Yapmayı düşünüyorum belki yarın sabah yaparım kaderime raziyim Rabbim ne nasip etdiyse o olucak er yada geç bu sonucu gorucem inslh olumlu olur olmasa da uzulmuycem hem erken yaptım diye çıkmamıştır diye ümit ederim hemde kendimi hazirlarim biyandanCanım sana cesaret vermek istemiyorum ama ben 4 gün ve 9 gün yapmıştım evde pozitifti kendini hazır hissediyorsan yap negatif olursa kendini üzme
Üzme cnm kendini daha bisey olduğu yok yarın inslh pozitif sonucunu paylaşır son bizimleKızlar yarın test günüm karnım belim deli gibi ağrıyor.Rahim ağzında da ciddi ağrım var.Aynı adet olacağım zamanlardaki gibi.Bundan önceki aşılamalarımda testten önce fitili koyarken adet olduğumu fark etmiştim.Ve yine öyle olacak gibi hissediyorum.Neredeyse hiç ümidim kalmadı. Rabbim büyük ama iyice strese girdim.
Bence yok cnm ben kullandım neden olsunki etkileyeceğini düşünmüyorum yaniKızlar transferden sonra 5.günüm,şampuan,saç spreyi,deodorant,makyaj malzemesi kullanmak sakıncası varmı.
Dua et senin için Allah'tan hayırlısını dile önce kendini düşün moralini bozma senin sag olman bu dünyada daha önemli olmazsa lütfen umutsuzluga düşme inşaallah katlanırda yüzün gülerKizlar bugun saat uc degerim 25. . Doktorum ikigun sonra gene istedi ama ben kendimi olumsuza alistirmaliyim galiba. Bu arada doktorum dusuk ama sonradan toparlanabilir dedi. Uzgunum cok
Benim bu cuma canım ya sen seninlede beraberiz zatenSen nezaman termin yaptın
Allah razi olsun.cumlenizin gonlunun muradini versin.aminDua et
Dua et senin için Allah'tan hayırlısını dile önce kendini düşün moralini bozma senin sag olman bu dünyada daha önemli olmazsa lütfen umutsuzluga düşme inşaallah katlanırda yüzün güler
Hic korkma canim normal muayne gibi agri sizi yok dua et bol bol canimYarın transferim olacak cookk korkuyorum. ...
Senin transfetin ne zaman olmusti canim 6 hafta icinde mison simdi canimBe
Benim bu cuma canım ya sen seninlede beraberiz zaten
Ben pzt ye anca randevu kopardım..tüp bebek doktoruma gidicem.. Benim demir çok düşük. .saçlarım cok dökülüyor. .acaba gidince kan tahlili yapılır mı. ? senin doktor birsey dedimi? Progestan fitili sigorta ödüyormu? YOKSA mavi receteye mi yazdi doktor. ?Be
Benim bu cuma canım ya sen seninlede beraberiz zaten
Ayyyy gözün aydın.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..Benim de donduruldu 5. gün yumurtası.. Regl günümü 4 gözle bekliyorum.Bana umut oldun arkadaşım..Kaçıncı denemeniz ve sorun neydi?Merhaba arkadaslat br.de gecrn ay dondurulmus emriyo transferi yaptirdim 2 tane 5 gun emriyosu transfer edildi dun 11 gunumdu vr hamile olduvumu ogrendim rabbim isteyeherkese nadip eysin ins 8 gunde idrarda pozitifi gordum sizin kan degerletiniz kac acaba metak ettim
Hayırlı olsun canım bol bol oku. Benimde ya persembe yada cumartesi olacak transferim. Insallah cumartesiye kadar dayanabilir yavrularim. Doktorum bana ananas ye dedi aklında olsun senindeYarın transferim olacak cookk korkuyorum. ...
Yaa sizlerle ben de heyecan yapıyorum nefesim kesiliyoru böyle bi tuhaf oluyorum..Allaaahh ımm hayırlısıyla nasip etsin inşallaaaaahhhh..Hayırlı olsun canım bol bol oku. Benimde ya persembe yada cumartesi olacak transferim. Insallah cumartesiye kadar dayanabilir yavrularim. Doktorum bana ananas ye dedi aklında olsun seninde
13 kasım canım cumartesi 7 oluyor inşSenin transfetin ne zaman olmusti canim 6 hafta icinde mison simdi canim
Canim bizim 3 denememiz bende pko var esimde ileti harkli dusuk biraz.asilama dedilwt biz dirrek.tup ywptirdik hakkimizda hagirlisi allah gonlune gore versinAyyyy gözün aydın.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..Benim de donduruldu 5. gün yumurtası.. Regl günümü 4 gözle bekliyorum.Bana umut oldun arkadaşım..Kaçıncı denemeniz ve sorun neydi?
Aramizdq 13 gun var yani:) benimde 4.haftalik oluyor galiba13 kasım canım cumartesi 7 oluyor inş
Canım kendim sordum artık kan degerimi bilmek istiyorum diye kan degerin yüksek dedi dr bakmadı.sanırım fitili bende kullanıcam bana kırmızı reçete yazıyor yarısını ödüyorum benim sigorta ikkBen pzt ye anca randevu kopardım..tüp bebek doktoruma gidicem.. Benim demir çok düşük. .saçlarım cok dökülüyor. .acaba gidince kan tahlili yapılır mı. ? senin doktor birsey dedimi? Progestan fitili sigorta ödüyormu? YOKSA mavi receteye mi yazdi doktor. ?
Maaşallah canım 13 gün zor geçer bir bir saatleri sayıyorsun adetaAramizdq 13 gun var yani:) benimde 4.haftalik oluyor galiba
Aynen canim ya pozitif olunca cok seviniyorum hemen eşime söylüyorum bak tutmus diyeYaa sizlerle ben de heyecan yapıyorum nefesim kesiliyoru böyle bi tuhaf oluyorum..Allaaahh ımm hayırlısıyla nasip etsin inşallaaaaahhhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?