2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canim umutsuzluğa kapılma sakin. Benim bir tanıdığım kanda ikiz olduğunu öğrendikten sonra sırf zevkine idrar testi yaptı ama çıkmadı ve 14. Gün falan. O yüzden idrar testine göre yorumlama olur mu

Kızlar doldurulmuş tedavi hakkında bilgi verecek olaniniz var mi? Ocakta denemek istiyorum tekrar.
merhaba cnm biliyorsun ki ilk denemeyi aynı anda yapmıştık seninle
ikinci denemem dondurulmuşlarla oldu. reglinin 2 ci günü başladım günde 3 kez estrofem kullandım
11 gün sonra kontrole gitiim kn testleri yapıldı ve rahim kalınlığına bakıldı
dr um rahim kalınlığı çok iyi dedi kan testleride iyi çıkınca 5 gün sonra transfer dedi
5 gün prodnol,estrofem,monodox ve günde 1 tane progestan iğneye başladım.
transfer çok rahat geçti ve 5 dk sürdü. transferden sonra günde üç tane estrofem,progestan vajinal jel,follik asit ve progestan iğneye devam ettim. eve hemşire ayarladık sadece lavoboya kalktım ilk 7 gün ve ilk 7 gün duş almadım. sonraki günlerde de dinledim uzandım,15 gün işe gitmedim. bol bol fındık ceviz badem yedim,günde 1 tane ananas sabah ve öğleden sonra ara öğünlerde muz yedim. inş seninde hayırlısıyla olur
yarın keseyi görmeye gideceğiz

Ayy öylemi diyosun seviniyim diymi. Bende hemen kan testi yapalım diyorum eşime. İlla kan gününü bekleyelim diyor. Sizce bu akşam yaptirsammi. Test günü pazar.
Eşin hayır diyecekse bence idrar testine demeliydi kesin olmayan bişeyi yapıp pozitif gördükten sonra rahat rahat kanı yaptırabilirsin benim 11. Gün megatif çıktığında 11.Gün kamda negatif çıkan 12. Gün kanda pozitif gören birini okumuştum tabii ümit dünyası hemen acaba dedim sen de milyon 1 bişi okunuşsun tam tersi olan onun için korkmadan yaptır bence kan testini bebeğinle seninle çünkü hayırlı olsun şimdiden.. Bu arada kanda çıkan pozitif sonuç gebeliğin sağlıklı olup olmadığı hakkında bilgi vermez erken yapılınca, ama idrarda çıkmışsa kanda da çıkar bence..

Hayirli sonuclarla dön insaallah cnm..evde beklemek zordu hastanede artik öleceğim beklemekten..artik nasipten ötesi yok...kaderde ne varsa onu yasayacagiz...rabbim hayirlisini nasip etsin.

Ben ona ilaçtan olabilir çok sevinmeyelim dedim ☺ oda o zaman gününüzü bekleyelim. Uzulmeyelim sonra çıkmazsa diyo garibim. O zaman hamileyim ben şimdi galiba ☺ belkide ikiz bu kadar erken idrarda çıktığına göre diymi?

Arkadaşlar çok Sağolun yorumlarınız için beni yanlız bırakmadığınız için çok çok teşşekür ederim.herbirinizin benim için yaptığı yorumlar çok çok değerli ve önemli .Ben tabikide yarın kan testi yapacam kesin sonucumu almak için ilaçlarımıda kesinlikle bırakmadım sadece yarına kendimi Birazda olsa hazırladım Eee pozitifte çıkarsa iki kat sevinirim Tabiki herşey nasip

Cnm Hayır eğer Allah ol derse olur. .kimse bilemez kaderinde varsa olur ..rahat ol sen elinden geleni yap.ilaçlarını iç. Suyu bol iç .dua et.dinlen. stres yapma bol bol dinlen dua et

Canim benimde onuncu gun degerim yirmidorttu. Bugun onikinci gunum doktor tekrar test istedi. Uzuntuluydum kac gundur ama simdi yazdiklarini okuyunca moral oldun bana. Benimde artar saglikli sihatli imanli evlatlarimiz olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…