Hakkında hayırlısı olsun hemen cevap ver bize catlarizArkadaşlar, kan vermeye gidiyorum. Dua edin ....
Slm kızlar bol Hamişli günler :))))
Nasıl gidiyor cnm ilaçlarını kullanıyor musunSelam tatlım..
hayırlısı olsun cnm sakin pozitif düşün :) bekliyoruzzzz..dualarımız seninleArkadaşlar, kan vermeye gidiyorum. Dua edin ....
Canim umutsuzluğa kapılma sakin. Benim bir tanıdığım kanda ikiz olduğunu öğrendikten sonra sırf zevkine idrar testi yaptı ama çıkmadı ve 14. Gün falan. O yüzden idrar testine göre yorumlama olur muArkadaşlar dün dediğim gibi bugün evde test yaptım ve negatif çıktıbugün 10. Günümdü olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum çok üzüldüm tabikide ama Buda bu dünyada benim imtihanım olarak düşünüyorum Rabbim daha ağır imtihanlardan geçirmesin bizleri mesela evlat acısı Allah'ım ogünü göstermesin bizlere Rabbim inşallah tüm anne olma hasretliği çeken bütün herkesede banada bol bol evlatlar nasip etsin çok zor bi süreç dondurulmuşlarımda yok mecbur bidaha en başa dönecem hayırlısı artık ne diyelim ve bugün kan testi yapmaya giden arkadaşlar inşallah mutlu haberlerle dönerler topiğimize
merhaba cnm biliyorsun ki ilk denemeyi aynı anda yapmıştık seninleKızlar doldurulmuş tedavi hakkında bilgi verecek olaniniz var mi? Ocakta denemek istiyorum tekrar.
Eşin hayır diyecekse bence idrar testine demeliydi kesin olmayan bişeyi yapıp pozitif gördükten sonra rahat rahat kanı yaptırabilirsin benim 11. Gün megatif çıktığında 11.Gün kamda negatif çıkan 12. Gün kanda pozitif gören birini okumuştum tabii ümit dünyası hemen acaba dedim sen de milyon 1 bişi okunuşsun tam tersi olan onun için korkmadan yaptır bence kan testini bebeğinle seninle çünkü hayırlı olsun şimdiden.. Bu arada kanda çıkan pozitif sonuç gebeliğin sağlıklı olup olmadığı hakkında bilgi vermez erken yapılınca, ama idrarda çıkmışsa kanda da çıkar bence..Ayy öylemi diyosun seviniyim diymi. Bende hemen kan testi yapalım diyorum eşime. İlla kan gününü bekleyelim diyor. Sizce bu akşam yaptirsammi. Test günü pazar.
Hayirli sonuclarla dön insaallah cnm..evde beklemek zordu hastanede artik öleceğim beklemekten..artik nasipten ötesi yok...kaderde ne varsa onu yasayacagiz...rabbim hayirlisini nasip etsin.Canım günaydın. tekrar geçmiş olsun. Anlattığın tereddütü bende yaşadım. Evet dediğin gibi bazı kişiler adet görmüş. Bazılarıda ilaçtan dolayı görmemişi. Ben eczaneyi arayıp özellikle sordum ilacı bıraktıntan 3-7 gün içinde adet olursunuz dedi. Artık bakalım. Bende de hiç belirti yok. 10 gibi test yaptırmak için çıkacağım. Ancak eşim alacak sonucu . Ben akşam öğreneceğim :) Seninde gelmiş test günün. Hayırlısı olsun canım :)
Sakin olmaya çalış hayırlı haberler bekliyorum,, hamişşş haberi almak burdakilerin en büyük tesellisi hadi + 1 :)2 saati nasıl geçireceksin:))))
Ben ona ilaçtan olabilir çok sevinmeyelim dedim ☺ oda o zaman gününüzü bekleyelim. Uzulmeyelim sonra çıkmazsa diyo garibim. O zaman hamileyim ben şimdi galiba ☺ belkide ikiz bu kadar erken idrarda çıktığına göre diymi?Eşin hayır diyecekse bence idrar testine demeliydi kesin olmayan bişeyi yapıp pozitif gördükten sonra rahat rahat kanı yaptırabilirsin benim 11. Gün megatif çıktığında 11.Gün kamda negatif çıkan 12. Gün kanda pozitif gören birini okumuştum tabii ümit dünyası hemen acaba dedim sen de milyon 1 bişi okunuşsun tam tersi olan onun için korkmadan yaptır bence kan testini bebeğinle seninle çünkü hayırlı olsun şimdiden.. Bu arada kanda çıkan pozitif sonuç gebeliğin sağlıklı olup olmadığı hakkında bilgi vermez erken yapılınca, ama idrarda çıkmışsa kanda da çıkar bence..
Hadi bakalım hayırlısı olsun ...Bol su iç. .nerde bekleyeceksin ayakta durma eve gitBiraz önce kan verdim sonuc öğleden sonra çıkacak çok heyecanlıyım inşallah mutlu haberler alırız :)
Eve geldim cnm ama çok olumsuzum yaa sanki negatif olck gbisweet-73 .!.:Hadi bakalım hayırlısı olsun ...Bol su iç. .nerde bekleyeceksin ayakta durma eve git
Sonucu telefonla mi alacaksın canimEve geldim cnm ama çok olumsuzum yaa sanki negatif olck gbi
canım sana kesinlikle katılıyorum. doktorum bana 10.gün başla kan testine dedi. 10.gittim yaptırdım değer 20,8 çok üzüldüm 4 gün sonra tekrarlanacak sonuç pozitif gözüküyor artması bizim için önemli dedi neyse 4 gün sonra test yaptırdım 14.gün oluyor değer 141,9 doktorum sonuç iyi güzel artmış 4 gün sonra tekrar dedi ve 18.gün değerim 1638 çıktı. nasip olursa pzt keseyi görmeye gidicez..ben hiç idrar testi yapmadım yapılmasını da önermiyorum arkaşlarıma çünkü zaten stresli bi durum acaba ne olacak çift çizgi çıkmazsa vss moral bozukluğundan başka bşy değil kan da kesin belli oluyor çünkü ... sonuç bekleyen tüm arkadaşlarıma pozitifleri görür inşallah ve değerleri kat kat artar gerçekten çok sıkıntılı süreç rabbim sabır versin
Canim benimde onuncu gun degerim yirmidorttu. Bugun onikinci gunum doktor tekrar test istedi. Uzuntuluydum kac gundur ama simdi yazdiklarini okuyunca moral oldun bana. Benimde artar saglikli sihatli imanli evlatlarimiz olur insallahcanım sana kesinlikle katılıyorum. doktorum bana 10.gün başla kan testine dedi. 10.gittim yaptırdım değer 20,8 çok üzüldüm 4 gün sonra tekrarlanacak sonuç pozitif gözüküyor artması bizim için önemli dedi neyse 4 gün sonra test yaptırdım 14.gün oluyor değer 141,9 doktorum sonuç iyi güzel artmış 4 gün sonra tekrar dedi ve 18.gün değerim 1638 çıktı. nasip olursa pzt keseyi görmeye gidicez..ben hiç idrar testi yapmadım yapılmasını da önermiyorum arkaşlarıma çünkü zaten stresli bi durum acaba ne olacak çift çizgi çıkmazsa vss moral bozukluğundan başka bşy değil kan da kesin belli oluyor çünkü ... sonuç bekleyen tüm arkadaşlarıma pozitifleri görür inşallah ve değerleri kat kat artar gerçekten çok sıkıntılı süreç rabbim sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?