2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım merhaba, ben ilaçların etkisi olduğunu düşünmüyorum. 5. gün emb.oldukları için 10. gün falan gibi düşünürsek çıkmış olabilir idrarda. YAni ilaçların pozitif sonuç çıkarmak gibi bir etkisi olmaz. Test günün ne zamandı normalde?

bence sevinmelisin hatta çığlık atmalısın bir de emin adımlarla kan testine koşmalısın hayırlı olsun...
Ayy öylemi diyosun seviniyim diymi. Bende hemen kan testi yapalım diyorum eşime. İlla kan gününü bekleyelim diyor. Sizce bu akşam yaptirsammi. Test günü pazar.

Birisi öyle yazmistida hep o geliyor aklima. İdrar testi pozitif çıkıp, kan testi negatif çıkmıştı. Test günüm pazar

Cnm benim ilaç etkisi deil bebek onlar öyle ilaç etkisinden olsa bendede çıkardı 6. Günde yapdim çıkmadı benimde 2 tane ama 3. Gün embiryosu oyuzden sen sevin cnm hemde çok ben senin adına çok sevindim

Ayy öylemi diyosun seviniyim diymi. Bende hemen kan testi yapalım diyorum eşime. İlla kan gününü bekleyelim diyor. Sizce bu akşam yaptirsammi. Test günü pazar.
Bence yaptır canım. İçin rahat eder. Şişli Memorial tahlil gününü 9. Gün istiyor. Varsa da yoksa da belli oluyor o gün.

Allah
Cnm benim ilaç etkisi deil bebek onlar öyle ilaç etkisinden olsa bendede çıkardı 6. Günde yapdim çıkmadı benimde 2 tane ama 3. Gün embiryosu oyuzden sen sevin cnm hemde çok ben senin adına çok sevindim
Allah razı olsun şimdi ofisteyim içim içime sigmiyor yüzümde salakca bi gülümseme. Herşeye gülüyorum.

2 aralık ta transferim gerçekleşti. Bugun 10 aralık. Transfer gününü saymiyoruz galiba. 8. GünüM oluyor.
hmmm çok takıntı yaptıysan canım bi kan testi yaptır 2 saatte çıkıyor zaten. aç yada tok farketmiyor hiç değilse değerini görürsün rahatlarsın pazar tekrar yaptırırsın ve artış önemli zaten. boşu boşuna stres yapma bebişleri de etkileme pozitif düşün yok birinin idrarda pozitif ama kanda negatif çıkmış vss o düşünceleri kafandan çıkartmaya bak. kolay değil çok git gel yaşıyoruz ama sabır gerekiyor için rahat etsin daha vakit erken kan testi ver eğer pozitifse değerin çıkar hiç sıkıntı etme pazar tekrar verirsin....iyi düşün iyi olsun hayırlı haberlerini bekliyoruzz..evet 8.günün

Kızlar doldurulmuş tedavi hakkında bilgi verecek olaniniz var mi? Ocakta denemek istiyorum tekrar.

Kızlar Merhaba. Dün transferim oldu. 2 tane iyi kalitede 5.gün embriyosu transfer edildi. Bu sabah çok şiddetli baş ağrısı ile uyandım. Boyle birsey Yasayan varmı. . İlaçta icemiyorum

Oluyo cnm evet . Uyumaya çalış iyi geliyor. Nane yağın varsa şakaklarını ova bilirsin. Yada bana sıcak havluyu alnımdan gözlerine doğru koyarım birkaç kez çok rahatlatır beni.cnm. geçmiş olsun..

Tamam canım teşekkür ederim. Yarın sabah yaptiriyim hemde hazır kan vermisken bütün yapılabilen testlerimide yaptiririm.

Oluyo cnm evet . Uyumaya çalış iyi geliyor. Nane yağın varsa şakaklarını ova bilirsin. Yada bana sıcak havluyu alnımdan gözlerine doğru koyarım birkaç kez çok rahatlatır beni.cnm. geçmiş olsun..

ayyy canım hiç böyle başım agrimamişti. yatıyorum ama geçmedi uyuyamadim da.halada geçmedi ağrım. bekliyorum öyle geçmesini

ayyy canım hiç böyle başım agrimamişti. yatıyorum ama geçmedi uyuyamadim da.halada geçmedi ağrım. bekliyorum öyle geçmesini

Parol içebiliyorsun ağrın olduğunda. . Söylemedimi merkezin . O kadar kötüysen bir parol iç bencce canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…