2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

şu an takip ara ara ölçttür dedi tam yorum yapmadı ama kimyasal gebelikmi normalmi ultrasonda keseyi görmeden kalp atısı duymadan gebesin diyemeyiz dedi

bu doktorların olaya genel bakışıda olabilir. Yani 2 ye katlanıncada benim okuduklarıma göre onlar keseye odaklı. Bence gönlünü sıkma. hayırlı olur. Benim forumlarda daha düşük değerlerde okudum. Olumlu düşün olumlu olsun :)

arkadaşlar korkmaya başladım 5.gün blast transferi oldum 8. gün bcg 150 cıktı 10.gün 225 13. gün 395 ikiye katlanmıyor varmı böyle olup hayırlı sonuç alan çok korkuyorum
Belli olmuyor canim. Ama tabi 2 ye katlamamis. 395 13. Gün için Düşük duruyor. Ama sonucta degerler yüksek. Bir de hep ayni.yerde baktiriyorsun degil mi.tahlilleri. bu da önemli. İnşallah Rabbim saglikla hayırla tamamina erdirsin

arkadaşlar korkmaya başladım 5.gün blast transferi oldum 8. gün bcg 150 cıktı 10.gün 225 13. gün 395 ikiye katlanmıyor varmı böyle olup hayırlı sonuç alan çok korkuyorum
Bir de cok baktitmamak lazim aslında. Bahcecimiydi kimdi hatirlamiyorum röportajini okudum. Test günü 1 kere betahcg baktiririm.bir daha kese görmeye çağırırım diyordu. Yok 2ye katlamis, yok deger düşük gibi stresler olumsuz etkiliyor demisti. Aslinda en güzeli beklemek. Test gününde bakmis olsaydin o sonucu görmüş olacaktin ve güzel bir deger. İnşallah Rabbim tamamina erdirir sağlıkla hayirla.

inşallah rabbim hayırlısını versin cümlemize kimsenin umutlarını söndürmesin güzel düşünmek hayal kurmak çok güzel yinede insan düşünmeden edemiyor olmazsa naparım diye tşk ederim hayırlı haberımı verırım ınsallah haftaya

evet stres konusunda haklısın bir seviniyor bir üzülüyor insan yinede sabırsızlanıyorum elinde değil insanın rabbim tüm isteyip hasretle ümitsizlikle bekleyenlere nasip eder inşallah gelecek haftaya kadar bekliycez mecbur hayırlısı elbette

Şu an kistlerin büyümesini durdurmak icin bide yumurtalari cogaltmak icin iğne vurulcam 3 ay boyunca bi tane vuruldm cnm ayda bir tanr vurulcm
anladığım kadarıyla 2 ayın daha var yumurta toplama aşamasına gelene kadr. tedavin hayırlı olsun canım. inş hayırlı haberler alırsın.

Bugün embriyolaglar aramış eşimi 11 yumurta toplanmıştı 9u sağlıklı çıkmış ama 4u döllenmiş 3. gun persembe yapabiliriz demisler telefonda. Bu kötü olduğu anlamına geliyor degil mi once hep cumartesi trensfer yapariz diyordu doktorum

Bence kendini boşuna üzme. 3. gün transferi kötü değildir. 5. günü ellerinde daha fazla embriyo olduğunda deniyorlar. yani 5 den fazla gibi diye okudum. 3. gün de genelde yapılan transferlerden ve benimkide dahil. 5. güne kadar yaşatamazlarsa hiç transfer yapamazlar. O zamanki durumuna göre dondurabilirsin kalanınıda belki :)

4 tane kaldığı için mi 3. gün yapalım demiştir yani canım. Ne bileyim 4unun dollenmesi az geldi bana hiç kalmazsa transfere kadar diye. Pazartesi toplandi yumurtalarim

4 tane kaldığı için mi 3. gün yapalım demiştir yani canım. Ne bileyim 4unun dollenmesi az geldi bana hiç kalmazsa transfere kadar diye. Pazartesi toplandi yumurtalarim

Evet öyledir bence . Yani okuduğum kadarıyla ellerinde emb.fazla olunca birkaç tane 3. günde donduruyorlar sonra 5. güne gidiyorlar. Ancak sayı az olunca bunu yapamıyorlar. Evet insan merak ediyor ancak kendine en başından olumsuzluk yükleme. Bence 4 tane olduğu için sevinmelisin. :) ben 2 taneye bile uçtum yani :)

Haklısın canimda doktorum hep ışıl ışıl süper yumurtalar diyordu 4 kalinca endişe ettim transfer edecek hic kalmazsa diye ama rahatladim yorumuna çok teşekkür ederim. Sende durumlar nasıl

Oh maşallah az kalmış pozitifle sonuçlanır insallah.

İnşallah teşekkür ederim :) bakalım bekliyoruz. hayırlısı ne ise o olsun diyoruz biz. Ancak bu tedavinin en zor kısmı bu 12 gün bence. Beklemek gerçekten çok zor. Ayın 10 unda randevu aldım test için. Ancak sonucu almak için kendimde yeterli gücü hissedemiyorum. Bu yüzden eşim alacak :) Bana akşam söyliyecek. Böyle bir çözüm bulduk . Buda ilk olur haralde normalde kadınlar söyler ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…