Mrb cnm bende progesteron halini fitil olarak kullanıyorum hemde s.2 ögl 2 akşam 2 tane ne yaparsan yap geri gelir hemşire bana dediki 5 10 dk yatsan yeter ister 1 saat ister 1 gün yat kalkınca yine gelicek dedi o ihtiyacı olanı alıyor fazlası çıkıyor sadece itebildiğin kadar çok it mesala ben yere comeliyorum normal WC oturur gibi o şekilde ileri itiyorum bide eldiven kullan daha rahat oluyorCevabın için çok teşşekkür ederim ama benim Progestan fitil oyüzden Rahime koyduktan sonra hemen erimiyo bende oyüzden bir saat uzanıyorum ama bugün sabah ve öğlen böyle oldu tamamen çıktu sanki bakacam gece fitilimi daha derine koymaya çalışacam benim korkum tutmadıda oyüzdenmi fitili vücûd kabul etmedi dedim bakalım hayırlısı artık Allah ne demişse o olur Cuma günü test yapacam inşallah hayırlı bi haberle gelirim
İnslh cnm umut her zaman var dua et bol bolKizlar selamunaleykum. Yedinci gun onbir cikmisti. Dokuzuncu gun yirmiiki olmus. Sizce umut varmi
Kan tahlili yaptirdm simdi 59 cikti düşükmikihayır cnm benimde aynısı oldu benimde 5. blast bir tane yüklendi 7. gün idrarda çift çizgiyi gördüm kan tahlili yaptırdım 82 çıktı
Cok uzgunum. Sevinemiyorum bile
Güzelbir rakam inşallah yükselmeye devam eder arkafaşım. Hayırlı olsun şimdiden..Kan tahlili yaptirdm simdi 59 cikti düşükmiki
geç tutunmuşta olabilirAsil test gunum yarin.bide benim agrilarim kesildi. Yedinci gun oldu bitek zaten. Artik ara ara kasilma batma falan oluyo. Kotumu bu durum bilemiyorum degerde dusuk olunca
Ay canım benim senin adına çok sevindim Rabbim kan testindede pozitif görmeyi nasip etsin sen hiç hcg iğnesi vurdunmu transferden sonra
Peki transfer yumurta işlemi gibi amaliyathanedemi oluyo kiyafetimizi fln amaliyathanedemi cikariyoruz yoksa odada çıkarıp yataklamı goturuyolar anestezi varmi yaa çok heycanliyim ayrıntılı anlatacak biri varmi; (( lütfen yardim
canım senin tüp bebek tedavine ne zaman başlanacak?Amin cnm inşallah sende. Dua ediyorm her zaman ...
Ben de fitil kullanıyorum bir iki öyle oldu aparatı var zaten onun daha ileriye görünce olmadı dikkate Alman'ı isterimCevabın için çok teşşekkür ederim ama benim Progestan fitil oyüzden Rahime koyduktan sonra hemen erimiyo bende oyüzden bir saat uzanıyorum ama bugün sabah ve öğlen böyle oldu tamamen çıktu sanki bakacam gece fitilimi daha derine koymaya çalışacam benim korkum tutmadıda oyüzdenmi fitili vücûd kabul etmedi dedim bakalım hayırlısı artık Allah ne demişse o olur Cuma günü test yapacam inşallah hayırlı bi haberle gelirim
ay çok sevindim maşallah inş. benimkilerde ikiz olur amin rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahHepınıze hayırlı akşamlar canlar nasılsınız kac zamandır gorusemedık ne yaptınızbaronnes ve diğerleri : mujdelı haberlerinizi beklıyorum ; ben bugun ıkıncı kesemıde gordum elhamdulıllah dua edın bana ıns kalplerınıde duyayım yavrumun cok sasırdım ıkıncı keseye ; kılomda var vesvese yapıyorum ama nebıleym Rabbım kendı esırgesın sag salım dogsun yavrularım ınsallah ; Cenabı Allah hepınızı sevındırsjn ,,, bu arada asırı hassaslastım mıdem bulanıyo bıraz koku hassasıyetmde var bıde afedersnz yanyam gıbı ıstahım acıldı kontrol etmeye calısyom dıyetsyenle devam edıcem ıns ; hepınız rabbıme emanet olun canlarım
arkadaşlar korkmaya başladım 5.gün blast transferi oldum 8. gün bcg 150 cıktı 10.gün 225 13. gün 395 ikiye katlanmıyor varmı böyle olup hayırlı sonuç alan çok korkuyorum
tesekkür ederim canm amin allah isteyen herkese nasib etsin imşallahferidemre hayirli olsun canim gozun aydin bence sonucun kotu degil Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlerin basina
2 ye katlamasi güzel canim. İnşallah oyle devam eder. Bu sekilde devam ederse gayet güzel canim. Allahim sana bağışlasınKizlar selamunaleykum. Yedinci gun onbir cikmisti. Dokuzuncu gun yirmiiki olmus. Sizce umut varmi
Sağol canım benim evet doğru dün akşam ve bugün sabah daha ileri götürdüm geri gelmediBen de fitil kullanıyorum bir iki öyle oldu aparatı var zaten onun daha ileriye görünce olmadı dikkate Alman'ı isterim
Doktorun ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?