2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım sana cesaret vermek istemiyorum ama ben 4 gün ve 9 gün yapmıştım evde pozitifti kendini hazır hissediyorsan yap negatif olursa kendini üzme
Yapmayı düşünüyorum belki yarın sabah yaparım kaderime raziyim Rabbim ne nasip etdiyse o olucak er yada geç bu sonucu gorucem inslh olumlu olur olmasa da uzulmuycem hem erken yaptım diye çıkmamıştır diye ümit ederim hemde kendimi hazirlarim biyandan

Üzme cnm kendini daha bisey olduğu yok yarın inslh pozitif sonucunu paylaşır son bizimle

Dua et
Kizlar bugun saat uc degerim 25. . Doktorum ikigun sonra gene istedi ama ben kendimi olumsuza alistirmaliyim galiba. Bu arada doktorum dusuk ama sonradan toparlanabilir dedi. Uzgunum cok
Dua et senin için Allah'tan hayırlısını dile önce kendini düşün moralini bozma senin sag olman bu dünyada daha önemli olmazsa lütfen umutsuzluga düşme inşaallah katlanırda yüzün güler

Be

Benim bu cuma canım ya sen seninlede beraberiz zaten
Ben pzt ye anca randevu kopardım..tüp bebek doktoruma gidicem.. Benim demir çok düşük. .saçlarım cok dökülüyor. .acaba gidince kan tahlili yapılır mı. ? senin doktor birsey dedimi? Progestan fitili sigorta ödüyormu? YOKSA mavi receteye mi yazdi doktor. ?

Ayyyy gözün aydın.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..Benim de donduruldu 5. gün yumurtası.. Regl günümü 4 gözle bekliyorum.Bana umut oldun arkadaşım..Kaçıncı denemeniz ve sorun neydi?

Mrb kızlar bugün 3. Gün embiryosu 2 transferimin 5. Günü test yaptım adetten 6 gün önce sonuç gosterenden bu arada adetime 12 gün var hayalet bir çizgi var çok hafif gorunuyo sizce erkenmi yaptım

Hayırlı olsun canım bol bol oku. Benimde ya persembe yada cumartesi olacak transferim. Insallah cumartesiye kadar dayanabilir yavrularim. Doktorum bana ananas ye dedi aklında olsun seninde
Yaa sizlerle ben de heyecan yapıyorum nefesim kesiliyoru böyle bi tuhaf oluyorum..Allaaahh ımm hayırlısıyla nasip etsin inşallaaaaahhhh..

Canim bizim 3 denememiz bende pko var esimde ileti harkli dusuk biraz.asilama dedilwt biz dirrek.tup ywptirdik hakkimizda hagirlisi allah gonlune gore versin

Canım kendim sordum artık kan degerimi bilmek istiyorum diye kan degerin yüksek dedi dr bakmadı.sanırım fitili bende kullanıcam bana kırmızı reçete yazıyor yarısını ödüyorum benim sigorta ikk

Yaa sizlerle ben de heyecan yapıyorum nefesim kesiliyoru böyle bi tuhaf oluyorum..Allaaahh ımm hayırlısıyla nasip etsin inşallaaaaahhhh..
Aynen canim ya pozitif olunca cok seviniyorum hemen eşime söylüyorum bak tutmus diye sen ne durumdasin canim demisindir belki de aklimda kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…