacak ki me zaman bhcg üretecek kaldı ki sabah idrarı bile değil % 100 sonuç yanlış bence boşuna kendinin ve bebeğinin canını sıkıyosunKızlar benimde bugün 7. Günüm evde test yaptım negatif benimde olmadı sanırım olsa silikde olsa çıkardı sanırım
kadın negatifi nasıl desem diye düşünüyor galibaİnsan duygu karmaşası yaşıyor. Bende 1 paket çubuk kraker yemişim sitedede dolaşırken. Seni niye aramadılar ya.
Kolumdan vuruluyorumarkadaşlar merhaba,
clexane göbeğinizden mi vuruldunuz
kadın negatifi nasıl desem diye düşünüyor galiba
3. Gün cnmKaçıncı gün emb.suydu?
İnslh öyledir cnm ümitsizliğe kapıldım iyice 3. Gün embiryosuydu7. Gün ve idrar !!! Pozitif görmen bence tuhaf olurdu boşu boşuna kendinizi üzüyorsunuz böyle daha 7. Gün canım yani tutunma daha yeni başlayacak ki me zaman bhcg üretecek kaldı ki sabah idrarı bile değil % 100 sonuç yanlış bence boşuna kendinin ve bebeğinin canını sıkıyosun
Çok üzüldüm cnm neden hep kötü haber aliyoz inslh güzel haberlerde gelirkızlar benim sonuç negatifmişbu sefer olmadı inşallah sizler güzel haber alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?