Evet cnm ama bugün belirtiler baya azaldı inslh hayırlısı olur ben hemen hemen hep uzandim arada kalkıp 1_2 sefer mutfağı topladım ama bugün yemekde yapmaya basliycam ufak ufak etrafı toplarim ama supurmem süpürge sakıncalı
Kızlar 27 kasımda transfer oldum bugün test günümdü ve sonuç pozitif çok şükür Rabbime.Allah herkese nasip etsin.Ben de anlamadım bir şey şaka gibi geliyor.
Arkadaşlar dün dediğim gibi bugün evde test yaptım ve negatif çıktıbugün 10. Günümdü olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum çok üzüldüm tabikide ama Buda bu dünyada benim imtihanım olarak düşünüyorum Rabbim daha ağır imtihanlardan geçirmesin bizleri mesela evlat acısı Allah'ım ogünü göstermesin bizlere Rabbim inşallah tüm anne olma hasretliği çeken bütün herkesede banada bol bol evlatlar nasip etsin çok zor bi süreç dondurulmuşlarımda yok mecbur bidaha en başa dönecem hayırlısı artık ne diyelim ve bugün kan testi yapmaya giden arkadaşlar inşallah mutlu haberlerle dönerler topiğimize
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ama şimdiden üzme kendini. Sonradan kanda çıkan çok oluyor. Kan gününü bekle ve dua et canımArkadaşlar dün dediğim gibi bugün evde test yaptım ve negatif çıktıbugün 10. Günümdü olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum çok üzüldüm tabikide ama Buda bu dünyada benim imtihanım olarak düşünüyorum Rabbim daha ağır imtihanlardan geçirmesin bizleri mesela evlat acısı Allah'ım ogünü göstermesin bizlere Rabbim inşallah tüm anne olma hasretliği çeken bütün herkesede banada bol bol evlatlar nasip etsin çok zor bi süreç dondurulmuşlarımda yok mecbur bidaha en başa dönecem hayırlısı artık ne diyelim ve bugün kan testi yapmaya giden arkadaşlar inşallah mutlu haberlerle dönerler topiğimize
hayır canım yanlış düşünüyorsun sen kan testi ver idrarda geç çıkabiliyor..umutsuzluğa kapılma ben evde idrar testi hiç yapmadım moralim bozulur diye yapman gerekseydi doktor bey sana söylerdi gereksiz şeylerle canını sıkma. doktorun sana gün vermiştir hangi gün verdiyse kan testi yaptır direk hatta şimdi git yaptır artışlar önemli idrarda yapma geç çıkabiliyorrArkadaşlar dün dediğim gibi bugün evde test yaptım ve negatif çıktıbugün 10. Günümdü olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum çok üzüldüm tabikide ama Buda bu dünyada benim imtihanım olarak düşünüyorum Rabbim daha ağır imtihanlardan geçirmesin bizleri mesela evlat acısı Allah'ım ogünü göstermesin bizlere Rabbim inşallah tüm anne olma hasretliği çeken bütün herkesede banada bol bol evlatlar nasip etsin çok zor bi süreç dondurulmuşlarımda yok mecbur bidaha en başa dönecem hayırlısı artık ne diyelim ve bugün kan testi yapmaya giden arkadaşlar inşallah mutlu haberlerle dönerler topiğimize
Hanimlar benim dün regl günüm dü olmadim..ama ara ara agri giriyor.bazi kisiler regl tarihlerin de hemen olmuslar...diger bazi kişiler ise kullandigi ilaclar etki edip sonra regl olmuslar..şu an hala hastanedeyim ohss gecmedi daha..test günüm yarin..karnim cok şiş son 4 gündür birsey hissetmiyorum..artik şişlik ten mi yoksa hamilelik yok mu bilmiyorum.
canım sana kesinlikle katılıyorum. doktorum bana 10.gün başla kan testine dedi. 10.gittim yaptırdım değer 20,8 çok üzüldüm 4 gün sonra tekrarlanacak sonuç pozitif gözüküyor artması bizim için önemli dedi neyse 4 gün sonra test yaptırdım 14.gün oluyor değer 141,9 doktorum sonuç iyi güzel artmış 4 gün sonra tekrar dedi ve 18.gün değerim 1638 çıktı. nasip olursa pzt keseyi görmeye gidicez..ben hiç idrar testi yapmadım yapılmasını da önermiyorum arkaşlarıma çünkü zaten stresli bi durum acaba ne olacak çift çizgi çıkmazsa vss moral bozukluğundan başka bşy değil kan da kesin belli oluyor çünkü ... sonuç bekleyen tüm arkadaşlarıma pozitifleri görür inşallah ve değerleri kat kat artar gerçekten çok sıkıntılı süreç rabbim sabır versinBence hemen umutsuzluğa kapılmamalısın. Çıkabilirdi ama çıkmayadabilir. Sonuçta hepimizin 12. günde kan testi yaptırması gerekiyor. 13.gün hatta 14. gün bile çıkabiliyormuş bazı kişilerde. Sen ilaçlarına vs. devam et ve gününde kan testini yaptır bence.
Tebrik ederim cnm çok sevindim kaçıncı gunundu bugün msj yazdığı bilimin üstünde kamera resmi var oradan yükleniyor sanirimEvet canım supu
Evet canım hakkımızda hayırlısı . Süpürge falan yapma sakın. Boşver ☺ . Bu arada ben bugün dayanamadım artık test yaptım evde. Ve süpriz pozitif çıktı anında. İnşallah ilaçların etkisinden değildir. Telefondan giriş yapıyorum. Resim nerden yükleniyor?
canım sana kesinlikle katılıyorum. doktorum bana 10.gün başla kan testine dedi. 10.gittim yaptırdım değer 20,8 çok üzüldüm 4 gün sonra tekrarlanacak sonuç pozitif gözüküyor artması bizim için önemli dedi neyse 4 gün sonra test yaptırdım 14.gün oluyor değer 141,9 doktorum sonuç iyi güzel artmış 4 gün sonra tekrar dedi ve 18.gün değerim 1638 çıktı. nasip olursa pzt keseyi görmeye gidicez..ben hiç idrar testi yapmadım yapılmasını da önermiyorum arkaşlarıma çünkü zaten stresli bi durum acaba ne olacak çift çizgi çıkmazsa vss moral bozukluğundan başka bşy değil kan da kesin belli oluyor çünkü ... sonuç bekleyen tüm arkadaşlarıma pozitifleri görür inşallah ve değerleri kat kat artar gerçekten çok sıkıntılı süreç rabbim sabır versin
umutsuz olma öyle inşallah tutunur bebeğin sana ama bu günlerini ya tutmazsa korkusuyla geçirme bence tadını çıkar neticede onlar sendeler...Ya tutmamışsa tekrar toparlanıp devam etmek nasıl olacak bilmiyorum
süper haber ,,,Allah kucağına almayı nasip etsin..Allahım ikinizi de korusun...Kızlar 27 kasımda transfer oldum bugün test günümdü ve sonuç pozitif çok şükür Rabbime.Allah herkese nasip etsin.Ben de anlamadım bir şey şaka gibi geliyor.
evet cnm güzel güzel haberlerle dolu inşallah sonuç bekleyen arkadaşların da öyle olur..sana kesinlikle katılıyorum çünkü sende kendimi görüyorum bende öyleydim trasferimiz yakın herhalde :) inşallah güzel sonuç alırsın sende..saol canım rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.bende çok heycanlıyım pazartesiyi iple çekiyorum..bnmde ilk değer düşük çıkınca çok ağladım çok üzüldüm şükür rabbim nasip eder inşallah sağlıkla kucağımıza almayı..Evet canım aynen dediğin gibi. İnan bu sürecin en zorlandığım kısmı oldu bu 12 gün bekleme kısmı . Sabah uyanıyorum aklımda, akşam aklımda. Eşime sürekli sence sonuç ne olacak, ne hissediyorsun, tutacak mı? sence tekmi-çiftmi. Karnıma elini koy bakalım ordalar mı diye sorup durdum:) Oda artık gülüyordu bu duruma :) Şükür artık bugün test günümüz. Seni de tebrik ederim çok sevindim. Burda güzel haberleri okuyunca insan çok mutlu oluyor. Hatt bu topik güzel haberlerle dolu. Bundan sonrada öyle olur inşallah :)
2 aralıktı benim transferim. 5. Gün embriyosu. 2 tane olarak transfer edildi. Bugün sabaha karşı alt göbek kismimda bi çekilme hissettim. Kalkar kalkmazda test yaptım. Hemen 2. Çizgi çıktı. 2 yıldır beklediğim çizgi bugün çıktı inanamıyorum suan ama çok sevinmekte istemiyorum hani ilaçların etkisindenmidir diye.Tebrik ederim cnm çok sevindim kaçıncı gunundu bugün msj yazdığı bilimin üstünde kamera resmi var oradan yükleniyor sanirim
idrar testi ile ümitsizliğe kaapılma 10.gün olsa bile,,içine kuşku düştüyse ve olumsuz düşünmeye başladıysan kendini boş yere strese sokmaktansa git kan testi yaptır..benim ilk denemem geçen hafta negatifti benim de dondurulmuşum kalmadı yeniden tedaviye başlayacağım Allah nasip ederse veee bu bekleme sürecini yaşadıktan ve hele ki negatifi gördükten sonra taze bi tedaviden korkmuyorum ,,yaşasın minik hormon iğnelerim....Arkadaşlar dün dediğim gibi bugün evde test yaptım ve negatif çıktıbugün 10. Günümdü olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum çok üzüldüm tabikide ama Buda bu dünyada benim imtihanım olarak düşünüyorum Rabbim daha ağır imtihanlardan geçirmesin bizleri mesela evlat acısı Allah'ım ogünü göstermesin bizlere Rabbim inşallah tüm anne olma hasretliği çeken bütün herkesede banada bol bol evlatlar nasip etsin çok zor bi süreç dondurulmuşlarımda yok mecbur bidaha en başa dönecem hayırlısı artık ne diyelim ve bugün kan testi yapmaya giden arkadaşlar inşallah mutlu haberlerle dönerler topiğimize
bence sevinmelisin hatta çığlık atmalısın bir de emin adımlarla kan testine koşmalısın hayırlı olsun...2 aralıktı benim transferim. 5. Gün embriyosu. 2 tane olarak transfer edildi. Bugün sabaha karşı alt göbek kismimda bi çekilme hissettim. Kalkar kalkmazda test yaptım. Hemen 2. Çizgi çıktı. 2 yıldır beklediğim çizgi bugün çıktı inanamıyorum suan ama çok sevinmekte istemiyorum hani ilaçların etkisindenmidir diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?