• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hamiş arkadaşlarım kese ve kalp atımı için nezaman gideceksiniz?
Ya kojal lütfen tüp bebek le hamile kalan tüm arkadaşlar kendi adınıza bi topik açın sizleri merak edenler bari takip eder mesela ben hepinizin durumunu tek tek merak ediyorum ama nerden takip yapacam bilemiyorum eğer bende cuma günü hayırlı haberimi alırsam aranıza katılırım inşallah. Mesela topiğinizin adı 2016 tüp bebekle anne olacaklar diye olabilir tabiki bu benim nacizane fikrim tabi sizler ne düşünürsünüz bilemem

Ay bende seni merak ediyodum durumun nasıl keseyi görmeye gittinmi leke geliyodu o ne durumda . Benimde bugün transfer Gününü saymazsam 8. Günüm Cuma günü test yapacam bakalım hayırlısı artık zaten bu defa fazla bi belirtimde yok aslında ama Allahtan umut kesilmez Perşembe evde test yapmayı düşünüyorum en azından kan sonucumu beklerken neyin beni beklediğini bilirim kendimi o duruma alıştırırım diye düşünüyoru
İnşaallah bekledigin sonucu alırsın canım çok kalmamış 3 gün daha.geçen çarşamba kendi kadın dr ma gittim kanamam devam ediyor diye ultrason yaptı iki kese gördü ama biri çok küçüktü bu cuma tüp bebek merkezinde terminim var çok merak ediyorum ne durumdalar diye bol bol yatmamı söyledi mümkün deyil çocuklar maglum Allahıma güveniyorum nasibimde varsa neolursa olsun beni bırakmaz yoksa isterki akşama kadar yatayım.kanamam hala devam 13 gün oldu anlamadım gitti sen pozitif görürsün bende kalp atışını duyarım Allahın izniyle olmassa üzülmek yok can saglıgı arkadaşım yine deneriz olana kadar:KK8:

Ya kojal lütfen tüp bebek le hamile kalan tüm arkadaşlar kendi adınıza bi topik açın sizleri merak edenler bari takip eder mesela ben hepinizin durumunu tek tek merak ediyorum ama nerden takip yapacam bilemiyorum eğer bende cuma günü hayırlı haberimi alırsam aranıza katılırım inşallah. Mesela topiğinizin adı 2016 tüp bebekle anne olacaklar diye olabilir tabiki bu benim nacizane fikrim tabi sizler ne düşünürsünüz bilemem
İnşaallah olur canım bende çok istiyorum çok güzel olur korkuyorumda kesinlik görmeden hayal kurmak istemiyorum canım

Merhaba 5 gun iki emriyo transferim oldu dun 11 gunumdu kan degerim 500 sizin degeriniz neydi acaba metak ettim ikiz mi siin tup bebek dokgorum 10 gun sonra gel dedi
Ay maaşaallah negüzel hamilesin canım gözünüz aydın ben yurtdışında oldugum için burda sadece merkez idrar testi yapıyor 2 hafta sonra kese kalp atışı için çagırıyor bu cuma günü gidecegim bana 3 tane yerleştirildi bakalım hakkımıza hayırlısı

Merhaba 5 gun iki emriyo transferim oldu dun 11 gunumdu kan degerim 500 sizin degeriniz neydi acaba metak ettim ikiz mi siin tup bebek dokgorum 10 gun sonra gel dedi
Canım senin bu değerine bakarsak bence seninde ikiz maşşallah subhanallah Allah kucağına alacağın Günü'de nasip etsin belirtilerin nelerdi canım anlatırsan sevinirim çünkü son 3 günüm kaldı test yapmama belirti arıyo insan

Merhaba arkadaslat br.de gecrn ay dondurulmus emriyo transferi yaptirdim 2 tane 5 gun emriyosu transfer edildi dun 11 gunumdu vr hamile olduvumu ogrendim rabbim isteyeherkese nadip eysin ins 8 gunde idrarda pozitifi gordum sizin kan degerletiniz kac acaba metak ettim
Bendeee 8.gün potitif cikti persembe kan tahlili yapicamm kac cikti kan degerin

İnşaallah bekledigin sonucu alırsın canım çok kalmamış 3 gün daha.geçen çarşamba kendi kadın dr ma gittim kanamam devam ediyor diye ultrason yaptı iki kese gördü ama biri çok küçüktü bu cuma tüp bebek merkezinde terminim var çok merak ediyorum ne durumdalar diye bol bol yatmamı söyledi mümkün deyil çocuklar maglum Allahıma güveniyorum nasibimde varsa neolursa olsun beni bırakmaz yoksa isterki akşama kadar yatayım.kanamam hala devam 13 gün oldu anlamadım gitti sen pozitif görürsün bende kalp atışını duyarım Allahın izniyle olmassa üzülmek yok can saglıgı arkadaşım yine deneriz olana kadar:KK8:
Canjmm sen yurtdisindasin saniri

Arkadaslarr yeni bir topik actim hamile kalan arkadaslarr gelebilirsiniz.asama asama merak ediyorumm orda birbirimizle paylasalimm yadadiklarimizii

Canjmm sen yurtdisindasin saniri
Evet canım Almanya Bielefeld sende yurtdışındasın galiba buarada test pozitif çıkmış ama inan keseyi görüm derken sonra kalp atışı duyayım derken sanki bir ömür geçiyor gibi henüz kendimi hamile hissedemiyorum emin olana kadar

Kizlar cokku alinti yapamadim telde hata var belurtilerim 5vunden sonrq basladi galiba kasikda ara ara batma ara ara.kiramp girip geciyordu bide gogus uclarinda hafif sizi vardi coj afedersiniz ben progestan kullandim futil olarak rahmin kalinlastigini hissettim 8 gun erken gebelik trsti yaptim cikti hemen 3 tl lik trstlerdende yaptim cikti 9 gun degerim 180 falandi.2 gun sonra yani dun t11 gun 500 arkadaslar ikiz olabilir dedi bilmiyorum 10 gun sonra kontrolum var bide cok ozur dilerim idrarda koku ve sariyfi 8 gun bi arkadadim kesin var dedi sagolsun hemen test yaptim cikti.3 denememdi cok dua okudum kizlarr allah gonlunuze gire versin bizlerede saglikli hamilelikler nadip etsin

Evet canım Almanya Bielefeld sende yurtdışındasın galiba buarada test pozitif çıkmış ama inan keseyi görüm derken sonra kalp atışı duyayım derken sanki bir ömür geçiyor gibi henüz kendimi hamile hissedemiyorum emin olana kadar
Evet bende hamburg'tayim pozitifi gorduk ama dedigin gibi hep dahada fazlasi var sanirim biz kucagimiza alamadan cokk cokk hissedemeyecez

Kizlar cokku alinti yapamadim telde hata var belurtilerim 5vunden sonrq basladi galiba kasikda ara ara batma ara ara.kiramp girip geciyordu bide gogus uclarinda hafif sizi vardi coj afedersiniz ben progestan kullandim futil olarak rahmin kalinlastigini hissettim 8 gun erken gebelik trsti yaptim cikti hemen 3 tl lik trstlerdende yaptim cikti 9 gun degerim 180 falandi.2 gun sonra yani dun t11 gun 500 arkadaslar ikiz olabilir dedi bilmiyorum 10 gun sonra kontrolum var bide cok ozur dilerim idrarda koku ve sariyfi 8 gun bi arkadadim kesin var dedi sagolsun hemen test yaptim cikti.3 denememdi cok dua okudum kizlarr allah gonlunuze gire versin bizlerede saglikli hamilelikler nadip etsin[/QUOTE. Tebrikler Allah devamını getirsin maaşallah.bende fitil kullanıyorum ve benimde rahim sanki kalınlaştı vede kötü kokuyor gögüslerim bomba oldu elimi süremiyorum kasık hala agrıyıp batıyor

Back