2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Mrb cnm bende progesteron halini fitil olarak kullanıyorum hemde s.2 ögl 2 akşam 2 tane ne yaparsan yap geri gelir hemşire bana dediki 5 10 dk yatsan yeter ister 1 saat ister 1 gün yat kalkınca yine gelicek dedi o ihtiyacı olanı alıyor fazlası çıkıyor sadece itebildiğin kadar çok it mesala ben yere comeliyorum normal WC oturur gibi o şekilde ileri itiyorum bide eldiven kullan daha rahat oluyor

Asil test gunum yarin.bide benim agrilarim kesildi. Yedinci gun oldu bitek zaten. Artik ara ara kasilma batma falan oluyo. Kotumu bu durum bilemiyorum degerde dusuk olunca

Canım. odada çıkarıyorsun. Ameliyathane kıyafetlerini giyiyorsun. Sonra ameliyathaneye gidiyorsun. Hiç düşünme. İnan 5 dk da bitiyor.

Ben de fitil kullanıyorum bir iki öyle oldu aparatı var zaten onun daha ileriye görünce olmadı dikkate Alman'ı isterim

ay çok sevindim maşallah inş. benimkilerde ikiz olur amin rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım benimki ertelendiydi kist olduğu için ayın 11 de regli olucam tekrar muayene falan dua et bana nolur kist erimiş olsunda başlayalım bizde artık

arkadaşlar korkmaya başladım 5.gün blast transferi oldum 8. gün bcg 150 cıktı 10.gün 225 13. gün 395 ikiye katlanmıyor varmı böyle olup hayırlı sonuç alan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…