- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
aminnn canım bende çok üzülmüştüm. başka şeylerle meşgul ol kafanı dağıt.. bende okuyordum formda okumadıığım sayfa kalmamıştı ilk zamanlar özellikle ilk iki testte acaba artar mı düşer mi vsss baya kötü olmuştum şükür...Canim benimde onuncu gun degerim yirmidorttu. Bugun onikinci gunum doktor tekrar test istedi. Uzuntuluydum kac gundur ama simdi yazdiklarini okuyunca moral oldun bana. Benimde artar saglikli sihatli imanli evlatlarimiz olur insallah
Parol içebiliyorsun ağrın olduğunda. . Söylemedimi merkezin . O kadar kötüysen bir parol iç bencce canım..
EvetSonucu telefonla mi alacaksın canim
patatesi kes yuvarlak yuvarlak tülbentle başına bağla :):) bildiğin kocakarı oldum bu sitedeeee evrim geçirdim resmen bunu yazdığıma inanamamakla beraber yazmadan da geçemedimya merkezde dün soyledilerde transfer dün oldu oyle hemen ilac almak ta istemiyorum bebekleri kötü etkiler diye.sabirla geçmesini bekliyorum
Sağ il canım verdiğin bilgiler için. Rabbim bebeğini kucağına aldigin günleri girmeyi de nasip etsin.merhaba cnm biliyorsun ki ilk denemeyi aynı anda yapmıştık seninle
ikinci denemem dondurulmuşlarla oldu. reglinin 2 ci günü başladım günde 3 kez estrofem kullandım
11 gün sonra kontrole gitiim kn testleri yapıldı ve rahim kalınlığına bakıldı
dr um rahim kalınlığı çok iyi dedi kan testleride iyi çıkınca 5 gün sonra transfer dedi
5 gün prodnol,estrofem,monodox ve günde 1 tane progestan iğneye başladım.
transfer çok rahat geçti ve 5 dk sürdü. transferden sonra günde üç tane estrofem,progestan vajinal jel,follik asit ve progestan iğneye devam ettim. eve hemşire ayarladık sadece lavoboya kalktım ilk 7 gün ve ilk 7 gün duş almadım. sonraki günlerde de dinledim uzandım,15 gün işe gitmedim. bol bol fındık ceviz badem yedim,günde 1 tane ananas sabah ve öğleden sonra ara öğünlerde muz yedim. inş seninde hayırlısıyla olur
yarın keseyi görmeye gideceğiz
yoo bende hiçbi etkisi olmadı hemen yürümen lazım biliyosun dimiKızlar size birsey dicem...crione jel bende ayaklarımda kramp oluşturdu, sizce böyle birşey oldu mu
lMasallah canim. Senin adina cok sevindim.bendeaminnn canım bende çok üzülmüştüm. başka şeylerle meşgul ol kafanı dağıt.. bende okuyordum formda okumadıığım sayfa kalmamıştı ilk zamanlar özellikle ilk iki testte acaba artar mı düşer mi vsss baya kötü olmuştum şükür...
boşuna stresten kafayı yiyenler kulübüne döndükkk,,,doktor iç dedikten sonra ben içme desem içmeyecek misin mesela ??? ya neden boşuna strese giriyosunuz kendinizi de bebeğinizi de sıkıyosunuz ilk ve son kullanan sen değilsindir canını sıkma lütfen ve doktoruna güven canımm,, bu meşekkatli yoldan sonra onlara güvenmekten başka çaremiz de yok çünkü rahat ol ve ne dediyse yap sıkıntı yaşamazsın emin ol.Arkadaşlar benim progesteron iğnemle , clean iğnem var hergün oluyorum. Şimdi birinden 3 birinden 2 kaldı. Aradım Dr U gebelik olustuktan sonrada kullanılacak 10 haftalik olana kadar dedi. Kullanırım kullanmasınada hergün 2 hormon ilacı giriyor bunyeme. Biraz fazla değilmi sizcede. Bilen varsa yardimci olabilirmi bana.
canım geçmiş olsun seni şu an çok iyi anlıyorum,, üzülme demiiycem çünkü boş,,,2016 bizim yılımız olur belki kim bilir,,Allah yardımcımız olsun,,,Allah kuluna vermiyorsa bir şeyi arkasından daha güzel bir şey vereceği içindir çok moral bozmak yok bu moral bize hep lazım,,,,bizi sevmedi bebeklerimiz seçmediler kısmet değilmiş diiicez ve yeni bebeklerimiz için yeni ümitler besliicez,,,benim dondurulmuşum yok yeni tedaviye başloycaöm ama korkmuyorum inan hiç,,bekleme sürecini yaaşayıp negatif aalan biri olarak yaşasın minik hormon iğnelerim diyorum sen de öyle de ,,,,her şeye rağmen şükret ve metanetli ol...arkadaşlar merhaba ilk sonuç benden negatif maalesef inş. diğer arkadaşlardan pozitif haber alırız.
ilkine göre daha iyiyim bu 3. negatifim dondurulmuşlarım artık son olarak onları denerim herhalde ama yaşımdan dolayı hiç sansım yok gibi tabii Rabbim bilir bugun ara ara ağlarım ama yarın daha iyi olurum Allah'ın izniylecanım geçmiş olsun seni şu an çok iyi anlıyorum,, üzülme demiiycem çünkü boş,,,2016 bizim yılımız olur belki kim bilir,,Allah yardımcımız olsun,,,Allah kuluna vermiyorsa bir şeyi arkasından daha güzel bir şey vereceği içindir çok moral bozmak yok bu moral bize hep lazım,,,,bizi sevmedi bebeklerimiz seçmediler kısmet değilmiş diiicez ve yeni bebeklerimiz için yeni ümitler besliicez,,,benim dondurulmuşum yok yeni tedaviye başloycaöm ama korkmuyorum inan hiç,,bekleme sürecini yaaşayıp negatif aalan biri olarak yaşasın minik hormon iğnelerim diyorum sen de öyle de ,,,,her şeye rağmen şükret ve metanetli ol...
yine de ümitsiz olma bol bol dua et Allah ol dedikten sonra ...ilkine göre daha iyiyim bu 3. negatifim dondurulmuşlarım artık son olarak onları denerim herhalde ama yaşımdan dolayı hiç sansım yok gibi tabii Rabbim bilir bugun ara ara ağlarım ama yarın daha iyi olurum Allah'ın izniyle
canım çok geçmiş olsun hiç üzülme sabır.. benim de 5. denemem bi sürü düşük yaşadım yaşım 27.. gencim güya dimi ama annem 3 yıl önce 45 yaşında istemeden hamile kaldı.. rabbim ol desin yeter ki.. inş en yakın zamanda evlatlarına kavuşursun.. bu arada 2 yaşında kardeşim var:)ilkine göre daha iyiyim bu 3. negatifim dondurulmuşlarım artık son olarak onları denerim herhalde ama yaşımdan dolayı hiç sansım yok gibi tabii Rabbim bilir bugun ara ara ağlarım ama yarın daha iyi olurum Allah'ın izniyle
Evetyanımda eşim de olmayacak
arkadaşlar merhaba ilk sonuç benden negatif maalesef inş. diğer arkadaşlardan pozitif haber alırız.
Kendi Dr um la konusamadim. Yanında olan Dr larla gorusebiliuorum telefonda. Ve tabikide kullanicam. Aksinide söylemedim. Ben iğneler bittikten sonra ve gebelikte olustuysa ignelere devam edilmez diye biliyordum. Benim durumumda olan daha önce ilk gebeliğin de bu asamaya gelmiş birileri vardır mutlaka diye düşündüm.boşuna stresten kafayı yiyenler kulübüne döndükkk,,,doktor iç dedikten sonra ben içme desem içmeyecek misin mesela ??? ya neden boşuna strese giriyosunuz kendinizi de bebeğinizi de sıkıyosunuz ilk ve son kullanan sen değilsindir canını sıkma lütfen ve doktoruna güven canımm,, bu meşekkatli yoldan sonra onlara güvenmekten başka çaremiz de yok çünkü rahat ol ve ne dediyse yap sıkıntı yaşamazsın emin ol.
:) inşallah ikimizde hatta bekleyen tüm kardeşlerimiz de pozitif sonuç alır.ama inan evde tlf beklemek çok daha zor :) eşim işe gitti ben evde kafa dağıtmaya çalışıyorum donuk robot gibiyim şuanBence sen pozitif sonuç alacaksın ..:) İnşallah öyle olur. Bende şimdi geldim sonuç 2 gibi belli olacak. Ancak eşim telefonla öğrenecek ben akşam sonucu öğreneceğim. Çalıştığım için burada nasıl tepki veririm bilemediğimden ve ofiste ağlamak istemediğimden böyle bir çözüm bulduk :) Her ihtimale karşı :)
aynen katılıyorum sana cnm ALLAH neylerse en güzelini eylermiş bekleyecez olana kadar.canım çok geçmiş olsun hiç üzülme sabır.. benim de 5. denemem bi sürü düşük yaşadım yaşım 27.. gencim güya dimi ama annem 3 yıl önce 45 yaşında istemeden hamile kaldı.. rabbim ol desin yeter ki.. inş en yakın zamanda evlatlarına kavuşursun.. bu arada 2 yaşında kardeşim var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?